Прощава ли се изневярата?

• 10 048
  • 99
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Най- добрият начин да разбереш е просто да го попиташ. Може и да простиш, ако решиш, но с доверието е приключено.
Аз не знам някой доброволно да си признае за изневяра, освен ако грам не му пука за другия и му е все едно дали ще се разделят.

# 17
  • София
Сигурно вече за 4 път го пиша - аз не познавам двойка, която да са си простили. След изневярата се започва една безкрайна и мръсна игра на отмъщение, в която чисти няма.

# 18
  • София /Абсурдистан
Аз познавам, моя близка. Прощава му всичко, той и не се крие де. Даже и казва и тя да си намери някой и да го остави на мира. Тя реве денонощно, обичала го и не може без него. Никой не иска са се развежда по различни причини. Та бий ме, обичам те, случва се и това.

# 19
  • София
То и това не е съвсем прошка. Представям си какви са драми и манипулации.

# 20
Може и да се прости, примери и за едното и за другото всеки има. В твоя случай не знаеш дали е имало изневяра, някой нещо казал... ми питай тоя някой да ти каже конкретно. И след като се убедиш имало ли е или не - мисли можеш ли и заслужава ли си да опитваш да прощаваш.
Това дали се прощава, зависи наистина ти колко го обичаш тоя човек и дали той иска прошка - т.е. осъзнал се е, съжалява, обича те ... и иска да направи всичко, което е нужно за да възстанови доверието между вас...

# 21
Чух няколко пъти от общи приятели че мъжът ми, ми изневери но не мога, да повярвам че това би могло да е вярно, но все пак ми е интересно преодолява ли се?
Някои смятат, че всички мъже са такива, те го преодоляват лесно
Други имат отворена връзка и също кръшкат, те също го преодоляват.
Някои са зависими от мъжа, няма къде да отидат, нямат доходи и се примиряват от немай къде.

Може да има случаи на чистосърдечно разкаяние и прошка, но на мен не са ми известни такива.

Най-много са случаите, когато изневряващият (мъж или жена) не е разкрит. Тогава хармонията е пълна и цари мир и любов.

# 22
След тема с 1500 отговора по зададения въпрос да се пуска втора такава е меко казано дразнещо:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1684938

Авторката да я прочете.

А иначе по нейния казус - щом информацията идва от общи приятели и не веднъж, значи въпросният дори не се и крие. Не го виждам този да дойде да се моли на колене, да обещава как повече няма да се повтаря и да се държи като прясно влюбен. Не му пука за евентуални последици и му е все тая ще му простят ли или не.

# 23
Я си признае, я не, ако директно му се зададе въпрос. Опитай да разбереш дали е истина, има много издайнически сигнали. После мисли.

# 24
  • София

Тя и да го попита, той вероятно е от 98 % мъже, които и на калъп да ги хванат - отричат. Моят бивш беше от останалите 2%, при това физическа изневяра нямаше, само беше влюбен.
Затова да помисли какво би направила, ако е истина, защото, ако е човек който би си затворил очите няма смисъл да пита.

# 25
Ако не е истина, има ли смисъл да питаш! Явно и ти виждаш някакви сигнали, но те е страх да потърсиш реален отговор. Относно заглавния въпрос: Разни хора, разни идеали! Някои прощават и си живеят все едно нищо не е било, други се развеждат, трети решават, че и те ще изневерят... зависи!

# 26
# 27
Разбира се...никой не съм карала да ми се кълне във вярност до гроб хехе...Все пак не е убийство,има къде -къде по непростими неща...

# 28
Тотални глупости. Какво значи да прощаваш? Законът ли е нарушил? Човек е свободен да прави каквото си иска. Виж, вече дали има смисъл да продължиш с такъв човек, това е друг въпрос. Аз съм конкретно "не". Да се оправя. Но е смешно и жалко да съдиш някой за постъпките му, че чак ще му простява все едно си му Бог.

Биеш му шута и това е, жив и здрав да е. Няма смисъл в тези отношение, само ще си съсипеш живота, и без това сме за малко тук.

# 29
Не бих простила.

Общи условия

Активация на акаунт