Едно обречено семейство

• 9 719
  • 152
  •   1
Отговори
  • Поморие
Здравейте,
Публикувам тази тема защото искам да помогна на моя роднина. Никоя жена не заслужава да й се случва такова нещо. А две невинни деца най-малко. Бях разказала за нея в темата за въпроси свързани със СО. Мъжът й смята, че му е изневерила, за което сама си е виновна донякъде, но не е изневерявала на този човек, а той е крайно недоверчив и неспособен да обича нито жена, нито деца. Той буквално ги е намразил. Вчера се видях с момичето и изпаднах в шок от състоянието й, беше страшно разстроена. Човекът продължава да я тормози за мнимата "изневяра". Продължава да се подиграва с достойнството й, като казва, че "не се знае от кого са децата" и иска ДНК тест, обижда я на "мръсна кучка, ку**а, ко*еленце, нарича децата боклучета, изкарва я неспособна майка, не ставаща за нищо, кара я да си търси други мъже и т.н.  Жената е решена да направи ДНК тест за да докаже, че децата са негови и след това да го напусне. В момента няма къде да отиде с децата си, каза, че до седмица ще има възможност да си потърси жилище под наем, защото в тази токсична среда няма как да се грижи за деца. Стискам палци да се устрои далеч от този човек, а основното е, че ме помоли да се поинтересувам какъв е процесът и разходите по доказване на бащинство. Нещата трябва да се случат възможно най-скоро!!!

# 1
И какво ще промени един днк тест ,този човек явно не е добри психически?

# 2
  • ЯМБОЛ
Изнася се,съди го за права и издръжка,ако той иска да прави ДНК и да плаща.

# 3
Децата нали са припознати? За какво ѝ е на "братовчедката" да доказва бащинство? Съди го за издръжка, пък ако той не иска да я плаща, може да пусне тест за бащинство..Нещо от сорта на 1000 лева е тест, който обаче не важи в съда, към 2000 лева е такъв с по-висока точност, който важи в съда и се взимат пробите на място, за да не могат да бъдат манипулирани.

# 4
Това за братовчедката и ДНК теста не го ли четохме няколко пъти вече?

# 5
Ами да си търси квартира и да го напуска.
Не е кой знае каква философия.
Пък ако иска да прави днк и да му се доказва. Ако иска издръжа и и трябва.
Ако не, просто да изчезва от този откачалник.
Аз не разбрах за какво е темата всъщност.
Просто споделяш история ли, какво?

# 6
Той ,ако е припознал децата ще плаща издръжка ,няма нужда от днк тест.

# 7
  • София
Ако децата са родени по време на брак или са припознати, няма нужда от ДНК тест. Освен ако няма излишни пари за хвърляне. По-добре да ги инвестира в адвокат.

# 8
  • Melmak
Виж сега, не можеш да спасиш всеки.

Можеш да й подадеш ръка да си стъпи на краката. Да й помогнеш да намери квартира, да й дадеш пари на заем за депозит.

Обаче едно е да помогнеш, друго е да спасиш.

Тази жена се е втурнала да доказва неща и му върви по гайдата. Не се доказва, че си невинен, а се доказва, че си виновен

Явно този не е стока. А нека той плати днк теста и настоява за него. Защо тя го прави???

# 9
  • София
Точно. ТЯ няма нужда от тест. Той, ако иска, да си плаща.

# 10
  • Поморие
Ами да си търси квартира и да го напуска.
Не е кой знае каква философия.
Пък ако иска да прави днк и да му се доказва. Ако иска издръжа и и трябва.
Ако не, просто да изчезва от този откачалник.
Аз не разбрах за какво е темата всъщност.
Просто споделяш история ли, какво?
Братовчедка ми иска да знае как се случват нещата с ДНК теста и ме помоли да проуча.
Той ,ако е припознал децата ще плаща издръжка ,няма нужда от днк тест.
Тя иска да докаже, защото й е обидно съмнението му. То не се знае дали е съмнение или го говори напук, за да я нарани. И да, действително, човекът има психични проблеми.

# 11
Той като е луд за какво ще му се доказва? Ако има съмнения да я съди и да прати теста той.

# 12
  • Melmak
Ми като има психични проблеми да се лекува! Тя що спори с луди?

# 13
  • София
Тя още ли седи при него?
Сега е моментът точно близките да ѝ помогнете, вместо да пишете по форуми.
Помогнете ѝ да се изнесе, да намери работа, дайте ѝ рамо с децата и да забравя за този.
Разбира се, да го осъди за издръжка, пък той нека прави ДНК.

# 14
Ти преди 2 месеца писа за братовчедката, как щяла да се изнесе възможно най-скоро, само да съберяла за телефон, сега пак не можела да се изнесе. Сто процента няма да се изнесе до седмица. Това е човек, който не е много стъпил на земята, едва ли ще се оправи да плаща наем, битови разходи и да гледа 2 малки деца. Тя безработна, иска да се изнася, ама събира за телефони (все едно няма телефони за по 20 лева) и за тестове за бащинство бълнува, че ще плаща. Един здравомислещ човек в тази ситуация ще плати за адвокат, не за ДНК тест.

Общи условия

Активация на акаунт