🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 137 023
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 365
За моите родители, ще пъхнем всичко в гювеча и ще им пожелаем всяка зима да го пълнят вкусно за големи семейни вечери 🥰

Ох, това е страхотен подарък! Ще открадна идеята за някоя предстояща Коледа.

# 1 366
Може ли да ми препоръчате от къде мога да купя здрав мъжки портфейл от естествена кожа? Искам нещо, което да е максимално здраво и да остане здраво максимално време.

Аз отдавна заглеждах творенията на един човек Ori wallets и поръчах за Никулден. Интересни са, защото ги изработва само с прегъване без шевове, шампион е по оригами. Бих казала, че са малко особени на външен вид и на получателя му отне време да свикне с разпределението. За дълготрайност не мога да кажа, защото го ползва от скоро. Обаче се хареса.
Имам и аз оригами картодържател от миналата година, удобен и здрав! Човекът, който ги изработва също е много отзивчив Hands Plus1

# 1 367
  • Враца
Чехлите на Тофибг, са уникални, много харесаха на всички. Топли, меки, хубави.
В хубави кутии, имаше и подарък антибактериални чорапи.

# 1 368
  • Somewhere far away
Много хубави, но и доста хубава цена. аз 80 лв за чехли не бих дала.

# 1 369
  • Враца
90 Simple Smile

И аз не бих, но докато се натутах, във всички сайтове или не приемаха поръчки или нямаше номера.

# 1 370
  • Sofia
Подметката каква е отдолу?

# 1 371
Аз имам пантофи на Milvena. И те са подобни цени. Според мен напълно си заслужават, това е все едни си купуваш качествена обувка. Нямат нищо общо с обикновените пантофи.

# 1 372
  • Враца
Подметката каква е отдолу?

Аз имам пантофи на Milvena. И те са подобни цени. Според мен напълно си заслужават, това е все едни си купуваш качествена обувка. Нямат нищо общо с обикновените пантофи.

И аз имам от редните години от Милвена, всички в къщи имаме, не са мръднали, перем ги в пералнята накрая на сезона и няма късане, даже кучето играе с тях. Сега исках да купя за децата за в София, защото само си купуват някакви обикновени,  разлепват им се подметките, късат се, пързалят се, стърчат конци и се разтърсих, но в Милвена нямаше номера, във Вес не приемаха поръчки, а като разгледах Тофи, ми се струва, че е някакъв нов сайт на Милвена. Просто моделите са абсолютно същите, даже, с добавени няколко нови. Ботушите са същите (аз имам от Милвена). Сега , като пристигнаха, мъжките са абсолютно същите с тези , които купихме преди от Милвена.  Та за това ми се въртят тези конспирации.. Та, преди дадох по 60 лв и съм доволна вече 3 години, сега съм дала отгоре и се надявам на същото качество.
Между другото, едните чехли бяха леко малки и искахме да ги сменим с по-голям номер, дамата и господинът с които се свързах, бяха изключително любезни, внимателни, услужливи.

# 1 373
Подметката на тези от снимката не изглежда особено качествена - струва ми се тънка и лесно ронеща се. Дано все пак се окаже, че не съм я преценила правилно. Аз работя четири дни от седмицата вкъщи, така че чехлите ми струват почти колкото едни качествени обувки. За мен лично качествените пантофи са много важни и прекрасен подарък.

# 1 374
  • Враца
На 3 години:

# 1 375
Зима

Обърках темата, извинявам се.

# 1 376

Да ви споделя идея за практичен подарък, децата се постарали и да надпишат и чашите

# 1 377
  • София
Коледа отмина, но аз имам още да раздавам подаръци и затова споделям още идеи:
за креативна девойка на 12 г. :

и две сестрички на 13 и 15:
Нощна лампа с LED светлина във формата на котешко лице:

# 1 378
  • София
Идеята за креативната девойка много ми допадна.
Ако имаш линк под ръка може ли?

# 1 379
Много ми хареса нощната лампа с форма на  котешко лице,направо крада идеята за подарък/не коледен/ за близка приятелка ,която обожава котки,ако ти е удобно може ли линк.

Общи условия

Активация на акаунт