🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 612
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Звънни им утре да ги питаш
Скрит текст:
Изключително отзивчиви са.
Имайте предвид, че при тази марка пижами има и два вида номерация:

в жълто е нормална номерация, в оранжево се водят - oversized.

# 1 261
Помощ! 😀
Подарък за колежка от офиса,която още не зная коя ще бъде точно, ще разбера в деня на размяната.Диапазон на годините- 20 до 50,всички с различни вкусове и интереси,бюджет 25лв.😵‍💫

# 1 262
В тези случаи залагам на някаква универсална козметика или книга. Може ваучер за козметична процедура, ако със сигурност ще е жена.

# 1 263
Помощ! 😀
Подарък за колежка от офиса,която още не зная коя ще бъде точно, ще разбера в деня на размяната.Диапазон на годините- 20 до 50,всички с различни вкусове и интереси,бюджет 25лв.😵‍💫

Принципно не обичам да подарявам ваучери, но в случая мисля, че един ваучер от ДМ би свършил чудесна работа. Във веригата има всичко, а и сумата е такава, че може да се оползотвори без проблем.

# 1 264
  • София
Помощ! 😀
Може някакъв козметичен коплект. Например The body shop имат в този бюджет. Или масажна свещ - в The Mall уикендите има пазар с ръчни неща и там има щанд с такива свещи (не знам дали и този уикенд ще има).

# 1 265
Има ли ги още тези бюджетни хамони в някоя верига?
Звънни в Кауфланд да попиташ. Аз от там взех, но преди седмица.

# 1 266
Ако се знаят горе долу вкусовете в колектива за вино, предлагам бутилка хубаво бюджетно вино + шоколад
За виното може да се посъветвате в темата тук във форума

Шоколади, докато се чудех направих две поръчки - с  боровинка, портокал, ядки на kasa kakau. Вложих едни над 200лв, но пък не мисля за непредвидени случаи, че ми омръзна да се вайкам.

# 1 267
Козметика за колега/жка абсолютно не.
Бутилка вино, качествен/интересен коледен шоколад/ сет различни чайове и коледна чаша за чай. Нещо впечатляващо (на разумна цена), но неангажиращо и не твърде лично е добро правило за подобни ситуации.

# 1 268
  • под тепетата
Аз взех от ДМ разни коледни сладкотии- по пакетче бадеми в шоколад, бурканче с някакво сладко беше, и още куп примамливо пакетирани нещица на картонените им стелажи. По три в красива торбичка и готово - за три колежки. Имаше и ванилова пръчка и май ще я взема за себе си.
 Коледните тениски се харесаха много , даже и си ги сложихме!
И понеже обичам да си правя шеги на едната, дето ни е фръцла, намерих малки играчки за елха - червило, лак за нокти и парфюм Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 269
  • Бургас
Търся подарък за 10-годишно момиче.
Миналата година й подарихме дрехи на Уензди, беше на такава вълна.
Тази година ми е най-трудно от целия ми списък на нея да избера. Моля за идеи или какво е популярно сред връстниците й Simple Smile

# 1 270
  • Пловдив
Хамон все още има в Кауфланд Пловдив на Пещерско шосе, ако някой се интересува.

# 1 271
Помощ! 😀
В Софармаси имат коледен каталог. Имат симпатични Коледни чаши с лъжичка и топъл шоколад в комплект.

# 1 272
Да, пропуснах да уточня-ще сме аз и съпруга ми, двете ни дъщери с техните съпрузи и внуците-две госпожици на 12 и 10 и момченце на 4.
Това семейство имат много варианти на коледни томболи.
https://www.facebook.com/profile.php?id=61565311094973

# 1 273
За 10г момиче ние сме подготвили кутия за бижута и ще вземем някакво нежно бижу.

Също съм виждама някакви готини слушалки с котешки ушички.

В дм има комплект за маникюр с Лило и Стич( с пинсета, нокторезачка,пиличка и малка ножичка и кутийка за съхранение на тези неща), но не знам дали са удачни за 10г.

# 1 274
Според мен рискувате с Лило и Стич. Моята дъщеря е на 10, падат си по К-поп и в частност Black Pink, Хари Потър, Уенздей... малко по-тийн неща. Е, имам и приятелка на 42, която си пада по Туити и Мики Маус, та знам ли и аз 🤔

Общи условия

Активация на акаунт