🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 640
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 125
Реших да допиша и няколко идеи за подаръци - алтернатива на поредната играчка или вещ. В последните няколко години с най-близките ни хора започнахме да си купуваме за поводи различни ваучери. Мога да напиша за София какво сме взимали и получавали, като всичко зависи от интереси и възраст. Музея на илюзиите, Планетариума, Музейко, всички театри и операта предлагат ваучери, но понякога съм взимала и билети за конкретни представления. Концерти се организират постоянно и са страхотен подарък за истински фенове. Кулинарен курс в някоя от школите - била съм на такъв за пица и бе интересен и полезен. Ваучер за масаж, флотация или астрологична консултация. Ваучери за Озон, Ориндж, ДМ съм поднасяла многократно все на хора, които добре знаят какво да си вземат от тези магазини. Фотосесия също е добър подарък - тази година ще вземем такава за цялото семейство и ще направим много снимки с баби, дядовци, вуйчото и прабабата. Редактирам се с допълнение - ваучер за някой по-специален ресторант също е хубав подарък.

Може би за щастие повечето хора са презадоволени, но консуматорството е огромно. Когато мога поднасям възможността за създаване на спомени и хубави емоции.

# 1 126
  • София
Здравейте,
Продължавам идеята за ваучери за събития с Мацало, а като общ подарък за мен и ММ взех билети за концерта "С музиката на Джон Уилиамс" в НДК на 29.12.
Подарявала съм и уъркшоп за правене на кафе коктейли от Дрекка, имат и такива за чай и кафе, както и гифт ваучери.

# 1 127
Да дам и аз идея за ваучери за нещо, което ми е много любимо. През февруари, около средата му, ще играят мюзикъла ‘Парижката света богородица’ в НДК - оригиналният френски вариант. Горещо препоръчвам за франкофони. Не знам как би се възприело от хора, които не знаят френски, но предполагам, че ще има превод на текстовете на песните (както беше на ‘Фантомът на операта’). Песните и целият спектакъл са страхотни. В интернет има безкрайно много клипове от различните спектакли през годините. Ние го гледахме за последно през януари - невероятна емоция дори за тийна (но моят обича такива неща).

# 1 128
И аз обичам да подарявам преживявания - ваучери, билети, курсове, дегустации..

Добавям към идеите по-горе - билети за Лумина парк, театъра на сетивата.. А за двойки - вечеря в ресторанта на тъмно, страхотно изживяване е, но не е от по-бюджетните подаръци.

Тази година освен билети, включих и флотация за дъщеря ми. Ще се прибере след тежка сесия и ми се стори чудесна идея. Аз също бих пробвала, отдавна се каня..

# 1 129
  • София
През февруари, около средата му, ще играят мюзикъла ‘Парижката света богородица’ в НДК - оригиналният френски вариант.
Дъщеря ми каза "тъкмо подарък за РД ми". Купих билетите Simple Smile И двете сме фенки. И двете не знаем френски Simple Smile
Мюзикълът е много хубав и все още има билети.

# 1 130
Аз също подарявам преживявания. Лятото на мама направих такава изненада, че не повярва като ѝ казах.
Календарите пристигнаха, много са хубави. Качествен печат, опаковка и точност на фирмата. Някой тук ги беше препоръчал и наистина ги препоръчвам и аз.

# 1 131
Здравейте!
Черпя много идеи от вас и затова ще споделя какво съм взела на близките.
За двете ми големи дъщери ( 10 и 12) по едно колие, шапка и портфейл на техни любими марки. Пътувахме за рождените им дни и съм обещала за Коледа да има нещо под елхата 😀.
За бебка ( 1 год.) ходещо кученце и музикални инструменти.
За съпруга ми - един ключодържател мултитул и чакам да пуснат билетите за Гънс едн роусес.
За родителите ми - ваучер за билети за кино, за да гледат Гунди и едни карти с предизвикателства за пътуване ( обичат да се разхождат из България).
За свекърва ми - колаж със снимки на децата в рамка.
За семейството на сестра ми - каквото си пожелаха в писмата малките племенници + карти и яки ключодължатели и за тях ( сестра ми е учителка и нейният е с химикал, линия и т.н.)
За другите близки роднини - ваучер за семейна ескейп стая + една книга с коледни истории за децата.
За роднина, която има рожден ден на 24ти - дизайнерски шал от вълна и коприна.
Какво друго..за учителките на децата по един комплект с ръчно рисувана торбичка, чаша и книгоразделител. А за учителката от уроците - сет с горещи шоколади.
Всичко ще бъде опаковано в ръчно рисувани торбички и придружено със сладки.

# 1 132
  • София
ZornitsaTs, само да кажа, че билетите за Гънс вече са в продажба. Би ли споделила за сета с горещ шоколад?

# 1 133
Аз днес опаковах подаръците. Утре слагаме елхата и ги подреждам под нея. Винаги така правя от както пораснаха децата. Всички знаят, че се отварят на Коледа, мое правило хъхъхъ и всеки търпеливо чака Grinning

Да кажа, че хартията от ЛИДЛ освен, че е 1.99 лв. е и много хубава. За поредна година взимам от там. Взимам от един вид/цвят/картинки за всички подаръци. Не обичам под елхата подаръците да са с различни хартии опаковани. Моя си лудост....

# 1 134
Поне в нашето семейство, с годините постепенно се изчерпват идеите ни за подаръци. Понякога не си подаряваме нищо. А и всичко е свързано с пари, дори да не е нещо материално, а някакво преживяване, например, при всички случаи си трябват поне малко средства. Напоследък гледам да подарявам съвсем дребни и символични неща. А на мен напоследък ми подаряват или парфюми, или направо ми дават някаква скромна сума с която да си купя нещо, което аз преценя. Не държа на скъпи и изискани подаръци, даже като цяло не държа някой да се чувства длъжен да ми подарява нещо.

# 1 135
ZornitsaTs, само да кажа, че билетите за Гънс вече са в продажба. Би ли споделила за сета с горещ шоколад?
Оо, благодаря за информацията!
Сета го направих аз, в кутия с хубава декорация сложих различни вкусове горещ шоколад на Каса Какао / от близалките /. Нашата учителка е любител на шоколада и специално предупреждава, че на това ще се зарадва, та всяка година й подаряваме нещо такова.

# 1 136
Здравейте!
Черпя много идеи от вас и затова ще споделя какво съм взела на близките.

и едни карти с предизвикателства за пътуване ( обичат да се разхождат из България).
Може ли линк за картите. Чудесна идея!

# 1 137
През февруари, около средата му, ще играят мюзикъла ‘Парижката света богородица’ в НДК - оригиналният френски вариант.
Дъщеря ми каза "тъкмо подарък за РД ми". Купих билетите Simple Smile И двете сме фенки. И двете не знаем френски Simple Smile
Мюзикълът е много хубав и все още има билети.

Тъкмо ще споделите после какво ви е впечатлението. Дано ви хареса толкова, колкото и на мен. Щях специално да се прибера за един уикенд в България, за да го гледам, но за съжаление няма как да стане.

# 1 138
Ох, и Даниел Лавоа!

# 1 139

И Гару и Патрик Фиори (ама това в първите версии).

Общи условия

Активация на акаунт