Парцел на село

• 866
  • 5
  •   1
Отговори
Въпросът ми е:
Парцел на село, който не сме закупили, от къде може да видим връзките към обратна и права вода? Законно.
След като не е на наше име, имам ли право изобщо да питам?
Важно ми за да знам дали да го купувам. Ако ще правя канал за обратната вода с голяма дължина и ще ми излезе скъпо, ще е по-добре да се откажа.

# 1
Oбикновено искаш продавачът да покаже и обясни всички подобни неща.

# 2
Или служителя на ВиК, който обслужва селото. У наше село той знае всички връзки, водопроводни отклонения и шахти.
И още нещо - по селата обикновено няма канализация, на септични ями са (предполагам това имаш предвид под обратна вода).

# 3
Там където питам има канализация. За септична яма не искам да чувам.

# 4
Искате информация от продавача, ако няма документи или отказва, скици от ВиК или от местното кметство, които показват мрежата в населеното място. Там няма  чувствителна информация, вероятно ще поискат само да попълните заявление, за да ви покажат, възможно е и такса административна да има.

# 5
Искате информация от продавача, ако няма документи или отказва, скици от ВиК или от местното кметство, които показват мрежата в населеното място. Там няма  чувствителна информация, вероятно ще поискат само да попълните заявление, за да ви покажат, възможно е и такса административна да има.
Скица се вади с нотариален акт.

Общи условия

Активация на акаунт