🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 489
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 165
Мерси, Звънче!

# 166
Аз си я пожелах за рождения ден книгата за Хари Потър. В края на ноември е и ще дам отзив, ако някой се интересува.
Аз си представям, че са коледните глави от първата книга, но с красиви илюстрации.
Аз си имам малка фенка на Пипи и съм харесала в Озон един сервиз с чаши с картинките от книгата. Скоро го видях в друг сайт намален, но изчерпан, за жалост. Но пък има други неща с Пипи, ако на някой му е полезно.

Скрит текст:

# 167
Borisiva@, моля да дадеш линк за новата книга за Хари Потър. Нищо не намирам аз.

Не знаех дали мога да постна линк. Аз я поръчах от store.bg :
https://www.book.store.bg/p266895534/koleda-v-hoguorts-dzhoan-k-rouling.html

# 168
Може ли някоя мама да помогне, искам да вземем на момченцето ни баланс колело за Коледа, на 2 г. ще е.
Кое бихте препоръчали?

# 169
Нашето е на drag и сме много доволни. Купихме го на големия ми син, когато беше на 2г и много бързо се научи да го кара. Сега и малкият е с него. Много е леко и удобно. Препоръчвам с две ръце.

# 170
  • Враца
Аз реших и поръчах машината за сода, която беше подарък за моят мъж. Но, не мисля да чакам Коледа в това горещо време, така че ще влезе в обръщение още сега.
Обаче, на дневен ред влиза въпросът, какво ще има за него под елхата.
Започвам да се озъртам за идеи.

# 171
Много интересни идеи намирам тук;
Тази година още не съм започвала, но му идва времето;

# 172
Много интересни идеи намирам тук;
Тази година още не съм започвала, но му идва времето;
И аз така ! Много се радвам , че открих темата Simple Smile Даже поръчах вече от възглавничките за гушкане-за рожден ден ще е , но толкова много ми харесаха , че най-вероятно ще поръчам и за мен.

# 173
  • София
Дъщеря ми на 8 г, за която предполагах, че няма да ми е толкова трудно се оказа много сложна. Всички играчки са и детски вече, нищо не искала. Grinning В момента я интересува главно рисуването и на уроци започна да ходи. Та си мисля за някакъв хубав комплект неща за рисуване. Някой може ли да препоръча нещо? Може би среден клас, защото за сега не се занимава толкова професионално.

# 174
Дъщеря ми на 8 г….. Някой може ли да препоръча нещо? Може би среден клас, защото за сега не се занимава толкова професионално.
Вижте магазин Слънчоглед, има много неща.

# 175
  • под тепетата
Също и в Ем арт.В Лидл пускат платна, а скоро си купих и комплект акрилни бои на много хубава цена. Имаше и друг вид.

# 176
Рисуването е много благодатно за подаръци. Може дървен статив за бюро или голям, в Икеа имаха хубав, май беше към стотачка. Моята дъщеря предпочита малкия, защото е за малки платна и рисува седнала 😄 Купувала съм го от магазина за художници на метростанция Сердика, но със сигурност има и онлайн. Там имат и хубави руски акварелни бои, но според мен са за по-напреднали и сериозни, които си пазят консумативите. Акварелни моливи и картини за рисуване по номера също са подходящи, подариха й една такава и картината е на платно, добре изглежда.

# 177
Може и бяла тениска с бои за текстил.

# 178
Дъщеря ми на 8 г, за която предполагах, че няма да ми е толкова трудно се оказа много сложна. Всички играчки са и детски вече, нищо не искала. Grinning В момента я интересува главно рисуването и на уроци започна да ходи. Та си мисля за някакъв хубав комплект неща за рисуване. Някой може ли да препоръча нещо? Може би среден клас, защото за сега не се занимава толкова професионално.

И дъщеря ми рисува. В Лидл пускат едни дървени кутии пригодени и за статив, не че са много качествени консумативите, но кутиите са удобни за събиране на всякакви моливи, туби с бои, четки... Пускат и куфарче с моливи, също и сет с въглени. Препоръчвам ви и акварелни бои "Сонет". Моливи Derwent, има за графика, за илюстлиране, акварелни, всякакви. Подходящи са и дървените манекени на човешко или животинско тяло. Ако рисува дигитално и сте решили да отделите повечко парички и графичен таблет е подходящо.

# 179
  • София
Тя има статив, но не виждам да го ползва особено. Grinning Все още не рисува дигитално. Благодаря за коментарите, поне реших, че нещо с рисуване ще е на 100%. Grinning

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 19:38 от sea.sea

Общи условия

Активация на акаунт