💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 467
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 185
Обаче Димитър е много наивен и ми стана жал за него, когато в един от синхроните Мартин каза, че Димитър си мисли, че Добрин е на негова страна, а не разбира на базата на какво го е решил. Толкова да не може да преценя хората и ситуациите.

Относно Силвия - толкова много участнички в ИВ досега са били по прашки, в някакви нарочни или ненарочни пози, но досега никога никой не го е правил на проблем. Също толкова много участнички разчитаха на сексапил и умилквания, за да не бъдат номинирани.

Силвия има по-хубаво тяло от повечето 20-годишни и си е нейна работа дали и как ще го показва. На участниците нито им е майка, за да се държи като такава, нито е длъжна да влиза в ролята на някакъв морален модел за подрастващите.

# 1 186
Аз съм срещала някъде, че за стартиране можеш да си купиш последователи, за да не изглежда непривлекателно, че тръгваш от 0. Идея си нямам колко можеш да си купиш - дали няколко стотин или хиляди. Във всеки случай тези 1 милион ми изглежда пресилено. Къде в Б-я интерес от 1м към глупости... 1м гледания разбирам, ама 1м последователи ми е съмнително. Ааа, може би не са само бг 😁 Така може. Обаче колко тъпо подпитваше дали някой не я е познал на представянето 😁

# 1 187
Аз съм срещала някъде, че за стартиране можеш да си купиш последователи, за да не изглежда непривлекателно, че тръгваш от 0. Идея си нямам колко можеш да си купиш - дали няколко стотин или хиляди. Във всеки случай тези 1 милион ми изглежда пресилено. Къде в Б-я интерес от 1м към глупости... 1м гледания разбирам, ама 1м последователи ми е съмнително. Ааа, може би не са само бг 😁 Така може. Обаче колко тъпо подпитваше дали някой не я е познал на представянето 😁
Купуват се. Това си е добре развит бизнес. Заради това не се гледа броя последователи, а интеракциите с публикациите - гледания, харесвания, споделяния, коментари. Платформите предлагат статистика за тези неща и инфлуенсърите с тази статистика отиват да преговарят. Или пък агенциите, с които съответните инфлуенсъри работят и имат договори.

# 1 188
По начина, по който Ангел го описа в подкаста, изглежда, че Силвия се е постарала да си покаже някои части от тялото, които принципно не се показват публично. Което продукцията съответно не е показала в прайм тайма, когато гледат и една армия деца.
Скрит текст:
Последователите на Рени (не помня колко бяха, но бяха много) са потенциални зрители, които носят по-висок рейтинг, по-скъпо рекламно време. А пък самата Рени като инфлуенсър, трупайки повече последователи, привлича и повече рекламодатели към канала си и съответно и тя изкарва повече пари. А как е влязла в продукцията не знам. Със сигурност е покрила физическите изисквания, но едва ли е само това. Няма как да не е имало по-добри от нея. Не бих се изненадала, ако има уговорки с продуцентите, коиго голяма част от останалите участиници не биха могли да си позволят да направят.
По начина, по който Ангел го описа, разбрах, че наоколо е имало камери, но не операторът, а той и останалите мъже май са били в най-добрата позиция да гледат, тоест не е ясно нещо заснето ли е изобщо и кой къде защо е бил в цялата картинка.

# 1 189
Ами тя бидейки стрелкиня, чини ми се си е купила много.

# 1 190
Скрит текст:
Обаче Димитър е много наивен и ми стана жал за него, когато в един от синхроните Мартин каза, че Димитър си мисли, че Добрин е на негова страна, а не разбира на базата на какво го е решил. Толкова да не може да преценя хората и ситуациите.

Относно Силвия - толкова много участнички в ИВ досега са били по прашки, в някакви нарочни или ненарочни пози, но досега никога никой не го е правил на проблем. Също толкова много участнички разчитаха на сексапил и умилквания, за да не бъдат номинирани.

Силвия има по-хубаво тяло от повечето 20-годишни и си е нейна работа дали и как ще го показва.
На участниците нито им е майка, за да се държи като такава, нито е длъжна да влиза в ролята на някакъв морален модел за подрастващите.
Ако Силвия няма съзнанието да се замисли какво демонстрира в най-гледаното време по най-гледаната телевизия, когато гледат и много деца, то това казва доста за нея.
Скрит текст:
По начина, по който Ангел го описа в подкаста, изглежда, че Силвия се е постарала да си покаже някои части от тялото, които принципно не се показват публично. Което продукцията съответно не е показала в прайм тайма, когато гледат и една армия деца.
Скрит текст:
Последователите на Рени (не помня колко бяха, но бяха много) са потенциални зрители, които носят по-висок рейтинг, по-скъпо рекламно време. А пък самата Рени като инфлуенсър, трупайки повече последователи, привлича и повече рекламодатели към канала си и съответно и тя изкарва повече пари. А как е влязла в продукцията не знам. Със сигурност е покрила физическите изисквания, но едва ли е само това. Няма как да не е имало по-добри от нея. Не бих се изненадала, ако има уговорки с продуцентите, коиго голяма част от останалите участиници не биха могли да си позволят да направят.
По начина, по който Ангел го описа, разбрах, че наоколо е имало камери, но не операторът, а той и останалите мъже май са били в най-добрата позиция да гледат, тоест не е ясно нещо заснето ли е изобщо и кой къде защо е бил в цялата картинка.
То и да е заснето, редакторите едва ли ще го покажат.

# 1 191
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Силвия Радулова явно е показала тЕло и плът пред мъжете, но поне почти ни е спестена гледката на нас зрителите. Високото момиче от зелените с какви наврени прашки беше и как операторите многократно фокусираха там дето са и наврени, ми беше си супер гнусно и гадно, ама Раду не се оплаква от това.

# 1 192

Силвия има по-хубаво тяло от повечето 20-годишни и си е нейна работа дали и как ще го показва. На участниците нито им е майка, за да се държи като такава, нито е длъжна да влиза в ролята на някакъв морален модел за подрастващите.

Вече стана ясно, че е имало доста повече от прашки за да реагират така мъжете.

# 1 193
Всяка, ама абсолютно всяка година има участнички, които се състезават по прашки. Целите задници са навън. Даже се чудя защо, понеже според мен никак не е убодно да седиш с прашка нон стоп в дупето. Но явно на тях си им харесва. Честно, хич не си ги слагам на сърце, стига да ми харесва как играят. Същото и със Силвия. Не съм й видяла гениталиите и гърдите аз. Но на арената истински се наслаждавам да я гледам как играе. Тъй че се фокусирам върху играта. Иначе, ако трябва да си намирам поводи да ги пооплювам малко от дивана, за всеки ще си намеря🙃😉

# 1 194
  • Буркина Фасо
всеки/всяка показват каквото имат.  едни показват мускули, други цицки, трети галерията по телата им.
на плажа не е ли същото?

# 1 195
Ако Иванина беше останала въпреки контузията си, театрално охка и накуцва в угодните моменти, а през останалото време си денси с чупки в кръста,Противоречите си , щом не вярвате, че е контузена , няма как да е котва за отбора си- основния аргумент
 наговаря тоя и ония в племето за да не отива на елиминации, същото го правят и мъжете, особено татуиранияизползвайки всякакви актьорски умения и средства, държи се така сякаш само тя е важна в цялото племе и всички са длъжни ако не да ѝ ръкопляскат, то поне да отбележат нечовешката жертва и героизъм,това са си ваши фантасмагории, ,никога не е претендирала изисквала или сърдила на някой , че не и пляска, отбранява се единствено за нападките, че дърпа племето назад, което си е лъжа и манипулация, тъй като я виждам как играе със сърце и се раздава и печели които прави като въпреки болката си стои в предаването и се мъчи за благото на отбора, нищо че в същото време грам не ѝ пука за съотборниците ѝ, м даа те другите не искат да спечелят и ще пуснат някой съотборник, понеже им пука за него... Щяхме да си говорим за двоен стандарт емпатия наистина JoyJoyJoy за емпатия спирам да говоря, забелязвам, че емпатичните, много ги дразни ако някой охка и пъшка

Не мисля, че щом масово не се харесва една жена и то с много ясни и повтарящи се аргументи, то трябва да се генерализира, че всички жени се възприемат по този начин и са онеправдани. Всъщност това напомня на мисленето и логиката на Рена "ако за мен няма, за всички няма да има" Grinning
Виж с това за критикуването на външния вид съм съгласна. Но че не са харесвани от публиката, не е така. Аз харесвам Крамарска, Магдалена и Силвия, въпреки че нея вече ще я горим на кладата Grinning
разбирам, че ги харесваш, но смяташ ли че някоя от тях е достойна за финалист и наградата

# 1 196
всеки/всяка показват каквото имат.  едни показват мускули, други цицки, трети галерията по телата им.
на плажа не е ли същото?

Според мен не е същото. Сравнението просто е неподходящо. На плажа човек има възможността да се премести и никога повече да не види човекът, чийто външен вид или поведение го притеснява. А и отивайки на плажа, хората са наясно, че там най-вероятно ще има жени по монокини. В предаването са закотвени заедно и няма как да избягат, освен ако не напуснат формата.

# 1 197
  • Буркина Фасо
все пак има решение и за плажа и за пред ТВ.
да вземат и мъжете да си сложат по един сутиен. Smiley

# 1 198
Бъдете снизходителни... На 45, сама, т.е. самостоятелна... сега ако не си покаже магариите кога и къде. Като стане на 50 ли.

# 1 199
  • Sunshine state
Хич не бях за Ангел, но да отпадне по този начин си беше кофти. Стана ми гадно за него.
Силвия е голяма лицемерка и айде да не казвам още каква.  Точно си разчита на женските номера и в момента, в който я отсвириха, й стана тъпо и се засегна.  Жалко, защото тя е силен играч и можеше и без тия неща да мине, но още от визитката си намекна, че ще го играе "фатална жена"..🙄
Рени ми става все по-неприятна, но не мога да проумея Светлин защо й се връзва?? То поне да мязаше на нещо, а то... Нямам думи.

Общи условия

Активация на акаунт