💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 540
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 705
Гледам със закъснение и за пореден път се убеждавам колко не понасям Ралица. Слушалки ли са, шепне ли и се, гласове ли чува, но не я понасям. Отвратително държание.

# 706
Радку що ходи по бански, а Силвия по нощница не може? Слаб му е ангела май Joy

# 707
  • Варна
Ох, нощницата и късите панталони са проблем.
Тоя Раду

# 708
  • София
Силвия се плесна по челото поне 10 пъти и има защо.

# 709
Силвия, беше преценила мъжете в племето като меки...

# 710
  • Някъде там...
Ангел: абе обясни с две думи, уе! JoyJoy

# 711
Ма казах ви отдавна, че му е слаб ангела! Дори бях нападната тук, че говоря така за женен мъж с 2 деца. Ме не му личи! 😅

Радку що ходи по бански, а Силвия по нощница не може? Слаб му е ангела май Joy

# 712
  • През девет планини в десета...
Не е въпроса в ношничката, а в това защо дефилира с нея извън спалнята. Омръзна ми през последните години жените да си оправят живота благодарение на ношничките си дефилирайки с тях навсякъде в обществото. С една дума манипулация чрез сексуалност.

# 713
Раду беше виновен, но и Ангел не е китка за мирисане. Раду искаше да каже, че Силвия провокира мъжете, и това е факт. Колко пъти се буташе на Ангел и му подмяташе неща, поради тази причина и Раду няколко пъти го спомена него, защото той и поддаваше на Силвия. За мен и тримата са един дол дренки...

# 714
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ама защо останалите седят и му слушат бъртвежите. Пълен игнор и все едно е част от инвентара. Този ще вземе от раз титлата най-неприятен участник евър.

# 715
Раду виновен, че Каролис също се чувства неудобно от тоалетите на Силвия… ами да, щом караш момчетата да обръщат поглед не  е защото си облечен достатъчно

# 716
Викате Рени е гаднярка, но браво Добри 😉
Габито май нервна криза получи, най-добре е наистина да си ходи.
Разликата между Добри и Рени е, че той е силен и играе и се справя, докато тя само охка и пъшка, ми не е на санаториум все пак.

# 717
  • Варна
Не е въпроса в ношничката, а в това защо дефилира с нея извън спалнята. Омръзна ми през последните години жените да си оправят живота благодарение на ношничките си дефилирайки с тях навсякъде в обществото. С една дума манипулация чрез сексуалност.
И ти си права😃

# 718
Ангел не е много умен и доста  първичен, но е душа човек. На мен ми е забавен, синхроните му са топ😆 А РадУто много добре знаеше какво прави. Този е много манипулативен и хитър. А Силвето може да използва женски номерца, то е една от най-силните жени в сезона. Така че не ми дреме как се облича. Ако мъжете си мислят за жените достатъчно, на тях също не би трябвало да им дреме....

# 719
И ти си права😃
Ангел е първичен и не особено начетен, но не е злобен и подмолен. И е прав. Силвия може да разхожда и прави каквото си иска, който си има жена вкъщи да си я мисли и съобразява.

Общи условия

Активация на акаунт