💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 586
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 540
Еха, утре ще има скандали.
Ангел 100%. Първичен е. РадУ няма да избухне, много повече мисли и пресмята нещата. Ще изгонят Ангел.

Много реват, наистина. Не са пресметнали къде влизат.

# 541
  • На Изток от Рая
От 2 дена много ме дразни тази Крамарска. То сълзи, ревове, сополи....ами не е за тази игра. Психиката й не издържа. Как може спортист така да се срива от "пълни глупости". Детска му работа.
Някой може ли да каже в предната серия, Светлин какво каза на племето, като се върна с пари от капитанската...?
Никой нищо не разбра, не го излъчиха

# 542
  • София
Червените не се ли сещат, че като са го изгонили Кралев всички освен един, нещо не ще да е много читав. Че и той не се усеща като го разказва.
Толкова рев и сополи досега не е имало, верно някои не знаят къде са влезли.

# 543
  • Варна
Нещо не го излъчиха това с прибирането на капитаните .
А щом Кралев е изгонен е ясно, че не е читав

# 544
От 2 дена много ме дразни тази Крамарска. То сълзи, ревове, сополи....ами не е за тази игра. Психиката й не издържа. Как може спортист така да се срива от "пълни глупости". Детска му работа.
Някой може ли да каже в предната серия, Светлин какво каза на племето, като се върна с пари от капитанската...?
Никой нищо не разбра, не го излъчиха
Оф, аз помислих, че съм пропуснала нещо, но не ми се връщаше пак епизода.

# 545
Габриела и мацката с ниското чело ме дразнят много с мрънкане и негативизъм.
Подиграваха се на Венци, но не станаха да помогнат с нещо, дори и с идея.
Някой голям акъл е разположил варелите на олимпийско разстояние,
така няма да има безработни лекари... Изпотрепаха се!

# 546
  • На Изток от Рая
Нямат психика повечето, въпреки че от Крамарска не го очаквах, тя все пак е спортист и се е  състезавала. То едно е в залата да тренираш и показваш резултати, но друго е на състезание с истински противници.

# 547

Синхроните след епизода.

# 548
Ами сега? Раду с лепенка, онзи другия с избухлив характер. Кой ли ще изхвърчи утре…

# 549
Караолис нали е риск мениджър, трябва да умее да се справя в по-напечени ситуации, а не да се панира...
Крамарска е много естествено, усмихнато и слънчево момиче, ако напусне ще е жалко..
Ама вие как си представяте дейността му на такъв пост. Той влага инвестиции в непроверени проекти- много популярно в силициевата долина. Ако от 100 проекта успее един- всички са щастливи. Т.е. хората търсят технологични пробиви. Много рутинна дейност.
А момчето е много младо  и е нормално по някое време да се насмете, особено ако всички му дуднат наоколо. Много строго ги съдим.  Изпотрепаха се на тези варели...

# 550
Тази Анита... визитката ѝ е като сън вече 🤣

# 551
  • София
Не че защитавам Крамарска, но момичето е много младо, а и във визитката си каза, че е изгубила треньора си, който е бил важна фигура в живота й. Една такава загуба на тази крехка възраст много силно влияе на психиката, така че не я съдете толкова строго.
От друга страна Габриела и Анита също често плачат и непрекъснато мрънкат, но според мен при тях става дума за глезотия. Вярно, че е тежко на блатото, но то и на плажа е същото и смятам, че и там щяха да се държа по същия начин. Не разбирам как влизаш в това предаване, без да си подготвен психически, че със сигурност ще се наложи да живееш и на гадна локация. Едва ли са очаквали да са само на Резиденцията и да се пекат по цял ден на басейна.
Хахаха, Кралев сам преценил да отиде на елиминация. Вярно е, така си беше, помним много добре. Joy Joy

# 552
Нещо средно между Спешно отделение и Психодиспансер беше днес -половината се изпотрепаха, други реваха без причина, а двама трима гледаха баш като луди 😆

# 553
  • Някъде там...
За някои плачът е отдушник за напрежението и негативните емоции. Не го приемам за слабост. Познавам доста успешни спортисти, които си реват под път и над път.
Караолис блокира под стрес. Миналата година на същия пъзел и Момчил блокира.
Мартин ме спечели и мен. Определено сега жълтото племе е доста по-приятно, без Кралев.
Раду все още ми харесва. Не спря да окуражава и успокоява съотборниците си през цялата игра. Не виждам злоба и негативизъм аз у него, поне засега. Човекът си има принципи, обича да побеждава, сериозен е, гони си целите.

# 554
Хора като Ангел играят за някаква въображаема "чест" пред треньори и съотборници, пред авери. Тоя не разбира концепцията на това предаване, че макар и да ти е неприятен до определен момент Раду ти е нужен да вървиш напред- иначе ще се отзовеш на плажа. А и има твърде много елементи, за които Ангел си няма хабер. Жал ми е за хора като него, расли в затворена среда с патриархални нрави и правилото "зъб за зъб". Ще си научи урока по трудния начин.

Общи условия

Активация на акаунт