💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 627
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 495
  • На Изток от Рая
Силвия се сети да го реди хоризонтално и после да го изправи

# 496
Рени не е минала варелите...кой ли я заместил?

Аз и Миряна не видях да минава, а тя много бедства на тях май на битката им за влизаме на зелените 😂

# 497
Значи РадУ мрънкаше, че Силвия седяла и не казвала нищо. Сега той къде е и какво прави?🤔

# 498
  • Някъде в Матрицата
И аз трябва да си преброя любимците, че да разбера кое ми е любимото племе 😁

# 499
Рени не е минала варелите...кой ли я заместил?
Ако е от жълтите май Добрин мина
Ох, тоя Добрин ми прилича на мексикански уличен бандит
Сладурски бандит ,обаче

# 500
Е това сега за 1см варела на зелените е пълна простотия...

# 501
Можеше да стрелят с....варели.

# 502
Логично беше. Жълтите се качиха доста по-дребнички и подвижни играчи. При зелените бяха по-тромави. В тая игра така или иначе няма значение кой първи, кой втори. Не знам даже защо се мъчат да са първи🙄

# 503
Страхотно се справи Марти.Очертава се като мой любимец заедно с Добри,Венци,Раду и /не ме бийте/но донякъде и Димитър. От жените за сега Крамарска може би

# 504
Втора седмица гледам, насилвам се да си харесам някой, накрая се появява Мартин за един епизод и ми става любимец. Как се случи това не зная 😀

# 505
  • Някъде там...
Днес, докато си вървях, ми светна на кого ми прилича Кралев - ами на Гринч, ама в жълтичко. 🤣. Ще го наричам Гринч льо Розе.
Хайде, Пелипенко, нареждай.
На мен ми прилича на АмГъл.

# 506
Логично беше. Жълтите се качиха доста по-дребнички и подвижни играчи.
Двамата мъже са по 190-195, какви критерии имате като казвате "дребнички" Simple Smile

# 507
  • Варна
Впечатлих се от Магдалена и Анджела - много са добри!

# 508
Втора седмица гледам, насилвам се да си харесам някой, накрая се появява Мартин за един епизод и ми става любимец. Как се случи това не зная 😀
абсолютно същото и при мен. Павел ли харесва, въпреки че изказванията му са доста популистки, не забравя, че го снимат.

# 509
  • София
Пелипенко и Светлин са големи злета, направо е мъчително да ги гледа човек. Да не можеш 4 части пъзел да наредиш, 4! Astonished А мислех, че положението вчера е зле.
Хитра беше стратегията на жълтите да минават с варелите, май беше идея на Мартин. Радва ме и добре се отразява на отбора. И без някой да крещи истерично, са много приятни за гледане. Заслужена победа!
Анджела е страшна фурия обаче, няма страх от нищо, така се хвърля във всичко.
Наталия също падна брутално няколко пъти, добре че не се нарани и тя!

П.П.: Кралев май и на блатото не е добре дошъл. Joy

Общи условия

Активация на акаунт