🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 487
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 120
Ох, първоначално ми се стори чудесна идея ДНК теста. Но после се замислих за разни GDPR въпроси... къде отива тази информация, с кого биха я споделили и тн...

# 121
Благодаря за възглавниците за гушкане, и аз няма да я взема за дете, ами за мен си Simple Smile

Налиии ❤ Бих си умряла от кеф на такъв подарък!

# 122
Благодаря за възглавниците за гушкане, и аз няма да я взема за дете, ами за мен си Simple Smile

Налиии ❤ Бих си умряла от кеф на такъв подарък!
Обожавам коали, обаче съм си овца и съм раздвоена Simple Smile
Направо се виждам как ще поръчам две, мир да има...

# 123
Ох, първоначално ми се стори чудесна идея ДНК теста. Но после се замислих за разни GDPR въпроси... къде отива тази информация, с кого биха я споделили и тн...

Този подарък НЕ е подходящ за хора любители на конспирациите Grinning.
Отделно има една наука Генетична генеалогия, която напоследък набира сили. Точно чрез сайтове за такива тестове заловиха даже май Убиеца от Златния щат преди 2-3 години. А и не само него. Някой негов роднина далечен се беше тествал. Определя се примерно, че човекът, който си е правил тест се пада трети братовчед  на издирването лице и по метода на изключването го хващат.

Да доизясня. Данни от сайта не са изнасяни.
Скрит текст:
"В момента в САЩ са популярни сайтове, в които хората доброволно качват проба от генетичния си материал, най-често от слюнка, в голяма база данни. Така те могат да проследяват своето родословно дърво, да търсят роднини или да откриват нови.

Полицаите решили да направят фалшив профил, в който да заложат наличната от преди 40 години ДНК проба на убиеца, взета от намерена семенна течност върху една от жертвите, с надеждата, че негови деца, братя или други роднини вече са вкарали данните си. Изненадващо, идеята им сработва – търсенето дава няколко резултата за възможни трети братовчеди на Убиеца от Голдън Стейт. Въоръжени с тази информация, полицаите бързо подреждат времевата линия и затягат примката около техния заподозрян - 72-годишния Джоузеф Джеймс ДиАнджело."

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 12:40 от AeroJ

# 124
Много са интересни тези възглавници за гушкане, благодаря за споделянето.

# 125
Има хиляди начини да се доберат до ДНК-то ви, ако поискат.

# 126
Не знам дали тук е мястото да питам, сигурно има специални теми за уреди.
Искам да си поръчам на дядо Коледа (мм) един по-голям подарък, който да ме улеснява откакто тръгнах на работа. Колебаех се между прахосмукачка робот и мултикукър, като второто засега има превес. Обаче не ми се иска докрай да се откажа от идеята за робот. Имате ли идея за някой евтин и малък по размер, който да изпълнява функцията на самостоятелна метла, да ми спестява ежедневно минаване на кухнята да речем или няма такова нещо?

# 127
  • Карлово
Има такива малки, евтини, в Кауфланд пускат, минала година взех на дъщеря ми, дори с моп бил. Бива го.
Приятелка си взе от Алито, нисък бил, влизал под ниски мебели. И тя доволна.
Въпросът е дали има килими, тъмни подови настилки, че не всички роботи се справяли с тях.

# 128
Има хиляди начини да се доберат до ДНК-то ви, ако поискат.
Да, но не и толкова лесно, и доброволно. В американския форуми четох, че продавали/предоставяли данните на застрахователни компании и на разследващи органи. Не знам дали всички си дават сметка какви може да са последствията от това тяхно ДНК да се озове на местопрестъпление...

# 129
Здравейте на всички в празничната тема, и аз вече лека полека започнах с подаръците, че декември всичко на веднъж като взимам и взимам супер банални неща накрая от бързане. Понеже тогава и три рожденни дни имам на много близки хора, Коледа , Нова година, именни дни, а бе трудно за измисляне наведнъж. Та вчера взех и аз първите няколко подаръка, благодарение на това, че попаднах съвсем случаино в тази темичка 🙂

# 130
Не знам дали тук е мястото да питам, сигурно има специални теми за уреди.
Искам да си поръчам на дядо Коледа (мм) един по-голям подарък, който да ме улеснява откакто тръгнах на работа. Колебаех се между прахосмукачка робот и мултикукър, като второто засега има превес. Обаче не ми се иска докрай да се откажа от идеята за робот. Имате ли идея за някой евтин и малък по размер, който да изпълнява функцията на самостоятелна метла, да ми спестява ежедневно минаване на кухнята да речем или няма такова нещо?

https://mr-bricolage.bg/prahosmukachka-robot-muhler-bobby-cheren/p/1017143
Ето този, изглежда с добри характеристики

# 131
Искам да подаря хубава завивка за 3 годишно дете. Какъв размер да гледам и ми е ли да ми препоръчате сайт

# 132
Не помня коя от вас сподели за чехлите и пантофите от агнешка вълна на Веск, но искам да благодаря Simple Smile Поръчах за свекърва ми, утре ще дойдат. Ако ми харесат, ще поръчам и за моите родители. Смятам, че за възрастни хора са идеалния подарък.

# 133
  • In transit
Искам да подаря хубава завивка за 3 годишно дете. Какъв размер да гледам и ми е ли да ми препоръчате сайт
Тук има много хубави, като качество комплекти спално бельо с детски мотиви, ако това имате предвид.

# 134
Благодаря, но сз търся завивка, а не спално бельо.
Тук има много хубави, като качество комплекти спално бельо с детски мотиви, ако това имате предвид.

Общи условия

Активация на акаунт