💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 547
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 720
  • Някъде в Матрицата
Гледам със закъснение и току що ми свърши зеления съвет. И офффф... Радо, за чий номинира Силвия? Само да и покажеш, че ти е в списъка? Много по-мъжко, според мен, беше да каже, че приема предизвикателството на Ангел и колкото по-скоро си уредят сметките е по-добре. И дай един глас на Ангел, и готово. За Силвия - ще има и друг съвет.
А и Калоян, какво е това пораженческо мислене? Той автоматично отписва единият номиниран. Завръщане и на двамата - не.🤔 Затова за по-сигурно да  номинира момиче. Пффф...
Айде, Габи се отказа.

# 721
Ангел си е кофти като човек. Може да има успехи, може да е талантлив, но е човече без собствено мнение. Пали се за всичко, пред всеки всичко потвърждава и все е недооценен, това му е големия проблем на него. Видя, че въобще  не се доближава до другите момчета, обаче само се перчи, а всъщност да, може да вдига тежко, но на другите неща си е слаб.

# 722
Милите мъже... Как може една жена да се облича с къси гащи 😂. Раду си търси някви пълни глупости, с които да атакува Силвия.  А те като мъже не може ли просто да не ѝ обръщат внимание, нали си имат жени? Реагира абсолютно като мъж, който е привлечен от Силвия и се дразни от това.

Определено е злодеят на сезона на този етап.

# 723
  • Germany
Само този, който е силен и играе ли има право да врътка другите? Всички са там да играят, всеки оцелява както може. Подобни схеми въртят Рени и Добри…

# 724
Абсолютен нещастник е Раду. Явно той е тоя дето гледа в гащите на Силвия. И 24/7 за тях мисли. И евала на Ангел за разсъжденията.
Какви пък разсъждения от тоя примат цигането Ангел . Той и изречението не можа да си формулира “ ъъъ … такова “ Силвия и тя интелектуално гола вода -невъзможност да разбере , да защити позицията си .
Ангел е първичен и не особено начетен, но не е злобен и подмолен. И е прав. Силвия може да разхожда и прави каквото си иска, който си има жена вкъщи да си я мисли и съобразява.

# 725
Ами лично на мен ми се гледат игри като тези, в които игра Фифо, Чудомир, Валери, Митачето, момичетата тогава бяха супер силни и те и беше наистина готин сезон, а Манита и интрижки не ми се гледат, Биг Брадър започва скоро и сеир на кило. Тук са влезли с някакви заявки, да си ги отстояват.

# 726
Раду само за е посмял да си свали тениската по време на игра - да провокира сексуално жените от 3 отбора..

# 727
Павката страшна песен сътворил на Дръзките.
Раду много държи на жена си ,той чужда НЕ поглежда Hushed

# 728
Смятайте колко малко им трябва на тия мъже С ПРИЯТЕЛКИ, щом една Силвия с къси гащи може да ги манипулира сексуално.

А Раду супер хитро си направи тоя спор и си беше придвидил накъде ще тръгне и какво ще стане. Използва умело слабите страни на съотборниците си, което адмирирам.

# 729
Да де , ама сега Ангел каза , че можела да се облича , както иска , но преди два епизода в в разговора с Раду определено зае неговата позиция , че смята че това е вид женска манипулация и малко ту мач е поведението й .
И определено имаше закачки в началото за младото момче , което не е укоримо -всеки с тактиката си.

# 730
Я,па Добри какъв стратег се извади
Браво, Добри,браво
Стратег - Ангел и Раду срещу Добри и Димитър, и двама от тях отпадат. Супер стратегия и за двете племена.

# 731
Тоя Раду се превръща в Алекса 2 в очите ми. Противен. Почва да копае дъното. Визитката му беше добра. Кой знае какво прави като няка камери с жените(в живота)

# 732
Ето за кого ИВ приключи завинаги

# 733
Много добре ги манипулира Раду и не се усещат как да му опонират. Страшен злодей.
Силвия можеше да му каже, че е сексист и дали мисли, че примерно жертвите на изнасилване сами са си винтовни така, както тя в виновна, че ги предизвиква...а Ангел е глупак. Пред Раду мрънка срещу Силвия, пред нея не смее да каже.
И защо оправдаваме глупавите и ограничени хора с товар, че са добри, душа човек и ала бала?

# 734
Няма да липсва много честно казано

Общи условия

Активация на акаунт