🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 776
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Момичета, дайте идея за 16 годишен младеж.
Обича коли. Подарявали сме парфюм на Порше, суичер на Бугати, ходи в музея на Ферари, на филма и т.н.
Нищо не се сещам, зациклила съм.
Моят е на 15, но е на вълна техника.
Харесва суичъри. Никога не отказва чорапи. Не знам да съм мяркала чорапи на коли. Може и да има.

С тийна бяхме в Англия за седмица и си взех модел на лондонско такси. Много исках Joy Сега събира прах. Желязна количка е.

# 871
Обича коли. Подарявали сме парфюм на Порше, суичер на Бугати, ходи в музея на Ферари, на филма и т.н.
Билети за музея за ретро автомобили Златен Рожен, с. Капатово.
Подарявала съм ваучер за дрифт шофиране, не знам дали няма с техен шофьор.. но едва ли..

# 872
Лего с Кола? 😊

# 873
Какво лего за 16-годишен???
То по-добре да му подарят кутия с презервативи, ако има такива с коли. Simple Smile

# 874
И аз за Лего се сетих - с коли има колкото искаш. Разбира се, ако е фен на легото.

Легото не изключва презервативите.

# 875
Какво лего за 16-годишен???
То по-добре да му подарят кутия с презервативи, ако има такива с коли. Simple Smile
Има Лего-та и за 18+ , които са доста сложни като цяло. Wink
Например този, но тук въпроса е дали е по джоба на всеки.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 14:43 от ForestFairy13

# 876
И аз съм в чуденка за баба ми 70+. Не ми се ще да и подарявам кухненска посуда, а нещо лично за нея си. Много скромна жена е, обмислях някакъв козметичен комплект за тяло, но май се отказвам..  въпреки, че си ползва всичко, което сме и дали 😁 Снощи се зачудих дали да не и взема от тези домашните халати, сещате се, дето са като одеялца 😁 сигурно е малко детинско, но на нея все и е студено и винаги ходи доста облечена, примерно с някакви вълнени елеци и жилетки, които освен, че са по-тежки, ги пере и на ръка. Халата мисля, че ще е удобен, лек, топъл, мек и може да си го пере в пералня, но не знам как ще го възприеме. 😁 Предишни години сме и взимали пижами, тенджери, веднъж и взех персонализиран тефтер за рецепти ръчна изработка, често казано не знам дали го ползва, въпреки, че има доста тетрадки, в които записва рецепти, не мисля, че не и е харесало, а по-скоро може да и е “жал” да го ползва. Та да, и аз съм отворена за предложения.
https://www.ozone.bg/product/poslepisi/
Това ще е за майка ми, тя е на 70 години. Книгата е забавна и класическа. Последните години, след като се пребори с тежки болести, ѝ подарявам само хумор.

# 877
Като дойде пак темата до агнешките чехли и пантофи, само при мен ли сайтът на Веск от горния пост не е активен за пазаруване от доста време насам?
Беше така в началото на ноември, проведох телефонен разговор с някакъв служител, който заяви, че ще работи от 13-ти ноември. Не на същата дата, но ден по-късно заработи и направих поръчка. Няколко дни по-късно, когато понечих да направя втора, вече не работеше, така е и към момента. При вас?
Взех на Милвена, но както казах, там се наложи смяна, че ни бяха големи, с един номер по-малки са добре.

# 878
Да, сайта на Веск не работи. Не можеш да видиш номера и да пуснеш поръчам. Не помня от къде, но ми беше излязло някакво съобщение, че до 05.12 нямало да пускат поръчки защото били запълнени с тях. Аз също искам да поръчам пак, но не мога
 Оня ден звънях на телефона в сайта, но с никой не успях да се свържа.

# 879
Кубратова и аз така се чух със служител и на по - следващия ден успях с поръчката. 
Според мен си спират сайта за поръчки  когато имат много поръчки или , за да го предпазят от срив. Иначе мога да потърся телефона на служителя, с когото разговарях

# 880
  • София
Има Лего за възрастни. Има и пъзели за възрастни.
Аз преди няколко дни реших, че ще подаря на всяко семейство (нашето, на сестра ми, на девер ми, на дъщерите ни, на кумците) по един тематичен Коледен пъзел. Самата аз наскоро се запалих и е голяма зарибява за дългите зимни вечери, когато не става за излизане в студа, а семейството иска да има общо занимание.

# 881
  • София
Като дойде пак темата до агнешките чехли и пантофи, само при мен ли сайтът на Веск от горния пост не е активен за пазаруване от доста време насам?
И аз го следа от време на време. Имаше бутон за поръчка, но тогава ми беше рано.
И миналата година по това време не можеше да се поръчва.

# 882
Някой може ли да посочи физически магазин/и за избор на топъл халат /не толкова за баня/. От години имам един, на някакъв известен бранд, нещо като гофриран плюш, който може да се използва и за след душ и като халат за сутрин, но вече остаря и искам да го сменя. Благодаря предварително!

# 883
  • София
scarlett_moi , ще задам може би тъп въпрос, но ще съм ти благодарна за отговор - тези вълнени потници и бикини не боцкат ли? Не знам защо винаги свързвам вълната с  това усещане, а като цяло това е супер идея за майка ми също.

Иначе миналата година купих чехли от Веск за майка ми и баща ми, много са хубави и те са много доволни.

# 884
  • София
scarlett_moi , ще задам може би тъп въпрос, но ще съм ти благодарна за отговор - тези вълнени потници и бикини не боцкат ли? Не знам защо винаги свързвам вълната с  това усещане, а като цяло това е супер идея за майка ми също.

Иначе миналата година купих чехли от Веск за майка ми и баща ми, много са хубави и те са много доволни.
Аз имам ангорски потници и бодита. Меки са и не боцкат.

Общи условия

Активация на акаунт