🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 590
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 305
Можете ли да предложите някоя забавна настолна игра за дете на 9? Мисля, че би се зарадвал на нещо такова, но от две седмици се “лутам” из сайтове и нищо не мога да харесам. Повечето ми се виждат детски, а господинът вече се има за много голям и ми е мисията невъзможна направо…

# 1 306
Можете ли да предложите някоя забавна настолна игра за дете на 9? Мисля, че би се зарадвал на нещо такова, но от две седмици се “лутам” из сайтове и нищо не мога да харесам. Повечето ми се виждат детски, а господинът вече се има за много голям и ми е мисията невъзможна направо…

https://www.orangecenter.bg/nastolna-igra-kalaha.html

Има и на по-ниски цени в други сайтове. Възможно е и в книжарници да се продава.
Нашият вариант е с дървена несгъваема дъска, около 14 евро струваше.

# 1 307
Бабата решава само кръстословици , не ходи на фризьор , дъщеря и я  фризира , и двете не четат книги , бабата чете вестници -мислих за абонамент , но не веднъж е казвала че да си купи вестник и е причината за разходка.Мислех за книга с кръстословици - но не откривам такава .  И двете не харесват козметични процедури , козметика , парфюмерия ит.н. повярвайте ми положението е трагично .И така всяка година .
Абонамент за Сторител.
Нещо със снимки.
Има много готини книги с тестове за интелигентност, в които има и различни мисловни упражнения.
Сет от чайове.

А относно играта ( не мога да коментирам под поста), моите деца много харесват Катан за деца и Такеноко.

# 1 308

Със сина ми играем много на скрабъл, но той обича всичко, свързано с букви и език. С изключение на книгите за училище, разбира се. На почит у дома са също Стратего и Риск Европа (последната на мен лично ми е крайно досадна, но детето я играе с приятели). Имаме и една игра, в която се имитира една година месец по месец и всеки месец получаваш заплата и плащаш фактури. Целта е да останеш с най-много пари в края на годината. При нас се казва ‘кой ще плати сметката?’

# 1 309
  • София
На една 80+ съседка сме подарявали цвете (в саксия) и картина. И на двете се радваше като малко дете.

# 1 310
За двете жени - билети за театър/концерт, ако има такива в мястото където живеят.

# 1 311
Здравейте, търся помощ за идеи за подарък на две жени на 80г и на 50г. И двете не домакинстват , имат си достатъчно дрехи,чанти, протмонета, чехли .Шалове и шапки и ръкавици не носят .Не използват козметика , бижута не носят , просто съм в шах с тях . До сега съм подарявала одеала, домашни чехли , коледни сувенири , дори от коледните лакомства -бонбони , кафета , вино и т . н. Тази година нямам идея. Ще се радвам на съвети и предложения.

По 1 пижама и по някое лакомство и са готови. 😁✌🏻

# 1 312
  • под тепетата
Коледна възглавница, чорапи и чай!

# 1 313
Здравейте, търся помощ за идеи за подарък на две жени на 80г и на 50г. И двете не домакинстват , имат си достатъчно дрехи,чанти, протмонета, чехли .Шалове и шапки и ръкавици не носят .Не използват козметика , бижута не носят , просто съм в шах с тях . До сега съм подарявала одеала, домашни чехли , коледни сувенири , дори от коледните лакомства -бонбони , кафета , вино и т . н. Тази година нямам идея. Ще се радвам на съвети и предложения.

Книга на коледна, или пък не, тематика? Преживяване - така нашумялото "Рисуване с вино"? Кратко пътуване /виждам, че има еднодневни из страната/?

# 1 314
  • София
Здравейте, търся помощ за идеи за подарък на две жени на 80г и на 50г. ....
Трудна задача за дами без никакви интереси и социален живот.
Календар с цветя/пейзажи/животни, според каквото биха харесали, дали е приложимо?
Дъска за рязане с нож (уж не се подарявал нож, ама от време на време е хубаво да имаш някой нов, остър нож)
Козметика тип - комплекти душ гел + шампоан. Щом не са много по козметичните процедури едва ли имат специални предпочитания за измиващи продукти.
Кремове за лице, ако ползват.
Хамоните от кауфланд, ама...май няма да се оцени подобаващо...
Иначе винаги може да се спретне кошница - вариант 1 - мед и пчелни продукти + коледни чайове, бисквити/сладки, вариант 2 - вино + сирена, ананас, сушени плодове. Коледна играчка за украса, свещ (ама пак може да прашасва някъде)
покривки за маса, хавлкиени кърпи, цветни възглавнички (може да не са точно коледни)
абе, много трудна задача

# 1 315
  • под тепетата
И у нас това е много трудна задача, отгоре на всичко и двамата ми родители са капризни. Календар с внуците и правнуците си е традиция вкъщи.

# 1 316
За двете дами на 50 и 80 год.
В  DIO точка бг, има книжки с кръстословици. Но аз лично не мисля, че това е подарък за Коледа.
Това, че не ползват козметика не би ме спряло да им подаря хубав парфюм или хубав коплект шампоан с баласам.
Харесвам подаръци, които могат да се изразходват Simple Smile или билети за нещо интерсно.

# 1 317
Като казахте мед, преди време ми попадна една страничка във Фейсбук “Рилски мед” или нещо подобно, имаха хубави подаръчни кутии за Коледа и не само, за съжаление аз тази година не можах да намеря на кой да подаря и за това не поръчах. Но ми се струва добър подарък за по-възрастните, а и не само.

# 1 318
Някой по-горе предложи хубави хавлии, звучи ми подходящо.

# 1 319
Импулсивно допълних подаръка на едно 9 годиншно момиченце. Поръчах и от тези кукли за плетене на една кукла. Някой "изпробвал" ли ги е? Дали са много трудоемки, или наистина са съобразени с деца на тази възраст?

Общи условия

Активация на акаунт