Отговори
# 105
Аз не мисля, че Сейран ще допусне Кязъм да се меси. Видяхме я какво направи, изпълни си дълга към него/нахрани го/ и го изгони от къщата си. Нова Сейран гледаме вече, все пак.

# 106
  • Яко в Матрицата...
Аз не мисля, че Сейран ще допусне Кязъм да се меси. Видяхме я какво направи, изпълни си дълга към него/нахрани го/ и го изгони от къщата си. Нова Сейран гледаме вече, все пак.

Жалко... То и аз мисля, че Сейран няма да позволи на баща си да се възползва, ама жалко. Майката на мухата точно такъв като Кязъм заслужава Joy

# 107
Вал,съжалявам....но се конкурираш със Сеугри.Не знам за аблите в Х,но тук е смешно направо..Да гледаш сериал в който не харесваш главната героиня,непрестанно да плюеш и да не се усещаш,интересно защо гледаш?Хайде,разбирам оправдаваш и харесваш Ферит..ок.Макар че ми е чудно и странно особенно за сезон 1...женен мъж с любовница...не искам да съм груба,но не се издържат постовете ти...ти от коя страна се асоциираш,ако си от страната на любовницата,ще те разбера,защо толкова разпалено защитаваш Ферит.Грубо се изразих но определено прекаляваш.Сега си се залепила за Ферит и Дияр и не се спираш.Сейран да се женела,какво толкова.Спокойно,най-вероятно ще го направи.

# 108
  • Яко в Матрицата...
Пелин тейзе продължава да се излага... Joy Харесва ѝ да я плюят.

# 109
Вайййй, ей сега вече още повече я обърка JoyJoyJoy
Разкажете после какво става из Х.

# 110
Пелин тейзе продължава да се излага... Joy

Харесвах я,но вече започва леко да ме дразни. Мислех че е по-различна от Буче, но се оказа че е почти същата, разликата е че Буче не качваше постоянно снимки с Мерт на стори. Мислех че Пелин Акил няма да търси внимание, но днес го доказа.

# 111
  • Яко в Матрицата...
Ей сега вече много я обърка JoyJoyJoy
Чакай, сега Мердо да я репостне и той да изгори покрай нея.

Вече си мисля, че на летището и той не е знаел, че има нова партньорка Joy

# 112
А, я е репостне, я е баннат от темата. Мистери?

# 113
  • Яко в Матрицата...
А, я е репостне, я е баннат от темата. Мистери?
JoyJoyJoy

В Х се правят, че Пелин не съществува и нищо не е публикувала. Режат я от снимката и споделят само Мерт.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 17:22 от Reni 🧿

# 114
Пелин тейзе продължава да се излага... Joy Харесва ѝ да я плюят.

Единственият й шанс да я отразят феновете е като качва снимки с Мерт. 😄

# 115
Милена Тодорова,намирам се в тема,която е за Ферит и Сейран
Не се намирам нито в тема само за Сейран,нито само за Ферит
Намирам се в тема за Сейфер
Затова напомних,как някои от нас много искаха Сейран да напусне Ферит и да си намери нов мъж
Аз бях против това.Аз изказвах мнение през целите два и вече трети сезон,че двамата трябва да са заедно и,че това,което сценаристите им пишат да правят не трябва да го правят
Изобщо не си права,че мразя главната
Аз се ядосвам,че тя пропуска моментите,в които може да повярва на Ферит тогава,когато той е прав,или са им устроили капан
А тези моменти са от първи кадър на първи сезон
Аз съм на мнение,че двамата трябва да преодолеят всички и всеки,а не да се хвърлят на врата на този,или онзи,какъвто е случая с двамата в момента
Дори във втори сезон,когато тя го напусна,защото видя Пелин не изпитах и грам съмнение,че той и е изневерил
И реагирам в защита на Ферит тогава,когато виждам,че никой не отбелязва факта,че той е бил манипулиран,а не го прави от кеф,за да наранява Сейран
Ако е трудно да ме разбереш,то моля,прескачай постовете ми,но не ми казвай какво да пиша в тази тема
Съжалявам,че трябва да ти отговоря гневно,но много станахте,които ме нападате в момент,в който Вие самите не харесвате действията на Сейран,но не давате дума да се издума
Това,че сме жени не прави ГГ по добра,или по права,ако не е така
Нито пък Главния герой
Два,или три пъти писах,че трябва да разберем какво се е случило и тогава да коментираме.
Още е много рано
Но не може да стоим през цялото време с розови очила и да се възхищаваме на образа,който в момента ни се показва,през цялото време да е на пиедестал
Никой не защитава Ферит,чета само колко е невероятна Сейран
И затова се намесвам
Защото живота не дава вечно втори шанс за разлика от филмите
А,да,последните ми два поста са в рамките на шегите
Не сте ме разбрали?
Съжалявам

# 116
Милена Тодорова,намирам се в тема,която е за Ферит и Сейран
Не се намирам нито в тема само за Сейран,нито само за Ферит
Намирам се в тема за Сейфер
Затова напомних,как някои от нас много искаха Сейран да напусне Ферит и да си намери нов мъж
Аз бях против това.Аз изказвах мнение през целите два и вече трети сезон,че двамата трябва да са заедно и,че това,което сценаристите им пишат да правят не трябва да го правят
Изобщо не си права,че мразя главната
Аз се ядосвам,че тя пропуска моментите,в които може да повярва на Ферит тогава,когато той е прав,или са им устроили капан
А тези моменти са от първи кадър на първи сезон
Аз съм на мнение,че двамата трябва да преодолеят всички и всеки,а не да се хвърлят на врата на този,или онзи,какъвто е случая с двамата в момента
Дори във втори сезон,когато тя го напусна,защото видя Пелин не изпитах и грам съмнение,че той и е изневерил
И реагирам в защита на Ферит тогава,когато виждам,че никой не отбелязва факта,че той е бил манипулиран,а не го прави от кеф,за да наранява Сейран
Ако е трудно да ме разбереш,то моля,прескачай постовете ми,но не ми казвай какво да пиша в тази тема
Съжалявам,че трябва да ти отговоря гневно,но много станахте,които ме нападате в момент,в който Вие самите не харесвате действията на Сейран,но не давате дума да се издума
Това,че сме жени не прави ГГ по добра,или по права,ако не е така
Нито пък Главния герой
Два,или три пъти писах,че трябва да разберем какво се е случило и тогава да коментираме.
Още е много рано
Но не може да стоим през цялото време с розови очила и да се възхищаваме на образа,който в момента ни се показва,през цялото време да е на пиедестал
Никой не защитава Ферит,чета само колко е невероятна Сейран
И затова се намесвам
Защото живота не дава вечно втори шанс за разлика от филмите
А,да,последните ми два поста са в рамките на шегите
Не сте ме разбрали?
Съжалявам

Аз досега не съм видяла пост в който да си защитила Сейран.Само плюене,плюене и възхваляване на Ферит.Две години,съжалявам...това видях.И да тук сме за да коментираме Сейфер.И въпреки че харесвам повече Сейран,винаги когато Ферит е бил прав съм била на негова страна.При теб не е така.Съжалявам но това виждам и не само аз.

# 117
# 118
Доста безмислен спор,Милена Тодорова
Прескачайте ме
Ще се направя,че не съм прочела онази част от поста Ви,в който ми казвате на чия страна съм
Не ми отива да отговарям на такива постове

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 18:05 от VAL*

# 119

Общи условия

Активация на акаунт