Пубертетът при момичетата до 14 години

• 24 066
  • 484
  •   1
Отговори
# 480
Аз на моята девойка взех копринена калъфка, една малка чанта найк,  козметика ( комплект маски за устни laneige крем byoma), други дребни неща,които си избра и коледен календар на балеа, който ще започне да отваря от 01.12.
Розовия парфюм Яра от любопитство сме тествали, не ни допадна и на двете, но знам,че е харесван.
KarnaVall,в златна рибка копринените калъфки са намалени в момента на 70лв, за тазк цена мисля,че са идеални за подарък.
Аз взех от едно момиче,което ги шие, много качествени са, но и по- скъпи.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 20:46 от mama irina

# 481
  • на земята
В Златна рибка има намаление, може някакъв луксозен комплект за коса с олио за коса ,те сега се впечатляват доста от козметики.
Или някакво хубаво портмоне или чанте .
Или сатенирана пижама сега са хит тези с копченца отпред ти Виктория Сикрет

# 482
Супер сте момичета…Насочила съм се към комплект Сол де Жанейро за сега, имам вариант за Лего с цветята, които са нашумели сега и варианта за пижама тип Виктория сикрет също мисля, че ще се хареса, ориентирайте ме от къде мога да поръчам такава…  варианта за портмоне много ми харесваше, но момичето има ново от седмица насам и така отпада тази идея, същото е и с чантата.

# 483
Оооо, къса пижамка на ВС к чехли, беше топ подаръка за дъщеря ми за 13 рд:) И лосион и балсам. Много обича да се ароматизира и маже 😅🤪 Със сайт не мога да помогна от чужбина от физически магазин купихме.

# 484
Аз си поръчвам от оригиналния сайт на ВС. Идват си до тук без проблем с безплатна доставка над 100 евро май беше, не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт