Отговори
# 630
Има ли къде да прочета някакво резюме на истинската история по която е правен сюжетът?

# 631
Аз доколкото помня в истинската история Ферит е имал любовница 8 години а са били разделени 2 години,тя е била в чужбина.Доста е размита историята и не знам остана ли нещо от нея.Любовницата полудява и до ден днешен е в психиатрия,като веднъж годишно Сейран и Ферит я посещават.

# 632
  • София
Чисто времево погледнато вижте историята на Атасай. Никаква 8 годишна раздяла няма, те имат 2 деца с ако не се лъжа 4 години разлика, къде се вмества това?
Тя е била на 18, той на 19, когато се женят, пак по спомен, след 2 години се ражда синът им. Знае се, че е имало спонтанни аборти преди това.

# 633
Аз доколкото помня в истинската история Ферит е имал любовница 8 години а са били разделени 2 години,тя е била в чужбина.Доста е размита историята и не знам остана ли нещо от нея.Любовницата полудява и до ден днешен е в психиатрия,като веднъж годишно Сейран и Ферит я посещават.

Не споря  , защото не ми се рови да търся историята , може и да греша.
Приемам , че ти си права. И какво щяхме да гледаме - 8 години с любовница. Ужас !  Че и после да я посещаваме в лудницата , като добрите самаряни.
Пак си идвам на моето - искаме да гледаме само това , което ни харесва !
Другото , ако може да е кома , моля !

# 634
Аз помня, че съм чела, че е била няколко месеца раздялата, не години.

# 635
Аз помня, че съм чела, че е била няколко месеца раздялата, не години.

Може,много отдавна съм го чела.Помня че Сейран е от Анкара,както писа Мистери е на 18 а Ферит на 19.Избрала я е майка му.Той наистина е учил в Америка и свири на китара.Брат му наистина е починал.Помня също че Суна е първия пациент на психиатърката и тя е единствения измислен образ от продукцията,защото семейството не е разрешило да се показва истината за нея  и не поддържат никакви отношения.Децата да са две,син и дъщеря,през 4 години.Ако нещо бъркам поправете ме.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 14:13 от Милена Тодорова 756835

# 636
Ако е кома аз си мисля следното: започваме 2 год.по-късно.Прескачам всичко до момента на ретроспекциятя на чакащия Ферит в болницата,разговорът със Суна, тръгването му,болката на Сейран от това да го отпрати.Тоест Синан съществува като болен и споделящ една съдба със Сейран.Видяхме сезони да се сменят.Значи е имало време да се разбере за собствеността на имението,появата на племенницата на Ифа,развод на Орхан и Гюлгюн, появата на Бетюл.Ферит може да се е пропил след напускането на болницата,да е започнал лечение,Дияр да е неговият лекар/настоятелно следене да си взема лекарствата,може да е психолог/.В даден момент се случва нещо и изпада в кома. Сейран го чакаше да дойде при нея.Той видя  Синан и начина ,по който тя се чувстваше до него,смееше се.Комата:страховете на Ферит,че любимата жена е щастлива с друг,мечтите на двамата за собствена марка-рисуването.След като прочетох теориите така се опитвам да си обясня събитията до момента.

# 637
  • София
Ох, тази Пелин е много нахална. Уж семейна с деца, Мерт така да реагира, много се е вживяла.

Теорията за комата звучи достоверно, защото обяснява всяка сцена от тези три серии, които са дали. В почти всяка сцена има нещо, което я потвърждава. Аз наистина не мога да пресъздам това, което чух снощи, Албена го е преразказала в общи линии. Но е много убедително. Дори да не е така, евала на този, дето я е измислил. Аз до снощи не вярвах на тези неща, честно.
За жалост не пуснах стаята в Х на запис, за да може пак да се слуша.
И все пак, по-добре да мислим, че не е кома, а реалност и каквото такова Simple Smile

# 638
Теорията за кома , просветление или всеки както го приема се написа още след еп 1  Феновете не си го измислиха сами , а сценарият им го подсказа Не на всички , разбира се Сега се водят " битки" , какво ще излезе накрая Grinning Сценарият е написан и никой няма да го промени Вижда се по рейтингът
Вчера е имало стая с 24К гости Там момичета психолози и други са обяснили от  психологическата гледна точка на
Ферит , имайки в предвид  героя от сезон 1 Все пак гледаме психо драма
Толкова всеотдайни и обичащи фенове да имат Афра и Мерт си е чисто богатство

Всъщност 2г  кома не е напред , а се проследява живота им от еп1 на сезон 1  Ще се върнем точно там , където завърши сезон 2

# 639
Пациентите с психологически проблеми/тежки травми, каквито Ферит има, се привързвали емоционално към психолозите/психиатрите. След първите няколко сеанса, започвали да си мислят, че са на среща, не на сеанс. Това може да обясни, че Ферит се държи с Дияр, едно към едно както със Сейран.
Вярно ли е или не, не знам, в темата, ако има психолог, да каже, ще е супер.
Още повече Дияр постоянно освен, че следи дали си е пил хапчетата, го пита кое как го е накарало да се почувства.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 14:36 от stasha_s

# 640
С нашите сценаристи нищо никога не е сигурно. Каквото и да е - реалност или нечий сън, дано скоро да стане ясно.
В инстаграм попаднах на нещо интересно, поне за мен, свързано с интрото на сериала, за което не се бях замислила, и цветовете, за които ни намекнаха в сцената с новия пръстен.
1. Има два пръстена - син и червен.

2. Сейран е в червена рокля и представена като господарка на имението

3. Сейран спира игрите в имението

4. Събирането на Сейфер - Виждаме Сейран независима и свободна. Ферит винаги е показван и свързван с имението. Когато го напуска и се събира със Сейран, фонът е червен. Но в края темата е синя.

# 641
  • София
Краси, аз теб съм те запомнила с тази теория от първа серия, но наистина как да вярваш в такива неща след втори сезон...
Днес Афра и Мерт снимат в хана, има клипове само на Мерт, дано успеят да снимат и Афра. Честно казано дори не ми е за АфРам момент този път, а искам да видя с какво е облечена. Ако е пак в светло синьо, не знам...

# 642
Не ми се вярва да се изгуби толкова екранно време заради кома, вече трябваше да е ясно, ако е така.
Май-големият проблем според мен за тези реакции на зрителите е, че реално два сезона Сейфер почти не ги видяхме щастливи. Поне предния сезон да не бяха онези мъчения и глупости, да има малко спокойствие помежду им. То от драма в драма и аха да са щастливи, дойде болест та и край на втори сезон. Само че те се обичаха безумно тогава, никаква логика няма болестта да ги раздели.

# 643
Ще има репортаж с Мерт.

# 644
Краси, аз теб съм те запомнила с тази теория от първа серия, но наистина как да вярваш в такива неща след втори сезон...
Днес Афра и Мерт снимат в хана, има клипове само на Мерт, дано успеят да снимат и Афра. Честно казано дори не ми е за АфРам момент този път, а искам да видя с какво е облечена. Ако е пак в светло синьо, не знам...

Мистери , така  успокоих логиката на  съзнанието си , иначе бях сложила Х на дизито :grinning  :

Аз пък чакам да видя истинската коса на Афра Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Общи условия

Активация на акаунт