🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 137 024
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 320
Импулсивно допълних подаръка на едно 9 годиншно момиченце. Поръчах и от тези кукли за плетене на една кукла. Някой "изпробвал" ли ги е? Дали са много трудоемки, или наистина са съобразени с деца на тази възраст?

# 1 321
  • София
Нищо не сте приложили, но ако е тип Плетеничко - дъщеря ми на 8 г не можа да се справи. Grinning

# 1 322
  • Варна
Здравейте!
Аз пак за халати за баня да питам..Поръчах на малкия ми син халат от Виенетта.
От цвета ,който поръчах ,нямаха и се разбрахме да е друг цвят-тъмно син. Днес дойде  и ми се струва че ръкавите са много къси,а и цвета не ми хареса,много тъмно- синьо(мен ме депресират тъмните цветове Yum, а за дете пък съвсем не искам)
Та поръчах друг https://merystyle.bg/produkt/yunosheski-halat-nishka-svetlo-sinyo
изглежда с добро качество,някой да е поръчвал от тук ..ваше мнение?

# 1 323
Нищо не сте приложили, но ако е тип Плетеничко - дъщеря ми на 8 г не можа да се справи. Grinning
Да точно от там взех два комплекта. Сега вече започвам да се чудя дали да не го оставя за някой друг повод. Аз като цяло не мога да плете и даже не мога и да и помогна.

# 1 324
  • София
И аз така, баба и взе единият комплект, да видим тя дали ще се справи. 😃

# 1 325
Здравейте ,
купували ли сте тази палитра с грим
доволни ли сте ?

# 1 326
Може ли да ми препоръчате от къде мога да купя здрав мъжки портфейл от естествена кожа? Искам нещо, което да е максимално здраво и да остане здраво максимално време.

# 1 327
Арт 93 - кожени изделия , Пиер Кардини

# 1 328
  • Пловдив
За двете жени може плюшени халати за вкъщи и пантофи.

# 1 329
Нашата баба си поиска сушилник, че е трудно подвижна.

# 1 330
Почти съм готова с подаръците, каквото не съм взела още или съм го поръчала, или съм измислила откъде да го взема утре. Остават ми само дъска за мезета за един чичо на мъжа ми, колан за голямата ми дъщеря като допълнение към подаръка, суичер за баща ми и някой друг шоколадов дядо коледа към торбите за дечковците. Снощи ме осени вдъхновението и поръчах за майка ми дифузер за ароматни масла и към него 3 масла, а за двамата ми брадатковци - брат ми и един братовчед комплекти козметика за брада от барадабрат. Последните мога да ги похваля много, за пръв път пазарувам от тях и съм силно впечатлена. Взех и 3 копринени калъфки, за тях се вдъхнових от темата, както и за чехлите от естествена кожа, всичките ни баби ще са топло обути тази зима 😊

# 1 331
Здравейте, дали имате някакви идеи за подарък на 50-годишна жена, като да не са свързани с готвене, козметика, бижута, дрехи и чанти? Може би някакъв вид преживяване или събитие, но нямам точно идея? Ще съм благодарна на всякакви предложения

# 1 332
  • София
Качвам снимки на подаръците:
Скрит текст:
Подаръците за дъщеря ми:

Комплект за рисуване и някои дребни неща.
За сина ми:

Адвент календар с книжки, книжка- пъзел и музикална книга
За единия ми брат:
- Игра и лютив шоколад
За другия ми брат:

Пъзел, лютив шокалад и книга.
За баща ми и приятеля на майка ми съм взела по една такава свещ ( уиски), за баща ми и един коледен пепелник съм взела.

За майка ми:

Шал, свещичка и книга
За мъжа ми:

Книга и кето сладки неща.
За децата от дядо им:

Лего
За свекърва ми сме взели парфюм и часовник, които ще са и за Коледа и за рождения и ден, че имаше р.д в началото на месеца.
Всички ще получат и календари на децата.

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 13:10 от sea.sea

# 1 333
  • София
Може ли да ми препоръчате от къде мога да купя здрав мъжки портфейл от естествена кожа? Искам нещо, което да е максимално здраво и да остане здраво максимално време.
Аз също препоръчвам АРТ 93.
И двамата с ММ сме с техни портфейли, на много години, здрави.

Здравейте, дали имате някакви идеи за подарък на 50-годишна жена, като да не са свързани с готвене, козметика, бижута, дрехи и чанти? Може би някакъв вид преживяване или събитие, но нямам точно идея? Ще съм благодарна на всякакви предложения
Билети за концерт.
Аз съм купила билети за мен и дъщеря ми Notre-Dame de Paris. Февруари месец в Зала 1, НДК.
Зависи какво слуша. Аз и на билети за Линдерман бих била навита Simple Smile
Другата година е музикално богата.

Картина по номера

Полет с балон, гмуркане, изкачване на Олимп Joy
Аз съм си луда де. На 52 съм. Лятото мисля с тийна да идем да се гмуркаме в морето. А ако ни хареса... ще продължим Simple Smile

# 1 334
За събития обикновено влизам и разглеждам в платформите за концерти. Eventim даже бяха напускали мейли с кодове за отстъпки. За дъщеря си и мен взех билети за Лебедово езеро в софийската опера през февруари и стискам палци вече да можем да отидем, защото две поредни години сме болни и пропускаме, а те го поставят по един уикенд в годината.

Общи условия

Активация на акаунт