💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 808
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 180
.. шушукането преди да се появи Микяй толкова грозно ми беше, чак неловко ми стана докато ги гледах.
От Рени много съм разочарована, върти ги както си иска. Очаквах друго от нея.  Не знам защо така нападна Маги, аз пък шапка ѝ свалям за постъпката, каза си момичето как ще играе, въпреки че не им беше длъжна и можеше да ги изненада на самото гласуване. Светлин не се усеща въобще какво се случва, леко наивен ми идва, за сега ми е като кукла на конци. Кой се самопредлага за втора поредна седмица за капитан на втората седмица само за да запази някой? Ми той щом от сега му се налага да го прави за да запази Рени, какво правим? До финал така ли 😀 Това би трябвало да се случва на по-късен етап.
Тази коректност няма да и бъде в услуга занапред. Ама хич!

А и сега беше доста глупаво да им се отчита и то на хора, които я уговаряха задкулисно.
И Светлинчо нямаше да получи инструктажа на Рена да гласува за себе си... щеше да е доста интересно как това момче щеше да вземе самостоятелно решение, демек ад хок... милото то... Stuck Out Tongue Winking Eye

Маги си личи че е такъв човек. Не мисля, че някой може да си промени характера само защото е влезнал в реалити. Личи и че не може да е лицемерна. Аз по себе си съдя. Бих направила същото, не мога да дам дума и след 10мин на гласуването да гласувам по друг начин без да съм го изкоментирала преди това. До колко ще и полезно за напред няма как да знаем. Тя ако има капацитета да си играе играта, защо това че е честна да и е в минус? Аз пък ги харесвам такива хора, още повече момиче на тези години да има по-големи т.ки от някой мъже, в не малко сезони сме го гледали. Не се пречупи под психическото натискане на Рени, гласува така както тя си искаше и не го направи по лицемерния начин. За сега тя показва много повече характер от Светлин, който започва да ми става все по антипатичен ✌🏻

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 13:38 от Toffee ᡣ𐭩

# 181
От самото начало Раду ми влезе в полезрението като голям егоцентрик! Научил се е да се държи популистки, но този номер минава само при стадното мислене.
 От него сега очаквам да се прояви и като злобна и отмъстителна душичка, особено сега,когато видя че не го преизбраха. Мисля,че ще трие сол на главите на племето ако загубят още един път.
 На терен обаче е много силен и комплексен и с помощта на СМГ ще стигне далеч.

# 182
  • София
.. шушукането преди да се появи Микяй толкова грозно ми беше, чак неловко ми стана докато ги гледах.
От Рени много съм разочарована, върти ги както си иска. Очаквах друго от нея.  Не знам защо така нападна Маги, аз пък шапка ѝ свалям за постъпката, каза си момичето как ще играе, въпреки че не им беше длъжна и можеше да ги изненада на самото гласуване. Светлин не се усеща въобще какво се случва, леко наивен ми идва, за сега ми е като кукла на конци. Кой се самопредлага за втора поредна седмица за капитан на втората седмица само за да запази някой? Ми той щом от сега му се налага да го прави за да запази Рени, какво правим? До финал така ли 😀 Това би трябвало да се случва на по-късен етап.

А и сега беше доста глупаво да им се отчита и то на хора, които я уговаряха задкулисно.
И Светлинчо нямаше да получи инструктажа на Рена да гласува за себе си... щеше да е доста интересно как товамомче щеше да вземе самостоятелно решение, демек ад хок... милото то... Stuck Out Tongue Winking Eye
Маги си личи че е такъв човек. Не мисля че някой може да си промени характера само защото е влезнал в реалити. Личи и че не може да е лицемерна. Аз по себе си съдя. Бих направила същото, не мога да дам дума и след 10мин на гласуването да гласувам по друг начин без да съм го изкоментирала преди това. До колко ще и полезно за напред няма как да знаем. Тя ако има капацитета да си играе играта, защо това че е честна да и е в минус?
Ами виж с какви е заобиколена!
Почтеното и коректно поведение се приема добре от публиката /и с право/, но не и от лицемерите, които ще и видят сметката, когато решат.
Още при първия и опит за коректно поведение, онези към които беше отправено, получиха шанса отново да имат допълнителен глас при следващо гласуване. И може да и го дадат с най-голямо удоволствие, ако решат, че не им е необходима и то с аргумента, "че не държи на думата си". На Рена май не и дреме за никого, освен за собственото и оцеляване. Rolling Eyes

# 183
От Рени много съм разочарована, върти ги както си иска. Очаквах друго от нея.  Не знам защо така нападна Маги, аз пък шапка ѝ свалям за постъпката, каза си момичето как ще играе, въпреки че не им беше длъжна и можеше да ги изненада на самото гласуване. Светлин не се усеща въобще какво се случва, леко наивен ми идва, за сега ми е като кукла на конци. Кой се самопредлага за втора поредна седмица за капитан на втората седмица само за да запази някой? Ми той щом от сега му се налага да го прави за да запази Рени, какво правим? До финал така ли 😀 Това би трябвало да се случва на по-късен етап.

И Светлинчо нямаше да получи инструктажа на Рена да гласува за себе си... щеше да е доста интересно как товамомче щеше да вземе самостоятелно решение, демек ад хок... милото то... Stuck Out Tongue Winking Eye
Маги си личи че е такъв човек. Не мисля че някой може да си промени характера само защото е влезнал в реалити. Личи и че не може да е лицемерна. Аз по себе си съдя. Бих направила същото, не мога да дам дума и след 10мин на гласуването да гласувам по друг начин без да съм го изкоментирала преди това. До колко ще и полезно за напред няма как да знаем. Тя ако има капацитета да си играе играта, защо това че е честна да и е в минус?
Ами виж с какви е заобиколена!
Почтеното и коректно поведение се приема добре от публиката /и с право/, но не и от лицемерите, които ще и видят сметката, когато решат.
Още при първия и опит за коректно поведение, онези към които беше отправено, получиха шанса отново да имат допълнителен глас при следващо гласуване. И може да и го дадат с най-голямо удоволствие, ако решат, че не им е необходима и то с аргумента, "че не държи на думата си". На Рена май не и дреме за никого, освен за собственото и оцеляване. Rolling Eyes

Съгласна съм, но това че е заобиколена от такива не значи и тя да стане такава. Както и да е, дано не и изиграе много лоша шега. Въпреки че смятам че би оцеляла повече под крилото на Микяй отколко на Ренито. 🍀 Ренка в момента не прави нищо друго освен да си събира бушони, докато Микяй наистина би отишъл на битка за да запази някой от коалицията си, още повече пък жена. Поне така си разсъждавам де, ще видим 🙂

# 184
  • София
На тази стълба Витомир и компания се проявиха в пълния си блясък, има правила, ама временни, сменят се, но не за всеки. Иначе да, когато е любимката - Силвия, го наричаме адаптивност, както някой по-напред написа.
Иска ми се да влезе някой от червените вече, да раздвижи играта, имаше интересни образи там.
Силвето в ролята на позавехналата изкусителка и Рени - как му е завъртяла главата на Светлин се чудя, дори не е убавица - според мен ще ги пази продукцията по - дълго, защото правят съдържание.

# 185
  • София
Натурален лидер е примерно Добрин, който дори не осъзнава, че мисли за всички и не се налага, а гледа да поддържа общия баланс. Или поне засега той ми е направил такова впечатление, може да се промени в хода на предаването.
Напълно съм съгласна с това мнение за Добрин. Изключително добро впечатление ми прави как поема нещата под контрол, без да се прави на велик и дори изглежда, че не забелязва това. Той просто прави каквото може. Дори вчера каза на Пилипенко да гласува за Благо. А това каква тъпотия е да гласуват за Благо при наличието на Добрин.
Мисля си, че при сините е много вероятно номиниран да бъде Светлин (ако не се случи нещо междувременно). При така взето капитанство, ако не направи нещо голямо е на пангара и то напълно заслужено.
Маги се колебаеше какво да прави, но Рени така я натисна, че й се наложи да вземе страна. Защо си мислят, че по този начин се получават нещата? Можеха да си дадат малко време да я обработят.

# 186
  • София
Снощи беше първият интересен епизод - разбутаха се пластовете, показаха се лица и рога, които до момента оставаха прикрити.
Заради играча Светлин се надявам поне да е хлътнал по Ренито, защото иначе не виждам причина да се оставя една куца кокошка да му определя играта, да му диктува ходовете и да се чувства длъжен да я носи на гърба си.
Ако не е, ще го призная за най-големия глупак.
Наталия е страшно досадна, изобщо не знае кога да млъкне. Павел че се издъни - издъни се, но се извини човекът, каза, че поема изцяло отговорност за грешката си и ще е съвсем ок да го номинират. Тя обаче продължава да опява колко трудно й било, как била на предела на силите си, сякаш никой нищо не е казал. Плашещо егоцентрично същество е. Даже като обясняваше как била тъжна, защото другите момичета плачели за локацията, пак за себе си говореше - "Аз съм такава чувствителна, аз много преживявам, аз не мога да търпя несправедливости, коалиции, заговорничене..." Аз, аз, аз. Бляк!
Раду и той след силната заявка за лидер започва да се дискредитира в желанието си да блесне колко е по-по-най от останалите.
Ангел пък се оказа много злобно и отмъстително човече. Явно очаква, че да е шампион е повече от достатъчно и всичко друго ще му е простено и ще му се дължи уважение по презумпция. Предчувствам, че ще се изложи като Дунев и няма да излезе от предаването с почести и слава.
Иначе всички /с много малко изключения/ са много силни и подготвени и този сезон май ще е главно битка на характери.

От червените прогнозирам, че място при жълтите ще си заслужи или Стан, или Мартин.

# 187
И аз за Стан си мисля. Още повече, че жълтото племе имат нужда от сила тип танк и той би бил добро попълнение.

# 188
Хъркам беше употребено като синоним, на спя или поне Раду така го прие, затова се обиди. Може би не хърка човека.

Иначе Раду какво да кажем за него... Може да е добър лидер, но щом е водолей, или не си вярва достатъчно, или е тънкообиден. Все пак съм познала студенината на Сатурн.

# 189
Смешно е, как Радето се нае като трабантче на баир, когато му казаха, че хърка. 🤣 Сякаш са му казали, че хърка като дъскорезница 😂 аз изобщо не му се кефя, най-вече защото прояви гранде неуважение към нашият Европейски шампион - Ангел Русев. Да измислим смешни именца на Радето, м? Не е като да нямам идеи. 😎
Ама водолей ли е, прав ще е, все ще знае всичко и най-правилният начин пак той ще знае. А пък Водолей да си признае грешка? Нееее 😂 не съществува такова животно! Дори да успееш да убедиш Водолея, че е сбъркал, той ще се обърне и ще ти обясни как ти не разбираш, че той ти го казва правилно, все ще го завърти, той да е отгоре 😄 "е, това ти обяснявам цяла вечност, най-накрая ме разбра!" 😂 на Водолея и баба му е мъжка! 😂
Не се сърдете водолеи! 😊 готини сте мъжкари сте, правите пари от въздуха - буквално, но сте си такивИ 🤭

# 190
Ето ви едни силни момчета Grinning

# 191
И мен много ме забавлява снощният епизод. Ето,  "блатното чудовище" ще изпълзи довечера, че чак ще им приседне Joy да не е Генералшата? Stuck Out Tongue Winking Eye Все още нямам любим отбор, но този път исках много жълтите да победят, да хапнат и поспят и малко да се успокоят. И като една наивница си викам, о, да не би Полипенко да реши да даде шанс за симпатиите на Димитър и затова да гласува като тях, а то, тя не разбрала, нищо сигурно е било от слънцето. Но поне тяхното разделение вече ми е смешно и ме забавлява, докато зелените много почнаха да ме напрягат. И, добре се получи, че и сините отидоха малко на плажа, че да се развие още повече напрежението в това досега "най-задружно" племе. Имам усещането, че повечето като са се подготвяли и са слушали всякакви "касти", и са се съветвали с всякакви разбирачи и затова така още от начало започнаха със стратегиите...за да си подсигурят по- дълго оставане във формата. Засега и аз симпатизирам на Добрин, Гешев, Мики и Анджела....

# 192
Ииии кой каза Кралев на блатото 🤣

# 193
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Блатното чудовище Satisfied
Раду не е искал да бъде преизбран(аз и не помня друг сезон,в който първите седмици капитана да е поемал 2 цикъла),така че не е бил разочарован. Обаче той явно въобще не осъзнава,че от всички там може би Калоян най не го понася. И според мен точно от Калоян ще дойде ножа в гърба (Силвия поне играе с открити карти и Раду знае какво да очаква,а Ангелчо го видяхме,че мисловната дейност не е от най-силните му страни).
Много комично и забавно се получи с хъркането наистина.

Може би най-силният им досега епизод!

Светлин - Според вас е хлътнал в Рени,аз от тук научавам.Не дава индикации за нещо романтично,но знам ли..нали са плели кошницата още в София,няма да се изненадам да има нещо повече между тях,но да не го показват.

нито Кралев,нито Димитър ме подразниха. Просто всеки иска да се наложи и никой от двамата няма да отстъпи.

# 194
  • Някъде в Матрицата
Благодаря за темата. Blush

Снощи епизода ми хареса. И разпределението по територии също. Варели също имаше - за всички, които ги пожелаха. JoyJoy
Само не разбрах, кое е толкова обидно да кажеш на някой, че хърка. Или Раду се е обидил, че го пращат да спи някъде, заради хъркането. Sunglasses
Наталия защо рИва толкова? Колкото пъти я видях на екрана, тя все плаче.

Относно северното черноморие, което аз много харесвам - ами даже и там, около Дуранкулак има плажове и море, в което може да се плува, без подводни скали. Скалите, които от време на време покзват "за разкош", или са около Камен бряг, или около Шабла. Та, ако са искали да намерят локация удобна за плуване - има и такава:joy:Joy

Общи условия

Активация на акаунт