💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 579
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 885
Изабела, ако Зорница не беше забила на пъзела, изобщо нямаше да я видим през този сезон. Може би и ако беше се явила на редовните кастинг битки. До другите жени в сезона не изпъкваше със способности. Габриела поне на арената беше огън.

# 886
Е, хайде стига, за всички е ясно, че Силвия няма намерение да прелъстява което и да е от момчетата/мъжете. И на Раду не му пука за  половинките на представителите на мъжкия пол в племето, а да не вземе някой от тях да дезертира от неговия лагер и да мине в този на момичетата. За мен поведението на Раду е изключително грозно и сексистко. И ако наистина разсъждава така, дали в къщи не държи сметка на жена си с какво може да се облича и с кого да излиза?
И за да не бъда разбрана погрешно,  да си кажа, че от доста години съм щастливо омъжена и въпреки всичко ни най-малко не ме дразни “ фриволността” на Силвия.

Това, че сте щастливо омъжена не означава, че съпруга ви би мислил като вас ако му покажете поведението на Силвия. Визитка, синхрони, начина по който реагира, когато вятъра духна роклята и например. Тогава даже се наложи да има цензура, а тя беше много горда, че и се видяха прелестите. Тези неща говорят достатъчно според мен. Всички видяхме кълченето по бельо на пилони и лостове на визитката. Повечето мъже не уважават подобно поведение и шансовете това да се отнася и за вашия мъж е доста вероятно.

Да, вие сте права, че никой няма право да и казва какво тя да облича или какво вие да обличате, но пък хората са в пълното си право да имат мнение относно поведението и начина ви на обличане. Както казах по-горе, всеки може да прави каквото си поиска, но не може да съдите хората, че ви критикуват и не ви уважават когато се държите по определен начин или се обличате по определен начин. Всеки си прави сметката. Ако на Силвия и е толкова важно да се облича и да се държи предизвикателно, иска или не, тя трябва да приеме всички минуси и недостатъци, които идват неизбежно с това.

Същото важи и в една връзка. Мъжа е в пълното си право да изпитва дискомфорт ако жена му се облича прекалено разголено или се държи предизвикателно като цяло. За всичко си има граници естествено, аз нямам против по-голямата част от облеклата на жените в днешно време и смятам, че доста мъже стигат и до крайности когато се коментира тази тема, но има и жени особено на Запад, които си слагат някакви парцалки, които не покриват почти нищо и един по-силен вятър разобличава всичко. Както има граници на това как един мъж може да реагира, така има и граници какво може една жена да си позволява особено ако е във връзка.
Естествено, че ще очаквам да показваш уважение към мен и да имаш повече задръжки. Жените, които търсят мъже със силни характери и лидерски качества особено е доста вероятно да им се наложи да приемат факта, че мъжете им ще ги държат отговорни за всякакви неща и това "мога да си правя абсолютно каквото си поискам" ще трябва да го забравят.

Лично аз очаквам една жена сама да се сеща за тези неща и да уважава себе си достатъчно, че да не се показва толкова лековато особено ако е във връзка с мен. Изобщо няма да си правя труда да се опитвам да я контролирам по никакъв начин. Ако, тя не се сеща сама, то не си струва изобщо да бъда във връзка с нея.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 10:05 от Иван С. 659770

# 887
Много точно казано. Поведение. Не дрехите, които носи /аз също ходя с много къси гащи цяло лято/, а начинът по който го прави - то не е чекнене, вдигане на крака, въртене на дупе.... Викито и без прашки да излезе, пак няма да я забележат Smile.
Затова съм съгласна с някои - всеки може да носи каквото иска, но да не го натрапва по този пошъл начин, особено ако не си на 20. Най-малкото, защото даваш повод на този който не те харесва по принцип, да изтъкне това като причина.
Иначе не вярвам Раду толкова да го дразни това, просто искаше да я унизи.  

quote author=victoria vassileva link=topic=1694707.msg48603297#msg48603297 date=1727374406]
Браво на тези, които устояват на това тежко упражнение. (макар и без варели)
За това може ли всеки да си прави каквото иска и да се рахожда както иска. Не смятам така. Има общество и то има определени норми. Има мъже с висока сексуална конституция, за които подобно поведение може да е много трудно за справяне. И не защото не си обичат жените. Просто са мъже! Много евтино поведение...
[/quote]

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 13:16 от ddarri

# 888
Тази драма в зеленото племе е много кринджава. Никой там, даже дървения философ Раду, не може да си изкаже адекватно мисълта и доводите, нито директно, нито завоалирано. Силвия е смешна, такова насилено флиртаджийско поведение е абсурдно. А да ти кажат в очите, че е пошло (понеже момчето е възпитано, можеше и по друг начин да се каже) и ти да се плескаш по челото, при положение, че си заявила, че това ти е стратегията на влизане в играта е шизофрения. Явно забравя, че на нас зрителите вече ни е известен планът ѝ и сега в синхроните ни лъже по инерция. Физически е супер (не знам защо постоянно се говори за възрастта ѝ, сякаш 45 годишните са на предсмъртен одър), но очевидно се издъни с основното си оръжие и явно не схваща много бързо. Но пък ѝ се паднаха доста специфични жертви - всезнайкото шефче Раду, първосигналния глупак Ангел, твърде умния и твърде млад Караолис и празната обвивка дето им е капитан.

# 889
Мартин е с половин, ако не и повече, глава по-висок от Добрин. Колко да са еднакви... Димитър и Калоян също са с еднакви пропорции, в такъв случай.

То е ясно, че ще са жълтите. Добрин и Мартин са с много еднакви пропорции.

# 890
Мартин е с половин, ако не и повече, глава по-висок от Добрин. Колко да са еднакви... Димитър и Калоян също са с еднакви пропорции, в такъв случай.

То е ясно, че ще са жълтите. Добрин и Мартин са с много еднакви пропорции.

Има и други с еднакви или близки пропорции, въпросът е да се групират умно. Сините не го направиха.

# 891
Никога не подценявай сценаристите на Игри на волята! Може да са всичко друго, но не и предсказуеми Stuck Out Tongue Closed Eyes

Сега червените ще отидат на съвет и ще номинират Габриела, защото тя иска да си ходи. Сценаристите са измислили много предсказуем сюжет.

# 892
Ееее, чак пък Фифо и Гого...

Мартин и Добрин са ми Фифо и Гого. Heart Eyes Обожавам ги. Страхотни са.

# 893
На мен лично Силвия ми е грозновата
Супер тяло,джбра подготовка ,ама в лицето ми е груба и грозна
Познавам жени на нейната възраст,и по големи с хубаво тяло и много красиви. И с поведение на дами.Привличат мъжете много повече от Силвия,без да се чекнат по нощници.

# 894
Може би жената има много затвърден модел на поведение и не иска или не може да смени репертоара. Силата й е на арената обаче.

# 895
  • Стара Загора
Много благодаря на Elpida за преразказа на подкаста с Изабела и Габриела. Спести ми 1-2 часа.

# 896

Иванина, между другото, много мъжки глас вади.
  И на мен това ми се наби, много по-мъжки от на Мартин Simple Smile

# 897
  • София
И аз имам това подозрение. Явно затова, Димо каза "това е подигравка с игри на волята! Ако още веднъж някой падне така, директно отива на блатото". Щом чух тези думи веднага ми просветна, че хамавото Светли, ще спасява Рендето, като й се даде в играта за спасение.
Е как тримата мъже от сините с техните три гласа ще успеят да номинират едновременно и Светлин и Синята Богомолка(този прякор и лепнаха във една ФБ група) Рени? Ако наистина успеят да го направят ще им сваля шапка, обаче математиката никак не излиза тук.
Инак думите на Димо очеизвадно са насочени към инфантилното поведение на Ангел, който всячески ще се опита да си издейства дуел със Раду

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 10:18 от dido2k

# 898
Раду измисли драма с нощницата на Силвия и умело манипулира онези дечковци. Много го дразни, че не му играе по свирката, щяла да стигне докъдето той позволял! Кой си ти, че искаш да командваш? Точно като насилник, който дудне, че жените били виновни ако ги изнасилят, защото ходили с къси поли. И тук се превърна в пижамена драма.

# 899
Раду е много гнусен характер, ходи при Ангел, специално отиде до басейна когато бяха да говори на Ангел лошо за Силвия, Ангел тогава каза "Аха, да" и после Раду изкача с "Ангел Каза". Ама защо лъже? Всъщност Раду ги казваше тези неща, сега намесва Ангел?!Това ако не е интрига. Само ходи при хората и ги чака да кажат нещо после да направи интрига и мръсотия. Много голям хитррец и мошеник е Раду.

Общи условия

Активация на акаунт