🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 631
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 155
Подаръците вече ги раздавам, по-добре, че така става, виждам, че имам да допълвам още дребни неща.
Забравила съм двама от куриерите, които цяла година съвестно ми носят пратки, като жест за Коледа традиционно получават по 2л мавруд ала Щефи, тази година е без грам захар - 24 градуса беше, плюс по шоколади за децата им.

В детската градина мисля всеки възпитател от групата да получи шоколад + нещо друго да измисля още, или направо комплект по два от различни вкусове шоколади, че нямам фантазия за там.

И последния пъзел получих от store bg, предварително се извиниха за забавянето, сложили са ми код за отстъпка, дребни ваучери като жест, доволна
Скрит текст:

Писа някой за машина за опушване, ако може линк

# 1 156
  • Някъде там
Почти съм готова с подаръците.

За брат ми - ваучер за пазураване от магазин Теодор.

За съпруга ми - халат и ново ножче за skull shaver - му, ваучер за пазураване от магазин Теодор, козметичен комплект и нови коледни чорапки от любимите Pirin Hill.

За тийнката - коледен календар на Дъглас, чантичка на CK JEANS, Суитчър на Jordan, спирала NL, Колекция JUICY BOMB Xmas, кейс за нов телефон, който ще получи за НГ Simple Smile .

За малката нова нощна лампа hello kitty, игрален комплект hello kitty, гривничка със стикери, детска козметика в раничка.

За кучето - нов нагръдник, повод, комплект от нова топка и фризби Laughing.

За мен ми е много трудно, защото имам много подаръци, които пристигнаха преди Коледа, направо прекалих Simple Smile Най-вероятно ще се спра на книги и евентуално някой нов талисман на Пандора.

За родителите на ММ - Air Fryer или кошница с лакомства.

За моите родители - машина dolce gusto в комплект с Капсули

За много близки приятели шоколадови бонбони и бутилка с уиски, за детето им нови слушалки.

# 1 157
Да препоръчате качествени лед ленти? Много има... гледам, че има и с управление не само с дистанцинно, но и с телефон.

# 1 158
Тук стана въпрос за пижами те на Vienetta, да попитам, мъжките умалени ли са? Защото видях в реален магазин дамски, но мъжки не, дамските бяха умалени. И дали има шанс да дойде поръчката за Коледа или е късно вече?

# 1 159
Момичета!
Помощ!
Мъжът днес тъкмо навреме  ми заръча да измисля оригинални подаръци за семейство (турци, с големи възможности). В такъв случай си мисля, че най-подходящо ще е да е със символичен смисъл, а не толкова скъп.
Имат три деца - две момчета(близнаци на Sunglasses  и момиче на 11.

Как мислите - по-добре ли ще е на всеки, личен подарък (общо 5) или един общ, семеен за всички?

Какво може да ми предложите?

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 17:56 от alethea

# 1 160
В София ли са? Билети за Lumina Park или Приказна Коледа в Ню Йорк в Киноценър Бояна, или за Музея на илюзиите за цялото семейство.. Или за Музикалния театър..

# 1 161
В чужбина са, там живеят.

# 1 162
Аз бих взела за децата отделни и общ за родителите..

# 1 163
Нещо с БГ мотиви?

# 1 164
Турците много държат на рода, родовата общност.. Родословно дърво? Цялото семейство ще седнат да попълват, време заедно.. Има го и на английски език. И отделно за децата според възрастта по една книжка, може и да е тип мандали за оцветяване, ако отново езикът би затруднил избора. Или пъзел, диамантен гоблен, от картините, които се изчегъртват..

# 1 165
Когато е подарък за някой, който си има всичко/може да си позволи, определено трябва да е в посока нещо оригинално, интересно и не толкова въпрос на цифра.
За етно мотиви:
шалове
https://ethnobuldesign.com/product/women-cashmere-scarf-shevitsa-gray/
шалове/ръкавели/папийонки:
https://kitna.bg/produkt-kategoriya/aksesoari/rukaveli/

интересна керамика - ваза/купа
https://www.gappa.bg/shop/vazi/%d0%b2%d0%b0%d0%b7%d0%b0-%d0%b7%d … 0%be%d0%b2%d0%b5/
https://chashaclub.bg/produkt/%d0%b2%d0%b0%d0%b7%d0%b0-%d0%be%d1 … 1%83%d0%bb%d0%b0/

стъклопис (имат и рисувани часовници):
https://milliart.net/product/4-sezona/

(аз клоня към "семеен/за дома" тип подарък в такива ситуации)

# 1 166
Мъжът днес тъкмо навреме  ми заръча да измисля оригинални подаръци за семейство (турци, с големи възможности).

Ако са мюсюлмани, и то религиозни (има, макар и малка, вероятност да са от друга религия), не ги обиждайте, като им подарявате коледни подаръци. Поднесете им ги за Нова година.
Ако не са религиозни и не спазват забраните, вариантите са много повече. Знам за турци в Турция, които си умират за българска мастика. Може да оценят и българските вина.
Ако са религиозни мюсюлмани, по-добре проучете какво си подаряват хората от тази религия за Нова година. Ако изобщо си правят подаръци, че тук ледът е много крехък и да не стане така, че вместо да ги зарадвате, да ги обидите.

# 1 167
И българска домашна рИкия много обичат, но тези които не са от най-религиозните. Така че наистина проучете, че да не стане сакатлък

# 1 168
Нещо универсално-миналата година получихме от кумците подарък комплект подправки. Много ми хареса!

# 1 169
Скрит текст:
Подаръците вече ги раздавам, по-добре, че така става, виждам, че имам да допълвам още дребни неща.
Забравила съм двама от куриерите, които цяла година съвестно ми носят пратки, като жест за Коледа традиционно получават по 2л мавруд ала Щефи, тази година е без грам захар - 24 градуса беше, плюс по шоколади за децата им.

В детската градина мисля всеки възпитател от групата да получи шоколад + нещо друго да измисля още, или направо комплект по два от различни вкусове шоколади, че нямам фантазия за там.

И последния пъзел получих от store bg, предварително се извиниха за забавянето, сложили са ми код за отстъпка, дребни ваучери като жест, доволна
Скрит текст:

Писа някой за машина за опушване, ако може линк
https://ita-bg.com/kombiniran-ured-za-opushvane-na-meso-s-s-st-k … lash-za-opushvane
Тази си избра синът ми, вчера е пристигнала при него, но още не я е ползвал, та няма реален отзив засега.
Казва, че не е скъпа, но очаква да си върши работата за парите си (почти цитирам, че не им разбирам нито на видовете, нито на цените).

Общи условия

Активация на акаунт