🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 786
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 840
Аз го разбрах в смисъл, че може да има такава информация в резултатите, не в начина на вземане на материала за теста.

# 841
hrrisss после ще чакаме да споделиш за теста? Мен ме спира само, че ( доколкото съм чувала, затова разчитам и ти да разкажеш от първо лице), че в тези тестове има и едва ли не какъв % си застрашен от онколочигни заболявания, което вече не ми се връзва с коледния дух Sad
дали си или не застрашен от онкологично заболяване се прави със съвсем други тестове. Струват няколко пъти по-скъпо от този за произход

# 842
Много благодаря за идеите. Ще ги обмисля и разгледам. Иначе и аз мислех Коледна топка с персонализация, "първата коледа заедно" или нещо от сорта, както и за сет с подправки. Но само това не е достатъчно, че става дума за много близко семейство. Одеяло сме им подарявали и беше добра идея.
Аз мога да се включа какво поръчах на нашите най-близки семейни приятели, които също тази година станаха семейство, а и родители за пръв път. Тази година реших да е по-скоро нещо символично за събитията, които им се случиха, отколкото да е практично, защото те всичко си имат.

Слагам снимки от профилите, от които съм поръчвала. Всичко поръчвах през инстаграм, там си и водих комуникацията относно персонализацията. Орнаментите са същите, но с нашата персонализация.
"Нашата първа Коледа като мама и татко - 2024г". Могат да бъдат само с име, първата Коледа на.., първата ни Коледа като.. . Не знам дали има допълнителна персонализация откъм текст, но на мен това ми трябваше. Може да бъде златисто или сребристо.
Скрит текст:

Топка с името на детето им, отново с годината, за да си остане за спомен от годината на раждането. Имат различни цветове топки, може да се избере и цвета на текста + шрифта
Скрит текст:
Един все още не толкова нужен сертификат, то си е по-скоро картичка, с медал "Nice list", защото детенцето им е все още малко, но го добавихме към книжка с коледна приказка. Води се сертификат от дядо Коледа, че детето е в списъка с послушни деца за тази година. На гърба на самия плик е изписано името на детето със златни релефни букви.
Скрит текст:

Дървени фигурки. Тук си имат избор от цветови палитри. Може да се избере жена, мъж, момче, момиче, малка фигурка като за доста малко дете/бебе, коте и куче. Отделно имат и фигурки доктор. Може да бъде на поставка къщичка, да се се персонализира картончето с текст, а могат да бъдат и на дървена поставка с място за картичка с послание отзад. Сега за Коледа имат и къщичка с коледно послание, която е за фон.
Скрит текст:
Тези неща вече дойдоха, дори им ги подарихме, защото все пак са орнаментни и да им се радват. Знаех, че и двамата харесват подобни подаръци, а за фигурките дори се оказа, че и тя е поръчала за майка си такава и е искала и за тях си, но все е отлагала, та доста се зарадваха.

Отделно комплект за вино - стойка + 2 подложки от епоксидна смола, които също се персонализират. За индивидуални поръчки знам, че приемат до 30.11 за Коледа, а после остават на налични бройки. Моята поръчка още не е готова и още не сме им го подарили - това ще им го дадем директно на Коледа и ще е изненада. Все още не съм ги виждала на живо, но при индивидуална поръчка можеш да избереш цветовете, преливките, дали да има цветя, текст, брокат, златисти елементи. Реално в профила им има доста варианти на вече правени неща и може просто да се помоли да се направи нещо близко. Аз така направих, защото ми беше трудно да обясня какво точно си представям
Скрит текст:

За орнаментите си изпращат каталога с коледните неща като им пишете на лично съобщение.
Дървените фигурки си имат сайт, през който може да се направи поръчка - при завършване има поле да оставите инстаграм профила си - на мен ми писаха лично там, за да потвърдят поръчката, както и ми снимаха и показваха всичко преди да го изпратят.
За сета за вино - имат каталог в профила си.

От първите две останах супер доволна откъм комуникация и изпълнение. Орнаментите дойдоха опаковани, кутийките бяха с панделки, вътре си бяха сложили брокатчета за допълнително настроение. Очаквам стойката с подложките, но те също откъм комуникация са много отзивчиви.

# 843
ForestFairy13, дано да не си права Sad утре ще проуча и ще пиша.
В сайта на IrisStudio за минимална възраст също са сложили поне 4. От гледна точка концентрацията на детето в обектива, в което всъщност има логика.

Скрит текст:

# 844
Хора, търся раница за лаптоп за мъж, нещо по-плътно и водоустойчиво и за 17 инча поне. Гледах всичко в интернет и нищо не ми хареса по бг сайтовете.

# 845
Белушани,
Може да подарите звезда с нейното име.

# 846
Чудя се и се мая какво да купя на майка ми (76 г.). Козметика, бижута, уреди за дома, шалове и дрехи не искам.

# 847
Питай я какво иска. Може да те изненада. Simple Smile

# 848
Аз съм готова с подаръците за най-близките ми. Желани са, но директно не питам. За другите....имам още време.
За моя любим стойка за ножове.
За сина ни лего.
За дъщеря ни маша /в момента е наполовина по-ниска цената, отколкото я купих преди две седмици/ и отново четец, който загуби наскоро. Дори успях да намеря същия кейс.
За мен няколко парфюма, вече прекалявам. За мама само един и този пасатор. Аз вече втори такъв си купувам за 10 години и съм много доволна.
За всички ни билети за театър, кино и софийската опера и балет. Целият декември ни е уплътнен.

Всичко на Фют съм купувала преди години от тяхното издателство директно, някъде в Дружба беше по спомен. Там може да се купят всички броеве на Бърборино за минал период на куп, както и всичките им други поредици. Изобщо приказни за мен спомени.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 19:38 от mama_na_nana

# 849
Чудя се и се мая какво да купя на майка ми (76 г.). Козметика, бижута, уреди за дома, шалове и дрехи не искам.
Дали би се зарадвала на абонамент за storytel, за да слуша книги?

# 850
Никога не питам за подарък особенно коледен. За мен на Коледа подаръците под елхата трябва да са изненада. Така е и винаги така ще бъде Simple Smile

Питай я какво иска. Може да те изненада. Simple Smile

# 851
Ами добре. Ама хората на възраст може да се вдетиняват понякога, но все пак не са деца, та да държат на изненадите. Понякога имат нужда от нещо, полезно за тях, което не могат да си позволят или сами да си поискат. А домът им отдавна е препълнен със „спомени“ и подобни прахосъбирачки, които не могат да изхвърлят, за да не обидят децата и внуците, които са им ги подарили.
Давам една друга гледна точка просто.
Към подаръка на майка ми например ще има бутилка с някакъв сладък ликьор. Изненадата ще е какъв точно вид да е. Никога няма да си купи сама, а се радва да получи и обича да черпи гостенките си.

# 852
  • Somewhere far away
Това с изненадите отдавна не важи за мен и за близките ми. Казваме си какво искаме и от какво имаме нужда или аз знам предварително и сама преценявам но отново ще е нещо, от което наистина има нужда човекът, на който го подарявам, примерно знам че майка ми много неща не иска сама да си купи , и ето веднага това е идея за подарък за Коледа. От изненади никой няма нужда.

# 853
То въпросът е да разберем от какво имат нужда и какво ще ги зарадва, без да ги разпитваме в контекста на коледни подаръци.
И аз гледам да има елемент на изненада, дори и в избора на някои подаръци да са участвали близките ми (понякога наистина се налага известна консултация или поне информация), винаги имам нов. Например на сина ми купувам плочи, но и той си купува, та се налага да питам дали нещо няма или иска. Последно миналата година си поиска плоча с концерти на Вивалди, ама "с обложката на плочата, която имахме, когато бях малък", т.е. същия запис. Снахата винаги я изненадвам - било с негова помощ, било с помощ и даже пряко съдействие на нейна близка приятелка (тя изработва сребърни бижута и често на снахата подаръците са именно такива).   

# 854
И аз съм в същата дилема. Още не съм купила, но се чудех дали да не купя билети за театър и двете да отидем по женски, а после да вечеряме пак двете на някое хубаво място.
Отворена съм към предложения, защото за толкова години съм купувала какво ли не.

Общи условия

Активация на акаунт