Отговори
# 720
Още малко фенски творения на тема фраг😁🫣
Еве,  фрага е топ 🤣🤣🤣. Аз обаче имам няколко алтернативи, че кака я не ща 😄

# 721
Последните предложения по ми допадат, това бих гледала. От първото получих сърцебиене.

# 722
"Пандичките" ни са топ.Нито сцените с Пелин,нито сцените с Джем могат да бъдат толкова романтични,истински и разпръскващи любов.Няма нужда Афра да е съблечена по ризка за да се развълнуваш от техните сцени.Достатъчно е да ги видиш така истински прегърнати,с якетата и палтата за да им се наслаждаваш.Дори и облечени и невинно прегърнати от тях лъха сексуалното привличане.Няма нужда даже и от "креватни сцени" да усетиш хармонията им.Но исках да кажа какво ми се иска на мен.Искам "английския джентълмен",да спрат вече да го изкарват "по-светец и от светеца",че току виж и "ангелски крила" му поникнали, и да се опита да "насили" Сейран.В пристъп на паника,тя да се обади на Ферит и Мерт да си го "пообработи реалистично".Не,че нещо ама предвид играта на Мерт,трябва и боя да се изиграе реално,не само сълзите.Само се притеснявам "джентълмена без късмет" да не тръгне да го съди после,че ще измъкне повече пари отколкото от  сериала.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 15:43 от mimi 65

# 723
Еве,сега пък на мен изкара акъла......Weary

А-аааа, Вал, изненадваш ме Stuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart

# 724
"Пандичките" ни са топ.Нито сцените с Пелин,нито сцените с Джем могат да бъдат толкова романтични,истински и разпръскващи любов.Няма нужда Афра да е съблечена по ризка за да се развълнуваш от техните сцени.Достатъчно е да ги видиш така истински прегърнати,с якетата и палтата за да им се наслаждаваш.Дори и облечени и невинно прегърнати от тях лъха сексуалното привличане.Няма нужда даже и от "креватни сцени" да усетиш хармонията им.Но исках да кажа какво ми се иска на мен.Искам "английския джентълмен",да спрат вече да го изкарват "по-светец и от светеца",че току виж и "ангелски крила" му поникнали, и да се опита да "насили" Сейран.В пристъп на паника,тя да се обади на Ферит и Мерт да си го "пообработи реалистично".Не,че нещо ама предвид играта на Мерт,трябва и боя да се изиграе реално,не само сълзите.Само се притеснявам "джентълмена без късмет" да не тръгне да го съди после,че ще измъкне повече пари отколкото от  сериала.

Има ли нещо по-еротично от съвместното им рисуване - той с дясна, тя с лява ръка, което също е дълбоко символно? Колко са тези, са го правили със сродната си душа?

# 725
Сърцето си е подарил Рамо на Афито! 🤍

🪬🤍🧿

# 726
🤍🤍🤍🧿🧿🧿
Сърцето си е подарил Рамо на Афито! 🤍

🪬🤍🧿

# 727
Когато ви чета ми се иска вашите предложения за сценарий да гледам,а не предложените ни простотии. Добре, че ви има, иначе още при отвличането щях да спра да гледам. Вашите анализи ме поддържаха да изтърпя лудите фантазии на бездарните сценаристи.

# 728
https://www.instagram.com/reel/DAiwEi6yvDb/?igsh=MW9tb3ZkMTgwempqeg==

Душици мамини Heart Афито много срамежливичка Heart Eyes

# 729
Еве,сега пък на мен изкара акъла......Weary

А-аааа, Вал, изненадваш ме Stuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart
Що?

# 730
Този път ме заинтригува

# 731
Емрулах ме притесни 🫣

# 732
Емрулах ме притесни 🫣

И мен. Само да не кажат, че кака е бременна.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 17:07 от stasha_s

# 733
И сега коя ще е бременна? Явно няма да е Сейран, сигурно е каката. Ако я пишат бременна много ще се изложат, ама май не ми пука. То всички бременни, само ГГ не е!!!:angry:

# 734
Е пак ли друга булка ще е бременна? И ферит ще каже на Сейран, че е искал детето да е от нея…
Ще замълча!

Общи условия

Активация на акаунт