🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 597
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 275
За 10г момиче ние сме подготвили кутия за бижута и ще вземем някакво нежно бижу.

Също съм виждама някакви готини слушалки с котешки ушички.

В дм има комплект за маникюр с Лило и Стич( с пинсета, нокторезачка,пиличка и малка ножичка и кутийка за съхранение на тези неща), но не знам дали са удачни за 10г.

А десетгодишните ползват ли пилички и нокторезачки? За мен е много важно точно тези неща да са качествени, за да не съсипят ноктите. По-скоро душ гел или нещо като тоалетна вода със Стич, ако има.

# 1 276
Търся подарък за 10-годишно момиче.
Миналата година й подарихме дрехи на Уензди, беше на такава вълна.
Тази година ми е най-трудно от целия ми списък на нея да избера. Моля за идеи или какво е популярно сред връстниците й Simple Smile
Няма представа какво е популярно, но да споделя аз какво купих за момиче на 9г-комплект за сладкиши, детски от БИЛЛА - съдържа малка точилка, малки съдове за кекс. Освен това  луксозно издание на приказките на Елин Пелин с хубави илюстрации. Може да не е най-големият хит, но мисля, че ще е приятен и полезен подарък. Ще добавя и нещо сладко.

# 1 277
  • под тепетата
Светкавица, направи и буркан със суха смес и рецепта, хем ще е допълнение към готварските инструменти

# 1 278
Светкавица, направи и буркан със суха смес и рецепта, хем ще е допълнение към готварските инструменти
Ама аз съм една "върха - готвачка" Joy Майката и бабата на детето  правят много хубави неща, но наистина е идея, да добавя смес и рецепта, нещо по-лесничко.

# 1 279
Ама аз съм една "върха - готвачка" Joy Майката и бабата на детето  правят много хубави неща, но наистина е идея, да добавя смес и рецепта, нещо по-лесничко.
Даже някъде бях виждала готови смеси, но не се сещам къде.

# 1 280
Днешния купон на Кауфланд е точно за готови миксове за печене
Скрит текст:
Ама аз съм една "върха - готвачка" Joy Майката и бабата на детето  правят много хубави неща, но наистина е идея, да добавя смес и рецепта, нещо по-лесничко.
Скрит текст:

# 1 281
  • 1st floor
Днес на коледния базар през НДК загледах едни пантофи и чехли от естествена кожа. Обаче нямаше цени и така ми е трудно да избера модел, който хем да е максимално хубав, хем и цената да ме устройва, защото не бяха много евтини. Има ли реален магазин в София, в който мога да намеря такива? Много тъпо ми се струва да питам за всеки един изложен модел каква е цената! Онлайн вече не ми се рискува, защото ми трябват за 24ти.

# 1 282
Ама аз съм една "върха - готвачка" Joy Майката и бабата на детето  правят много хубави неща, но наистина е идея, да добавя смес и рецепта, нещо по-лесничко.
В Лидл има.Търсете при тематичните стоки или около коледните лакомства.

# 1 283
В МОЛ-а на Цариградско шосе на един от етажите има открит щанд - цените варират от 59 до 79 лв.
Чехлите са на този производител:
https://tofi.bg/product-category/majki/majki-chehli/

# 1 284
  • София
Кожени пантофи и чехли има в центъра, на Борис, горе-долу срещу Румънската църква.

# 1 285
Някой беше споменал, че е подготвил подаръчета и за куриерите и идеята много ми хареса.
Бихте ли споделили, какво сте им купили или да дадете идея?

# 1 286
Аз бях писала за куриерите, за днес съм подготвила, че не знам следващите дни как ще се завъртят нещата, дали ще съм вкъщи.

Едното е мавруд, което е производство на семейството, вече е традиция този подарък, те си го харесват  и обичат + сложих шоколад на kasa kakau боровинка + портокалови корички. Имат деца в градинска възраст - шоколадово яйце, дядо Коледа фигура.

# 1 287
    Здравейте, търся помощ за идеи за подарък на две жени на 80г и на 50г. И двете не домакинстват , имат си достатъчно дрехи,чанти, протмонета, чехли .Шалове и шапки и ръкавици не носят .Не използват козметика , бижута не носят , просто съм в шах с тях . До сега съм подарявала одеала, домашни чехли , коледни сувенири , дори от коледните лакомства -бонбони , кафета , вино и т . н. Тази година нямам идея. Ще се радвам на съвети и предложения.

# 1 288
    • София
    Някакви книги за по-младата?

# 1 289
    За 80 г дама  предложение, ако е достатъчно близка и се знаят по ежедневни навици - къде се подстригва, боядисва, изненада прическа оформено като ваучер картичка, без цени на картичката, предварително съгласувано с фризьора. Остава само, когато реши да си вземе час и ползва

Общи условия

Активация на акаунт