🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 810
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 780
Благодаря, Венче, най-вероятно ще е това.

Нединка, чувала ли си някога, че подобни коментари към непознат човек са меко казани неуместни?? Какво общо имат мечтите с подаръците? Неколкократно казах, че целта ми е да се зарадва на подарък, за който все още смята, че е от Дядо Коледа.
На театър е почти всяка събота.

# 781
Белушани, замислих се дъщеря ми като беше в тази възраст какво сме подарявали. Фърби, Джин, в Лидъл пускат по Коледа едни лампи с 5 плексигласови подложки и писалка за гравиране. Когато се пусне осветява очертанието. Лидълските крафт и арт сетове са доста успешни, качествени и на прилични цени. Барбарон. Любим герой. Голямо момичешко лего с феи. Ох, липсва ми това време, когато избирах играчки... Сега е на 13 и все още слагам по нещо детско. Тази година съм решила акулката за гушкане от Ciela да й добавя към подаръка.

# 782
Благодаря, Венче, най-вероятно ще е това.

Нединка, чувала ли си някога, че подобни коментари към непознат човек са меко казани неуместни?? Какво общо имат мечтите с подаръците? Неколкократно казах, че целта ми е да се зарадва на подарък, за който все още смята, че е от Дядо Коледа.
На театър е почти всяка събота.

Не съм чувала. На седем години обикновено мечтите са доста конкретни. Не знам точно какви идеи очаквате, съфорумците дадоха доста. А и ми се струва, че Дядо Коледа носи всичко - предмети, билети, абонаменти, преживявания. Със здраве, дано намерите нещо, на което детето да каже ‘уау’.

# 783
Да питам на тема коледен подарък - музикален килим някой тествал ли е като опция и съответно качество?

Здравейте.Ние имахме две килимчета,на 4 и нещо беше големия ми син тогава,голяма забава беше,но си издържаха на скачането/натискането.Едното беше тип пиано,другото с животни и горски звуци.По спомен не бяха скъпи,ако държите на конкретен модел ще се разтърся за линкове.За мен си заслужават и му беше интересно.
Моят е на почти седем големия все още вярва в дядо Коледа,поиска си фотоапарат за снимки.Добавих и албум и рамка,мисля някой от тези които снима да му извадя.Иначе е творческа личност,обожава да рисува,Бърборино все още му е интересно и го купуваме.Малкият е на две и половина,за него съм приготвила книжки,много обича да слуша и показва,радва се, пляска,опитва да повтаря след мен,след големия който само преди сън кротуваше да слуша книжка,се наслаждавам на интереса му.

# 784
Ха, че то аз още вярвам в дядо Коледа, що остана за дечицата Simple Smile
Да, наистина странен феномен - на 58, че и доста по-рано, няма как да вярваш в това, обаче всяка година в дните преди Коледа аз истински вярвам, че този мил и обичан дядо съществува и се радвам като децата, после пак си знам, каквото си знам. Имах си преди 20-тина години една механична малка латерна с коледна мелодия, която си пусках постоянно и носех в чантата си, друга любима вещ нямах. Сега имам със същата мелодия, но по-голяма, няма как да я нося, но си я пускам с голямо удоволствие.

# 785
Като стана дума за вярата в дядо Коледа, има една мила книга Полярен експрес, но май вече е изчерпана, защото е от преди няколко години. В нея се казва, че можеш да чуеш звънчетата на елените само, ако вярваш. Мислех да търся в китайските сайтове такова звънче като топка, за да го сложа някоя вечер в чорапчетата, но забравих.
Друго нещо, което аз намирам за вълшебно са тези сфери с падащия сняг. Не знам днешните момиченца дали биха се впечатлили чак толкова, но за мен изглеждат като нещо направено от дядо Коледа.
И още една идея е някоя хубава панорамна книга с изскачащи елементи, някоя за приказни създания примерно. Но в момента не се сещам за подходящо заглавие.

# 786
Е, снежните преспапиета са класика! Аз миналия ден си купих едно, не се сдържах.

# 787
Като стана дума за вярата в дядо Коледа, има една мила книга Полярен експрес, но май вече е изчерпана, защото е от преди няколко години. В нея се казва, че можеш да чуеш звънчетата на елените само, ако вярваш. Мислех да търся в китайските сайтове такова звънче като топка, за да го сложа някоя вечер в чорапчетата, но забравих.
Друго нещо, което аз намирам за вълшебно са тези сфери с падащия сняг. Не знам днешните момиченца дали биха се впечатлили чак толкова, но за мен изглеждат като нещо направено от дядо Коледа.
И още една идея е някоя хубава панорамна книга с изскачащи елементи, някоя за приказни създания примерно. Но в момента не се сещам за подходящо заглавие.
Имаме я, с автограф от автора. На всичко отгоре синът ми я получи от самия автор, след негово четене в една от книжарниците в Хщстън. После Санта му донесе и камбанката. Няма да забравя очите на детето си в този момент.
Четем си всяка година книгата и тогава идва Коледа.

Кубратова, спокойна съм за себе си, на 54 и все още вярвам в дядо Коледа.

# 788
Когато дъщеря ми беше на 7 ѝ подарихме куче робот Зумър. Голяма игра падна, доста време му се радваше, защото точно беше започнала да учи английски език и съвсем на място се получи.

# 789
Ооо, много ви благодаря. И на роднините ще имам какво да дам вече. Харесах и латерната, Полярен експрес я поръчах току що от ареа.бг, кученцето Zoomer започвам да го разглеждам и търся налично, абонамента на Нешънъл също е зареден за разглеждане и заявяване, Фърбито и то е в процес на разглеждане. Лидълски крафт комплекти съм взела, тях ще ги носи джуджето, което правим от 1ви до 24ти Декември.
Суууупер, наистина съм ви много благодарна за страхотните идеи.
От подобни коментари имах нужда, за това и писах. Оценката на мечтите на детето ми донесоха абсолютно нулева полза.

# 790
 Тези играчки за гушкане изглеждат много яки Simple Smile
Ще поръчам на моите. Малко по големи са, но пък понякога човек има нужда да гушне някого ...или нещо!

# 791
Бърбориното за мен си е един от най-хубавите подаръци! Хем е за цяла година, хем е развиващо фината моторика, рисуване, четене, броене, тематични знания за празници. Имаме телескоп от Лидл, май повече аз го ползвам.
 Скейтборд има ли?

От къде мога да купя Бърборино?

# 792
Самото списание съм виждала в хранителните магазини, където е стелажа в вестниците. Абонамента се прави в техния сайт. Идват на адрес в пощенската кутия.

# 793
Има го във всички будки за вестници, NG Kids също, за София говоря.

# 794
Не знам дали е позволено, но ще кача линкове в скрит текст на нещата, които избрах за дъщеря ми, може пък и да помогнат на някой друг родител с дете в тази възраст/6,5г - 1ви клас/, в която е уж голямо, но пък не съвсем. Абонамента на Нешънъл го избрах като награда за двете 6ци от устни изпитвания днес в училище.
Подаръците на възрастните ги писах преди няколко страници, за тях линкове не съм качвала, защото няма нищо, което да е било на промоция или трудно да се намира.
Още веднъж благодаря за помощта. Hug

Общи условия

Активация на акаунт