💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 442
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 230
Оф, пак същата игра. Мнооооого са се пестили продукцията.

# 1 231
Тази Рени какво мрънка? Можеха да изгубят играч като Гешев, заради играч като нея ... Тотал щета...
Ако имаше малко чест, нямаше да причинява това на цялото племе, заради собствения си задник, който даже е контузен. Много подмолна и себична.

# 1 232
Ако Ренката наистина не е покрила нормативите на кастингите, което аз все пак не вярвам, то на Светлин сигурно пари са му обещали, за да я носи на гръб. Ако не е влюбен в нея, то каква друга би била причината.
Допълвам се. Преди малко изгледах първия епизод на чакалкаста, посветен на сезона. Казаха, че на кастингите Ренито не се е представила добре, но пък в НСА винаги е била топ при тренировки, игри, състезания и т.н.

# 1 233
Както винаги само от синхроните става ясно коя печели.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 20:26 от Telesilla

# 1 234
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
игрите се гледат и от мъже.
те може би пък това искат да гледат

Кои мъже искат да гледат на леля Сиса задника? Някой загорял тиган може би, ама чак пък специално нея.. Глупости.
всеки по нещо не иска да гледа във формата.
за голотията се оплакват предимно жените. за това мисля, че за мъжете не е мъка да гледат и това.Smiley

Кои мъже искат да гледат на леля Сиса задника? Някой загорял тиган може би, ама чак пък специално нея.. Глупости.
за голотията се оплакват предимно жените. за това мисля, че за мъжете не е мъка да гледат и това.Smiley

А осъзнаваш ли, че оплакванията са от мъжете в племето …
подтекста на това е, че всичките жени не са като нея.
тогава нямаше да има оплаквания Smiley

# 1 235
Рени беше казала, че със Светлин са заедно отвън.

# 1 236
Аз се чудя защо не попълниха от червените, а вкарват нови играчи....признавам сега включих тв-то

# 1 237
Така буквално повтарят всичко, за което бяха критикувани през миналия сезон.

# 1 238
Скрит текст:

А осъзнаваш ли, че оплакванията са от мъжете в племето …
подтекста на това е, че всичките жени не са като нея.
тогава нямаше да има оплаквания Smiley

Според мен 95% процента от жените на годините на Силвия не могат да се сравняват откъм фигура с нея. За сила, издръжливост, гъвкавост и атлетичност пък да не говорим.

Може би затова получава такова специално внимание и порицание, не знам.

# 1 239
Личи си че и двете жени са куци и слаби в сравнение с тези от племето на Храбрите.

# 1 240
Е не може да и се отрече на Силвия, че изглежда супер на 45+ г

# 1 241
Нещо интересно от фейса на Силвето

# 1 242
Ангел какво ли е направил!? Силвия не и отива на годините да всява раздор в отношенията на Ангел и жена му!

Най-хубавото в днешният епизод бяха Добрин и Мартин на покрива, перящи дрехите си! Grinning Уникални. Трябва да влезе това в историята.

# 1 243
30 минути скукаааа
И да не бяха слабачки, това че показват едни и същи игри, траещи час, пак си става скучно и тегаво за изтърпяване.

# 1 244
Силвия е палава. Тялото й стегнато, дупето готино, силна, гъвкава и издръжлива.
Но в лице си прилича на годините - кожа, бръчки, не младее.

Общи условия

Активация на акаунт