🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 485
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 150
И аз исках да направя коледен календар за племенницата, която е на 7, но сега се колебая понеже малко или много ще трябва да ангажирам и родителите и, а имат и бебе сега... Май е по-добре да изчакам

# 151
Не знам дали става за подарък, но давам идея за слънчеви очила с клипс за хора, които носят диоптрични очила. Моят мъж беше изключително щастлив като ги откри. И сега мисля да му поръчам и за другата кола, че ги ползва при шофиране основно. Първо си беше взел от магазина на Полароид, но бяха по-тесен модел. Тези от Декатлон са по-широки и също имат поляризация.
https://www.decathlon.bg/p/11778-142594-pristavka-s-klips-za-dio … kategoriya-3.html

За дребните поръчах бои за лице на Сназару, да им рисувам разни неща. 25 лв с безплатна доставка до БоксНау от стор.бг. Не е за Коледа. Ще ги пробваме още утре:
https://www.artservicebg.com/magazin/boi-za-litse/snazaroo-kompl … -21-chasti-party/

За сладкари-любители, комплект сладкарски бои. Може и разни аксесоари, които им липсват. Например, въртящ се поднос, за по-лесно декориране на тортата. А в Икеа има много хубава, здрава, стабилна кутия за торта и може да побере и по-високи торти. Малко е обемна, но...

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 01:37 от Барбалена

# 152
Искам да подаря хубава завивка за 3 годишно дете. Какъв размер да гледам и ми е ли да ми препоръчате сайт
3годишни спят често с чувалчета.
Има кауза на angel baby.

Аз търся подарък за момиче, което става на 20 г и едногодишно бебе.

# 153

Аз търся подарък за момиче, което става на 20 г и едногодишно бебе.

В последно време подарявам фотосесии. Мисля, че са подходящи и за двете деца, тъй де едното е късен тийн. Смятам, че ще са доволни. За едното бебешка, за другото моделска или арт сесия.

# 154
Да, за бебето ще има такава подарък за рожден ден, но нещо друго си мислех. Баланс колело…. Гледам много са модерни. Някой има ли отзиви?

# 155
Да, за бебето ще има такава подарък за рожден ден, но нещо друго си мислех. Баланс колело…. Гледам много са модерни. Някой има ли отзиви?

Стана малко като чат, но баланс колелетата са супер. Само дето са за по-големи деца. Може би 3-4 годишни.

# 156
Аз бих ти препоръчало спално чувалче.
Има с крачета. Моите деца на 3 и на 6 години спят само с чувалчета - винаги им е топло, не ги ритат и им е много удобно.
Когато ни се наложи да сме на гост и не си носим чувалите спането е ужас - през 20 мин ставам да ги завивам, че са ледени.

Аз лично купувам чувалчета от Angels Baby, защото са супер качествени и с кауза. Имаме поне 7 техни (за различните възрасти).

Ако е към мен въпросът под завивка имам предвид например вълнена завивка гледах една в odeala.bg с размер 100×150, но не знам дали е ок този размер за 3 годишно дете и реално до каква възраст ще може да се ползва или направо да гледам единични размери.

# 157
Ние сме с Xiomi MiRobot - бях го взела на някаква промоция за 200лв и не се сприра.
С 2 деца, куче и котка + моите косми се справя чудно. Малко се лута, но пък чисти, че и мие. Най-добрата инвестиция според мен. Макар, че и мултикукъра не спира в  къщи да работи.

Не знам дали тук е мястото да питам, сигурно има специални теми за уреди.
Искам да си поръчам на дядо Коледа (мм) един по-голям подарък, който да ме улеснява откакто тръгнах на работа. Колебаех се между прахосмукачка робот и мултикукър, като второто засега има превес. Обаче не ми се иска докрай да се откажа от идеята за робот. Имате ли идея за някой евтин и малък по размер, който да изпълнява функцията на самостоятелна метла, да ми спестява ежедневно минаване на кухнята да речем или няма такова нещо?

https://mr-bricolage.bg/prahosmukachka-robot-muhler-bobby-cheren/p/1017143
Ето този, изглежда с добри характеристики
Препоръчвам, добре се справя с почистването. Единствени малко се лута насам-натам понякога.

# 158
Не знам дали става за подарък, но давам идея за слънчеви очила с клипс за хора, които носят диоптрични очила.
Скрит текст:
Моят мъж беше изключително щастлив като ги откри. И сега мисля да му поръчам и за другата кола, че ги ползва при шофиране основно. Първо си беше взел от магазина на Полароид, но бяха по-тесен модел. Тези от Декатлон са по-широки и също имат поляризация.
https://www.decathlon.bg/p/11778-142594-pristavka-s-klips-za-dio … kategoriya-3.html
Благодаря много за идеята. Преди години ММ имаше подобни очила с клипс, беше много доволен, но се счупиха и така и не потърсихме други, а си има нужда при шофиране.

# 159
Искам да подаря хубава завивка за 3 годишно дете. Какъв размер да гледам и ми е ли да ми препоръчате сайт
Препоръчвам ти спалните чувалчета на https://angel-baby.eu/
Много по-добро от завивка и са с кауза. Ние вече 6та година ползваме и за двете деца само чувалчета.

# 160
Следя с огромен интерес темата и е една от най-любимите ми тук. Heart Eyes Аз все още не съм измислила подаръците, а ще бъдат доста и тъй като съм втора година майчинство и бюджетът ще е ограничен. Но ще черпя идеи най-вече от тук, тъй като в годините вече сме подарявали какво ли не, просто е адски трудно да измислиш нещо оригинално.
Аз имам идея за феновете на Хари Потър! Предстои излизането на коледна книга, която според мен ще е невероятен подарък. Даже вече направих поръчка Blush

# 161
Препоръчвам това на KinderKraft леко е , дървено и моето дете почна да го кара от около година и половина

# 162
За завивката може би е най-добре да питате какво предпочитат. На всеки му е удобно нещо различно.

# 163
Borisiva@, моля да дадеш линк за новата книга за Хари Потър. Нищо не намирам аз.

# 164
  • софия
Borisiva@, моля да дадеш линк за новата книга за Хари Потър. Нищо не намирам аз.
Силно казано нова. Извадка от "Философският камък".
https://www.book.store.bg/p266895534/koleda-v-hoguorts-dzhoan-k-rouling.html

Общи условия

Активация на акаунт