💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 2 (23.09 - 30.09)

• 75 348
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София-Младост
Има нещо, което лично мен леко ме отблъсква в Силвия, иначе за тялото-евала. Крак, ръце, нищо не и виси...но директната показност понякога дразни. Дали защото всички облечени, пък тя по нощница или друго, не знам...Освен да не им казват възрастта следващия път, ако тези 45 толкова се навират в очите, че и меноопауза се зачекна, все едно е чумава. Може да съм закостеняла, но и Виктория и Малвина не ми харесаха, когато клиновете ги бяха навили като прашки.

Сетих се, в представянето ме отблъсна леко Силвия, самочувствието, мъжете колко я харесвали, чак един да се самоубива ли щял, че не помня.

# 1 291
За мен лично е красива жена и на тези години изглежда супер. Обаче на по-млади момчета / мъже от нея възрастта ѝ определено им право впечатление. Да отбележа пак -  последното изречение не е мое предположение.

Дразнещо си е с тези предварителни познанства. Хайде сега и Добрин и Мартин са си предварителна партийка. Ами феърплеят се губи. Повече се познават, да, ама има единици, които са ултра прецакани. Пък и много зависи продукцията дали ще вкара в твоето племе твои дружки. Да направят един сезон  в по-обикновени хора, които не се познават. 🙄

# 1 292
Те повечето се познават от кастингите, тренировките и семинарите, провеждани от бивши участници. Някои се разминават и не се запознават, но човек реши ли да се готви за игрите, едва ли ще успее да влезе в сезон, в който да не познава никого. А и то си е стратегия - някои почват да търсят и разпитват кой ще е в сезона, именно за да търсят предварителни съюзи. Друг е въпросът дали и до колко продуцентите знаят за конкретни съюзи и кога разбират за тях, за да го използват при разпределението на отборите.

Отделно от кастингите и тренировките, повечето участници търсят контакти с участници от предишни сезони и през тях също правят връзка помежду си. Не вярвам, че има вариант да влязат хора, които никога не са се срещали.

# 1 293
  • София-Младост
Те хубаво се познават, но да не се запонават, сякаш са непознати. АЗ съм гледала само предния пети сезон, но в този сякаш от самото начало започнаха да се обмислят разни коалиции. 

# 1 294
  • Sofia
В малка България ще е трудно да вкараш хора, които не се познават. Минават месеци, в които са заедно по кастинги, отделно се подготвят при едни и същи предишни участници, в което няма лошо. Но не разбирам защо в игри, които уж имат за цел да покажат уменията и волята на участниците се залага толкова много на интриги, съглашения и предварителни познанства!?  Че то аз може да съм тотал щета, и да не мога трътката да си повдигна, но ако имам познанства и се коалирам с повече хора, които да ме пазят, като нищо ще ме добутат до финала, а знаещите и можещите отдавна ще са си заминали. И за това вина има продукцията, която толерира подобни коалиции, наричайки ги стратегии! Далеч съм от мисълта форматът да се превръща в бързи, смели, сръчни, но и не искам да гледам куци коне, като Манки и Ренки!

# 1 295
Че то аз може да съм тотал щета, и да не мога трътката да си повдигна, но ако имам познанства и се коалирам с повече хора, които да ме пазят, като нищо ще ме добутат до финала, а знаещите и можещите отдавна ще са си заминали.
Не. Няма да можеш да го направиш, ако продукцията не го е решила. Предварителните познанства в този формат са бях кахър. Богът на Игри на волята е всевластен. Той може да разбие и най-яката коалиция.

# 1 296
Че то аз може да съм тотал щета, и да не мога трътката да си повдигна, но ако имам познанства и се коалирам с повече хора, които да ме пазят, като нищо ще ме добутат до финала, а знаещите и можещите отдавна ще са си заминали.
Не. Няма да можеш да го направиш, ако продукцията не го е решила. Предварителните познанства в този формат са бях кахър. Богът на Игри на волята е всевластен. Той може да разбие и най-яката коалиция.
Много точно казано:
Каквото реши ПРОДУКЦИЯТА, това ще стане.
Това се разбира още от първия сезон и се потвърждава през всички останали сезони.

# 1 297
  • Sofia
Намесата на всевишната продукция е ясна, гледаме я от сезон 1, и точно тя е тази, която толерира интригите и коалициите! Игри на варелите и интригите! Нямам какво друго да кажа (напиша). 😊

# 1 298
  • София
Може и още по кратко да се каже ИВ: "Интриги на Варелите" Joy

# 1 299
  • Sofia
Може и още по кратко да се каже ИВ: "Интриги на Варелите" Joy
Ха,ха, Да! Само, че варелите не правят интригите, докато ние хората се справяме мнооого добре. 😂

# 1 300
  • в моя гьол
Здравейте. Някой може ли да даде линк за епизодите, достъпен от чужбина? Няма достъп до Нова плей от Турция.

# 1 301

https://www.youtube.com/live/s_Jy-jdCGE4?si=nyphsbKWiQH2Meg7

# 1 302
  • Буркина Фасо
това са моми за игрите Smiley

https://www.facebook.com/watch?v=451181474566514&locale=bg_BG

# 1 303
Сетих се за най-първия път като загледах ИВ и се учудих защо мъжете са по клинчета. Тогава мъжът ми ми каза да си представя гледката, ако бяха с шорти. И спрях да се чудя.

# 1 304
Скрит текст:
Скрит текст:
игрите се гледат и от мъже.
те може би пък това искат да гледат

Кои мъже искат да гледат на леля Сиса задника? Някой загорял тиган може би, ама чак пък специално нея.. Глупости.

А нека мъжете да отговорят на този въпрос.Не мисля, че повечето мъже биха извърнали поглед от задника на Силвия.Нито пък от някой друг задник.Хайде да не се заблуждаваме. Най ми е интересно жени да говорят от името на мъжете какво харесват мъжете.Все едно аз да обяснявам какво харесват жените.
Аз мога да напиша какво каза мъжът ми, като я мерна в кадър. Не беше положително и ако тя чете, може да се засегне, така че ще си го спестя.

Вашите мъже не са критерий;)А и много е важно коя част от Силвия е метнал в кадъра:) Аз тук чета как някои  потребителки се радват на оскъдно обречените мъже, но едва ли казват същите думи пред мъжете си:)
Моят няма проблем да си каже, като му хареса някоя жена по оскъдни дрехи. 😂

Явно целта на тези постове е всички да потвърдим, че всички мъже много харесват Силвия. 😁

Общи условия

Активация на акаунт