🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 637
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Тъкмо ще споделите после какво ви е впечатлението. Дано ви хареса толкова, колкото и на мен. Щях специално да се прибера за един уикенд в България, за да го гледам, но за съжаление няма как да стане.
Гледали сме "Notre Dame De Paris - BELLE" в youtube. Вярвам, че няма да останем разочаровани.
Има една руска версия, която също много ми харесва.

Гару го искаме Joy

# 1 141
И аз да споделя за подаръците на фемили. Домашно сладко от ягоди, дом. вино и ракия./суджук, туршия /. Изкарах на канава последната семейна сбирка. И вместо коледни чорапи реших да поръчам" весели чорапи". А за момичето на приятели  която е на 12 г. поръчка от Тему  и тийн календар

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 22:49 от rab

# 1 142
  • София
ZornitsaTs и аз да попитам за дизайнерския шал и ходещото кученце?

# 1 143
Какви са предизвикателствата в тоя тийн календар? Търся допълващ подарък за моя и/или гаджето му.

# 1 144
За подарък на професорката и другия учен бих препоръчала книгата "Мисленето* на Даниел Канеман. Заглавието не е впечатляващо, но книгата е страхотна, разглежда процесите на взимане на решения в мозъка. Така, че темата е близка и до биология и до анатомия. Авторът има Нобелова награда за икономика, точно за изследване на психологията на решенията. А самата книга е хубаво написана, не в този прекалено популярен, лековат стил, както повечето по приложна психология и затова мисля, че ще е подходяща за тях.

# 1 145
  • София
За една химичка мислех да правя стенен часовник с химически елементи вместо цифри.
Основата я сглобих, но така и не направих часовника Sad

# 1 146
И аз за възрастните предпочитам нематериалните подаръци.
Снощи взех за подарък на двойка билети за Candlelight: Най-доброто от Ханс Цимер. За приятелски семейства с деца вероятно ще са билети за Лумина. Разбира се, добавям по нещо съвсем малко и символично като коледни чорапи или сладки Simple Smile

# 1 147
  • Вече на светло в София
ZornitsaTs, само да кажа, че билетите за Гънс вече са в продажба. Би ли споделила за сета с горещ шоколад?
Кой сайт предлага билети на Гънс?
Намерих си книга със загадки. Оказа се, че в Лидъл има три вида. Избрах средновековни загадки.
С подаръците почти съм готова. Също купих и билети за Нотърдам за синът ми и приятелката му. Остава приятелят на дъщерята. Там нямам идея. На близки ще бъдат кошница с бутилка и сладки неща.

# 1 148
Здравейте!
Черпя много идеи от вас и затова ще споделя какво съм взела на близките.

и едни карти с предизвикателства за пътуване ( обичат да се разхождат из България).
Може ли линк за картите. Чудесна идея!
Разбира се Simple Smile
https://www.adventure-catcher.com/product/predizvikatelsva-za-patuvane-2

Шалът:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063537488190

А кученцето е ходещо с каишка, изпълнява команди и лае, не помня кое точно избрах..има десетки, но вече е опаковано и не мога да видя, съжалявам Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 08:24 от ZornitsaTs

# 1 149
Какви са предизвикателствата в тоя тийн календар? Търся допълващ подарък за моя и/или гаджето му.
Всеки ден предизвикателство.

# 1 150
Това едно средностатистическо момче никога не би направило.
Да се търкаля в листа за фотосесия..
Гледайки моите, биха били пари изцяло на силно течение..

# 1 151
  • Бургас
Такъв календар с 365 дни предизвикателства купих преди две години на 4 пред/тийнки, подведох и приятелка за племенниците ѝ момчета. Пълна греда при всички, а бях сигурна, че ще им допадне.

# 1 152
Моля, дамите, които писаха по - напред да кажат откъде поръчват v bucks за Фортнайт ?

За дамата, която питаше за приятеля на дъщеря си (биология/химия) - предлагам като идея ваучер за книжарница.

# 1 153
Моля, дамите, които писаха по - напред да кажат откъде поръчват v bucks за Фортнайт ?

За дамата, която питаше за приятеля на дъщеря си (биология/химия) - предлагам като идея ваучер за книжарница.

Зависи на какво устройство играе детето. Синът ми играе на Нинтендо суич и купуваме или през самото Нинтендо (което е всъщност сайтът на Nintendo E-shop), или при нас в големите хипермаркети продават карти за бъксове с кодове, които се вкарват на сайта на Епик геймс и автоматично се зареждат в акаунта на играча. Имайте предвид, че тези карти са само за държавата, от която са купени, тоест акаунтът трябва да е регистриран в тази държава - например акаунтът на сина ми е регистриран в Белгия и може да ползва само карти от Белгия, дори на самата карта го пише.

Ако детето играе на компютър или таблет, мисля, че може директно от сайта на Епик геймс да се вземат.

# 1 154
  • София
Кой сайт предлага билети на Гънс?
Ticketstation. Би трябвало да ги пуснат утре.
Цитат
Официалната продажба на билети започва в 09:00 на 13.12.2025. Официалният сайт за продажба на билети за концерта е www.ticketstation.bg. Билети ще могат да бъдат закупени единствено ОНЛАЙН и от РЕГИСТРИРАНИ потребители с валиден имейл адрес. За да се регистрирате, посетете www.ticketstation.bg и изберете „Регистрация“. След това изберете събитието и следвайте указанията на страницата за успешно завършване на процеса. Няма нужда да се регистрирате повторно, ако вече сте потребител на сайта.
https://ticketstation.bg/bg/p4850-guns-n-roses

Общи условия

Активация на акаунт