🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 595
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Пловдив
Масаж, козметик.

# 1 291
Някакви книги за по-младата?
Не само за по-младата, моята майка до последните си дни обичаше да чете и макар да имаме богата библиотека, все ме караше да и купувам още книги. Основно художествени биографии, но и като съвсем млада това четеше биографии на известни личности и исторически романи.

# 1 292
  • София
Не смеех да прeдложа, че не знам какво е положението с очите и т.н. Simple Smile

# 1 293
да, това също е вярно, аз старателно избирах първо по шрифта, после по тематиката.

# 1 294
Бабата решава само кръстословици , не ходи на фризьор , дъщеря и я  фризира , и двете не четат книги , бабата чете вестници -мислих за абонамент , но не веднъж е казвала че да си купи вестник и е причината за разходка.Мислех за книга с кръстословици - но не откривам такава .  И двете не харесват козметични процедури , козметика , парфюмерия ит.н. повярвайте ми положението е трагично .И така всяка година .

# 1 295
Здравейте, търся помощ за идеи за подарък на две жени на 80г и на 50г. И двете не домакинстват , имат си достатъчно дрехи,чанти, протмонета, чехли .Шалове и шапки и ръкавици не носят .Не използват козметика , бижута не носят , просто съм в шах с тях . До сега съм подарявала одеала, домашни чехли , коледни сувенири , дори от коледните лакомства -бонбони , кафета , вино и т . н. Тази година нямам идея. Ще се радвам на съвети и предложения.

кошници с плодове (мандарини, портокали, помело, манго и разни други по нестандартни), ядки..?
Че и аз си имам една групичка от сорта "нищо не искам, нищо не  ми трябва" и обикновено неща за ядене се приемат по-добре.

# 1 296
Щом домакинстват някакви пособия за сладкиши, шприцове, форми за печене, печати? Миналата година една приятелка ми подари коледна покривка за маса и много и се зарадвах.
Еднодневна екскурзия за двете?

# 1 297
  • София
Щом домакинстват някакви пособия за сладкиши, шприцове, форми за печене, печати? Миналата година една приятелка ми подари коледна покривка за маса и много и се зарадвах.
Еднодневна екскурзия за двете?

Пише, че не домакинстват. Grinning

# 1 298
  • София
lguz, хич не е лесна твоята. Поне винце пийват ли? Може да им подариш бутилка хубаво вино и френски сирена или кутия чай и сладки. Може да ги опаковаш в красива чиния или кутия, която да си използват след това.

# 1 299
  • София
Списания с кръстословици, плюс някакви лакомства? А пъзел реди ли, има с по-големи части, точно за възрастни?

# 1 300
И аз бих заложила на нещо за хапване или кафе/чай, вино, цвете

# 1 301
Аз бих подарила цвете Коледна звезда с красива панделка може би.

# 1 302
И аз съм за чай, кафе, хубав ликьор.
Ако обичат да си хапват тахан, може един или два - три вида бурканчета, тях от зоя бг за по-лесно поръчвам. Има едни оризови бисквити потопени в шоколад с диаметър около 10см, опаковани по 2бр, има ги в ДМ, в зоя последно бяха изчерпани, приемат се много добре и сред капризници.
Някакви хубави маслини, подходящо опаковани

С мезета месни и сирена ако не знам какво обичат бих внимавала, изпадала съм в ситуация - жилаво ми е, твърдо ми е, мирише ми...

# 1 303
Различни видове чай с мед.

# 1 304
Светкавица, направи и буркан със суха смес и рецепта, хем ще е допълнение към готварските инструменти
Ама аз съм една "върха - готвачка" Joy Майката и бабата на детето  правят много хубави неща, но наистина е идея, да добавя смес и рецепта, нещо по-лесничко.
Даже някъде бях виждала готови смеси, но не се сещам къде.

Здравейте, ето по тази рецепта съм правила подарък на приятелка в красив буркан и наистина стана много ефектно, интересно и вкусно Simple Smile Към подаръка бях написала и тематично забавно стихотворение Yum

https://kulinarnimisli.wordpress.com/2011/12/22/%D0%BF%D1%80%D0% … 1%81%D0%BA%D0%B2/

Общи условия

Активация на акаунт