💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 800
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 165
Стига бе.. сериозно ли? Като й видя нелепата уста и ми се повдига. Държи се инфантилно, а сме почти на едни години. Просто е странно кухо лейка.
Светлин удари дъното заради Рендето.

За съжаление, още дълго ще гледаме човека на Витомир- куцото Рени!

# 166
Привет и от мен. Нареждам се тука с вас да следя игрите, че във Фейсбук положението е трагично🫢

# 167
За следващия сезон се самопредлагам за оператор в ИВ. Мисля, че мога да заснемам много хубави видеа с телефона и дори съм навита да правя подводни снимки Joy

# 168

Синхроните след днешния епизод.

Благодаря за синхроните - на мен ми е интересно да гледам, на кой отделят най-много време редакторите.

Отделно от това беше питала, как да процедираш когато епизодите станат много и таблицата ще стане нечетлива. Предлагам ти, да я водиш седмична /епизод по епизод/ и като приключи седмицата, в една графа да остане сбора от синхрони за седмицата и след нея да продължат пак епизод по епизод от следващата седмица. И така докрай - т.е. в таблицата да гледаме синхроните от предишните седмици в общ сбор, а от настоящата седмица епизод по епизод. Надявам се ми разбра предложението Grinning

# 169
  • София
Епизод по моя вкус.Най-после научих кой кой е и за какво се бори!
Моите симпатии съм към сините и зелените ,в този ред.
При сините ми е най-интересно.Всеки си има позиция и се бори за надмощие.Празно няма.
При зелените борбата е между Раду и Силвето.Тя с меката ръкавица и пръскаща сексапил,а той - с предизборните речи.Накрая млъкна.Вероятно търси синоним на "хъркане".
Жълтите живи да ги ожалиш-там хаосът е пълен,поне малко захлебиха.
Червените вероятно са заети да майсторят варели,че много ги амортизират участниците. Simple Smile
Самата битка ми хареса и беше оспорвана,което рядко сме виждали в предишни сезони.Това само доказва качеството на каста,браво за което!

# 170
Аз сега гледам на запис.
Миряна с болното коляно може да рипа по плажа, не може да направи една крачка, че да стъпи на следващият варел. Другата с уж болният кръст пък толкова антипатична. Освен, че по принцип не харесвам контузени играчи, които са бъдат носени на гръб, още повече ме дразнят контузени, които на всичкото отгоре не виждат нищо нередно в това да не можеш да ходиш, но да се пробваш да изхвърлиш по-силните и така ептен да дърпаш племето.
Светлин язък му за физиката, пълен льольо. Ама заслужава си да си остане сам с 4-те жени и да си лапат мухите с жабите на реката 😀 .
Раду пет часа речи, Силвия Уж много и е трудно да е двулична, а много добре и се отдава.

Не разбрах защо не им даваха да минават стълбата както намерят за добре, зорлем трябва прави да са. На едни се прави забележка, на други не.
Сините такава елементарна грешка, чак не мога да повярвам.. Предлагам да залагаме в колко епизода НЯМА да има варели?! 😀😀

# 171
  • София
Венци като част от френския легион.

# 172
Това за хъркането беше меко казано смешно от страна на Раду. В отчаяните си опити да се покаже като "над останалите"  пред самите тях и пред публиката почва сериозно да се излага. Критиката му беше толкова абсурдна, че ми стана интересно за синоними на "хъркане" и драснах в гугъл да видя какво ще излезе, тъй като аз самият не знам синоними на тази дума. Единственото, което ми излиза е "бръмчене"  и "възклик". Със сигурност не е от думите с много синоними.

Първите 1-2 епизода се държеше нормално, после не знам какво му стана. Изведнъж почна да се фокусира върху схеми прекалено много и прекалено рано до такава степен, че в момента сам се оплита в собствените си "стратегии" без да има причина. Абсолютно сам в момента се прави аутсайдер, чак е смешно да се гледа.  Повечето освен Силвия са по-млади от него и то значително и въпреки това заради собствената му глупост, те в момента изглеждат доста по-разумни от него във всяко едно отношение и му се надсмиват на отчаяните опити за печелене на лидерска позиция и уважение. Много фалшиво поведение, надявам се да е само за играта иначе не му завиждам на служителите. Пуска някакви абсурдни критики, които изобщо не са на място и са очевидно изсмукани. Не мога да си обясна рязката му настройка срещу племето.

Това да си лидер се показва чрез действия, а не думи. Трябва искрено да искаш най-доброто за отбора на първо място. Той прави точно обратното, неискрен е и му личи доста. А, толкова добре започна първата седмица, стана капитан и печелиха битки под неговото крило. Беше се поставил в доста добра позиция според мен. От мерак да "играе играта" сега може да се наиграе сам. По-голяма излагация в социалната игра от това според мен няма.

# 173
На мен снощи епизода ми беше интересен. Вече малко по малко започвам да си изграждам някакво мнение за повечето а и те да си показват всъщност характера.
Раду, не знам кое му харесват повечето тук, наистина. Много ама много ме напряга, 30 сек синхрон едвааам го изслушвам. Все много знае, все той прав, едни сърцераздирателни речи, едни физиономии, критики. Аз да попитам, от кога "хъркам" е обидна дума и кои са тези хубави синоними за които той говори?😀 Нито като мъж бих го търпяла нито като шеф.
Не си спомням миналите сезони как беше ама 1 час екранно време докато си изберат капитаните много ми дойде.. шушукането преди да се появи Микяй толкова грозно ми беше, чак неловко ми стана докато ги гледах.
От Рени много съм разочарована, върти ги както си иска. Очаквах друго от нея. Между другото за един от най-любимите ми кремове за лице бях инфлуенсната от нея 😀 като инфлуенсър може и да е добра, но до там. Не знам защо така нападна Маги, аз пък шапка ѝ свалям за постъпката, каза си момичето как ще играе, въпреки че не им беше длъжна и можеше да ги изненада на самото гласуване. Светлин не се усеща въобще какво се случва, леко наивен ми идва, за сега ми е като кукла на конци. Кой се самопредлага за втора поредна седмица за капитан на втората седмица само за да запази някой? Ми той щом от сега му се налага да го прави за да запази Рени, какво правим? До финал така ли 😀 Това би трябвало да се случва на по-късен етап.
Играта ми беше интересна, нещо по-различно и не отегчаващо дълго.
Да видим довечера с червените как ще се развие играта.

# 174
  • София
Гешев най-после избухна! Време беше да им се каже на тия сини кокошки. Рена естествено е шокирана и "ма той е гладен бе" Grinning капитанът е скрита кокошка Joy
Ако продължава в този дух, скоро ще си бъде съвсем явна.
Жалко за хубавото и наистина подготвено момче... ама само физически Rolling Eyes

# 175
Това за хъркането беше меко казано смешно от страна на Раду. В отчаяните си опити да се покаже като "над останалите"  пред самите тях и пред публиката почва сериозно да се излага. Критиката му беше толкова абсурдна, че ми стана интересно за синоними на "хъркане" и драснах в гугъл да видя какво ще излезе, тъй като аз самият не знам синоними на тази дума. Единственото, което ми излиза е "бръмчене"  и "възклик". Със сигурност не е от думите с много синоними.

Първите 1-2 епизода се държеше нормално, после не знам какво му стана. Изведнъж почна да се фокусира върху схеми прекалено много и прекалено рано до такава степен, че в момента сам се оплита в собствените си "стратегии" без да има причина. Абсолютно сам в момента се прави аутсайдер, чак е смешно да се гледа.  Повечето освен Силвия са по-млади от него и то значително и въпреки това заради собствената му глупост, те в момента изглеждат доста по-разумни от него във всяко едно отношение и му се надсмиват на отчаяните опити за печелене на лидерска позиция и уважение. Много фалшиво поведение, надявам се да е само за играта иначе не му завиждам на служителите. Пуска някакви абсурдни критики, които изобщо не са на място и са очевидно изсмукани. Не мога да си обясна рязката му настройка срещу племето.

Това да си лидер се показва чрез действия, а не думи. Трябва искрено да искаш най-доброто за отбора на първо място. Той прави точно обратното, неискрен е и му личи доста. А, толкова добре започна първата седмица, стана капитан и печелиха битки под неговото крило. Беше се поставил в доста добра позиция според мен. От мерак да "играе играта" сега може да се наиграе сам. По-голяма излагация в социалната игра от това според мен няма.
От визитката му ми се запечата репликата, че е лидер, но естествен такъв Grinning направи ми впечатление, защото щом имаш нужда да се определиш на думи като такъв, значи нищо естествено няма. Натурален лидер е примерно Добрин, който дори не осъзнава, че мисли за всички и не се налага, а гледа да поддържа общия баланс. Или поне засега той ми е направил такова впечатление, може да се промени в хода на предаването.

# 176
  • София
Ситуацията при сините няма разрешаване, докато не се стигне до пряк сблъсък на Арената и така докато единия лагер не вземе голямо надмощие, което обаче не виждам да се случи скоро. Например ако има съвет на сините номинирани ще са двама от двете коалиции. Павел е единия и въпросът е дали по Рени или по Наталия ще стрелят. И единия и другия лагер ще се надява противника да не се върне. Но ако се върне и то с 100 гроша става още по-тегаво.

# 177
Магито каза, че няма да стреля по жена. Но според мен ако трябва да избират между Наталия и Ренета, ще изпратят Рени. Наталия е полезна за племето силово. Вчера например аз не виждам как Рени би могла да поеме поста на Наталия. Така че мисля че ако се стигне до там ако не измислят някаква схема как да я запазят тя ще е едната заедно с Павката.

# 178
  • София
.. шушукането преди да се появи Микяй толкова грозно ми беше, чак неловко ми стана докато ги гледах.
От Рени много съм разочарована, върти ги както си иска. Очаквах друго от нея.  Не знам защо така нападна Маги, аз пък шапка ѝ свалям за постъпката, каза си момичето как ще играе, въпреки че не им беше длъжна и можеше да ги изненада на самото гласуване. Светлин не се усеща въобще какво се случва, леко наивен ми идва, за сега ми е като кукла на конци. Кой се самопредлага за втора поредна седмица за капитан на втората седмица само за да запази някой? Ми той щом от сега му се налага да го прави за да запази Рени, какво правим? До финал така ли 😀 Това би трябвало да се случва на по-късен етап.
Тази коректност няма да и бъде в услуга занапред. Ама хич!

А и сега беше доста глупаво да им се отчита и то на хора, които я уговаряха задкулисно.
И Светлинчо нямаше да получи инструктажа на Рена да гласува за себе си... щеше да е доста интересно как това момче щеше да вземе самостоятелно решение, демек ад хок... милото то... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 179
Светлин?! Scream
Този палав феминист! Satisfied

Светлин, Калоян, Караолис са ми симпатични засега. Отявлените фаворити Добри, Гешев и Мики не ги броя. Странно е, че още нямам любим отбор. Дано да се случи нещо интересно, за да си избера.

Общи условия

Активация на акаунт