🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 729
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 945
Днес получих календарите на Фют, които от години подарявам към подарък или подавам просто, възрастните хора много го харесват как е оформен с празници, ясен шрифт и си го чакат като деца
Скрит текст:

# 946
  • под тепетата
Аз се чудих защо е толкова скъп календара на Бон мама, а то защото е с мини бурканчета.
Vox, колко бурканчета има вътре?

# 947
Едно предложение на календар и от мен, на Фондация Злато. Много хубав календар в подкрепа на болни дечица. https://www.fgold.org/charity-calendar-2025

# 948
  • София
Едно предложение на календар и от мен, на Фондация Злато. Много хубав календар в подкрепа на болни дечица. https://www.fgold.org/charity-calendar-2025
Two HeartsПоръчах! Оздравявайте мънички!

# 949
На Българското дружество за защита на птиците е много красив календарът: https://vrabcheta.bg/produkt/%d0%ba%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%b … d0%b0%d1%80-2025/
Приходите отиват в полза на дружеството.
Поръчах от тях значки с птички и магнити от рециклирано стъкло, за възрастни, не за деца Simple Smile

# 950
Аз се чудих защо е толкова скъп календара на Бон мама, а то защото е с мини бурканчета.
Vox, колко бурканчета има вътре?

bilqna_69, би трябвало да са 23 бурканчета, а за 24 декември да има специална изненада.
https://danybon.com/interesno/bonne-maman-advent-cal-24/

# 951
Eeee, супер сте! Благодаря!
Този с котките ще е. Хем баба обича котки и цветя, хем е с благородна мисия.
Дори 2-3 ще взема. Simple Smile

# 952
  • под тепетата
Благодаря, Vox! Много се изкушавам да си го взема! Опитвала съм само техния портокалов конфитюр.

Скрит текст:
Видях си топката в твоята красива декорация  Wink

# 953
Една от подаръчните ми идеи е смарт часовник (или гривна), които показват пулс и кръвно налягане.
Само, че не знам кои варианти са достоверни Thinking
Някои има ли впечатления?

# 954
  • София
Всеки смартчасовник и гривна мери пулс.
Зависи за какво друго ще се използва.
Аз си мерих пулса преди да започна приема на бета блокер.
На смарта ползвам малко функции - звънене, управление на музика, и си чета нотификациите. На някои съобщения (нотификации) мога да отговоря с "ок" и т.н. Рядко.
Много често си издирвам телефона с помощта на часовника Simple Smile

Самсунг имам.

# 955
Озонските пъзели пристигнаха
 След малко ще редактирам какви са ми впечатленията за всеки

Скрит текст:

градина с магнити
Много красив, размер 42х30см, ще бъде сред подаръците за Коледа

Географски - карта на света
Взех го заради това, че е географска карта +пъзел, размер 70х43, красив и стабилен изглежда. Прибирам го, по мое мнение трябва поне 3,5 - 4 години за да не го рушат. Оня ден едно хлапе на площадката на 4 г ми вика, че било в по - горна група, защото е напреднало 🙂 повече от другите. Е, моите са в яслена,  почти на три и ще я караме бавно

Книга с магнити - сезони
Отделям за сега, струва ми се подходящ за 3 г

Анатомия на човешкото тяло
Поне около 4г  при редовно трениране на асоциации за да се задържи внимание
Размер на рамката 40х31, картите легенда са двулицеви т.е две
Има пукнатина долу в дясно на летвата, писах на озон за компенсация + да ми върнат 6лв от падането на цената

Космос
Ще го разучаваме по нататък, не можах да намеря нещо подходящо за в момента за единия звездоброец. Легендата ако беше като карти, нещо твърдо щеше да е по добре

Книжката я получиха още снощи и вече се скараха кой да я държи
Дебела картонена, хубави картинки да разучават ферма, градско движение, пожарна, летище, метро

Сложих я за пълнеж на поръчката, прочетохме я с едното дете,  докато виеше като вълк до мен и духаше като в приказката за прасенцата. Такова четиво с послание около 5-6 годишни нещо да разберат

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 12:36 от Щефи

# 956
Щефи, много интересни пъзели. Може ли линк на първия? Малкият ми син на 2.5г много ще се зарадва, защото сега е голям фен на всякакви плодове, зеленчуци, градини, ферми.... Аз поръчах от хиполенд магнитна игра с ферма, но и тази изглежда интересна.

# 957
Сутринта пуснах трета поръчка в Озон, а сега с тези пъзели...
Дали ще ми я обединят ако я пусна още една?

# 958
  • София
Обикновено са гъвкави и надали ще откажат да ти обединят поръчките.

# 959
Сутринта пуснах трета поръчка в Озон, а сега с тези пъзели...
Дали ще ми я обединят ако я пусна още една?

Пишете им в чата...много бързо отговарят и ако има възможност ще Ви съдейтват.

Общи условия

Активация на акаунт