🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 483
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 135
А какъв тип завивка?

# 136
Този уикенд ще има намаление на Лего в Хиполенд. Ако някой си има домочадие или близки фенове на Лего, да знаете. Аз миналата година взех няколко комплекта на такива ранни намаления, за да не дебна черни петъци и после ги ползвах и за имени и рождени дни.

# 137
Ако е към мен въпросът под завивка имам предвид например вълнена завивка гледах една в odeala.bg с размер 100×150, но не знам дали е ок този размер за 3 годишно дете и реално до каква възраст ще може да се ползва или направо да гледам единични размери.

# 138
Ако е към мен въпросът под завивка имам предвид например вълнена завивка гледах една в odeala.bg с размер 100×150, но не знам дали е ок този размер за 3 годишно дете и реално до каква възраст ще може да се ползва или направо да гледам единични размери.

Да, към Вас беше въпросът и то във връзка, че мога да препоръчам пухени юрганчета за деца от един бг сайт poohy. Взех на дъщеря ми и съм много доволна. Обаче за размера най-добре да питате какво ползват

# 139
Не знам дали тук е мястото да питам, сигурно има специални теми за уреди.
Искам да си поръчам на дядо Коледа (мм) един по-голям подарък, който да ме улеснява откакто тръгнах на работа. Колебаех се между прахосмукачка робот и мултикукър, като второто засега има превес. Обаче не ми се иска докрай да се откажа от идеята за робот. Имате ли идея за някой евтин и малък по размер, който да изпълнява функцията на самостоятелна метла, да ми спестява ежедневно минаване на кухнята да речем или няма такова нещо?

https://mr-bricolage.bg/prahosmukachka-robot-muhler-bobby-cheren/p/1017143
Ето този, изглежда с добри характеристики
Препоръчвам, добре се справя с почистването. Единствени малко се лута насам-натам понякога.

# 140
Не знам дали всички си дават сметка какви може да са последствията от това тяхно ДНК да се озове на местопрестъпление...
Принципно можеш да забраниш и да поискаш унищожаване на пробатата след теста - сега, дали го правят... По същия начин беше и с PCR по време на пандемията. Закон има, има и престъпления. Никога светът не е бил 100% безопасен. Иначе и с даряването на кръв може да се случи. Даваш банка, не знаеш къде отива.

# 141
Chory, миналата зима често ми излизаха реклами на одеяла със светещи елементи, много сладки за малки деца. Не мога да дам отзив, аз така и не поръчах, но дълго им се чудех, бяха ми харесали.
За размер, ние сменихме детските размери завивки, като се преместиха децата на единични легла в детската стая, около 1 клас.

# 142
Давам ъпдейт за пижамите - поръчах за мен, мъжа ми и детето от ReSleep и дойдоха за около седмица, в кутия, опаковани много приятно като за подарък. Материята ми хареса, щампата не толкова. Но не открих никъде 3 еднакви, които да ми харесат. Сега съм ги дала на мама да ги изпере и пребере пак в кутията, да не ме заподозрат домашните Grinning

# 143
Относно завивките за деца - при 3 годишно няма много смисъл от малко одеало, защото ще се ползва малко време. Отделно, че е трудно да се намерят и чаршафи с точно такива размери, тъй като детски размери колкото искате.
Най-практично е стандартен размер.

# 144
Кой е стандартният размер?
Относно завивките за деца - при 3 годишно няма много смисъл от малко одеало, защото ще се ползва малко време. Отделно, че е трудно да се намерят и чаршафи с точно такива размери, тъй като детски размери колкото искате.
Най-практично е стандартен размер.

# 145
  • под тепетата
Като за единично легло.
Сетих се и нещо за мен си , а и за внука- кухненска престилка. До нас шият и продават дънкови с бродиран надпис.

# 146
Някоя мама тук прави ликоледен календар за смейството?
10та поредна година правя и вече почти нямам идеи, а Коледа наближава.
Обикновенно гледам да е нещо свързано с творчество - апликации, рисуване, правене на украса, рамли за снимки (имам деца ка 3 и на 6 вече), та го съобразявам с това.
Или пък ползваме случая дядо Коледа да ни накара да идем някъде на разходка заедно като семейство.
Обаче.... миповечето неща вече сме ги правили... всякакви идеи са ми добре дошли Wink

# 147
Може да погледнеш и темата  Детски коледен календар, там има много идеи. Иначе аз правя и също доста ми се изчерпаха идеите вече Laughing

# 148
  • Враца
За малко дете си трябва малко одеяло, голямото няма да е практично.

# 149
Нашето на 2 г. е със завивки за единично легло и пак успява да ги изрита. 100/150 см е много непрактично за тригодишно дете.

Общи условия

Активация на акаунт