🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 731
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 930
Търся хубав детски "лекарски" комплект за ролеви игри. Ако някой е виждал и знае някъде такива, които да не са от най-долнопробна пластмаса, моля да сподели. Огледах в Комсед и Хиполенд, но без успех. На крачка съм на купя реални консумативи и стетоскоп от аптеката и да ги сложа в една раничка.
В ozone има различни модели като пример само https://www.ozone.bg/product/janod-lekarsko-kufarche/

Зъболекарски https://www.ozone.bg/product/darven-zabolekarski-komplekt-tooky-toy-19-chasti/

Не винаги има подробни снимки и описание и трябва да се задава търсене за сравнение в гугъл

# 931
Ръкавиците съм ги взимала преди година/две от  HM, бяха комплект 2 чифта  на промо цена. Предполагам, че вече не са налични.
Като пуснеш Гугъл търсачката излизат други.
Ето, примерно:
https://www.extreme-bg.com/rykavici-touchscreen

Оп, редактирам се, намерих ги в ХМ

# 932
Преди няколко години, мисля 2017 беше, купих на цялото семейство такива ръкавици от New Yorker, та е възможно все още да продават. Бяха наредени около касите и имаше сиви, черни, тъмносини. Все още са си здрави и ги ползваме, а за топленето бих казала, че не сме имали оплаквания, но и зимата не ни е била толкова студена.

# 933
В повечето магазини от типа 'левче' също съм виждала такива ръкавици.

# 934
Веск пуснаха сайта. Аз вече поръчах. Няколко дни ще е отворен и после пак щели да го спрат.

# 935
  • Варна
Веск пуснаха сайта. Аз вече поръчах. Няколко дни ще е отворен и после пак щели да го спрат.
Здравейте!
Много ми харесаха тези чехли!
Искам да поръчам за моите родители,но ,интересува ме дали са удобни?
Тежки ли са,твърди ли са,така като ги гледам подметките са една идея по-дебели.
Майка ми едва ходи ,та се чудя дали ще може да ходи с тях и без това я болят краката постоянно No Mouth

# 936
Здравейте!
Много ми харесаха тези чехли!
Искам да поръчам за моите родители,но ,интересува ме дали са удобни?
Тежки ли са,твърди ли са,така като ги гледам подметките са една идея по-дебели.
Майка ми едва ходи ,та се чудя дали ще може да ходи с тях и без това я болят краката постоянно No Mouth
Като казахте "едва ходи", за майка и за мен купих ортпедични чехли, от Фемили фармаси. Естествена кожа, меки, леки, супер удобни. Не мога вече без тях. Малко са скъпички (около 55-58 лв) но си струват всеки лев, особено за хора с проблеми в краката , каквито сме аз и майка.

# 937
Миналият месец поръчах за първи път от дамския модел розови. Не са тежки. Много са красиви и днес поръча не майка ми подобен модел, но кафяви и на племенника ми сините. Нека и другите дето имат и ползват да се включат.

# 938
Здравейте, много хубава тема, благодаря за идеите! Тези чехли на Веск перат ли се и въобще как се почистват, имайки предвид, че са от естествен косъм и кожа?

# 939
Аз писах вече, на мен ми идват малко широки (обемни отвън, не вътрешната част) и имах нужда да свикна, защото трябва някак да си раздалечавам краката при ходене, за да не се допират чехлите един в друг, но иначе са меки, удобни и въпреки дебелата подметка, тя не се усеща твърда. Носих ги три дни, но ги оставих за селската къща, че в апартамента ми идва прекалено топло с тях. Купих модел "Челси".

На "Милвена" моделите са по-прибрани, но пък номерата са двойни - напр. 37/38 и за мен бяха големи, т.е. по-скоро размерът е към по-големия номер от двойката.  Замених ги сега с 35/36, които са ми добре. Нося 37 номер.     
Според мен вземи първо на теб да видиш как са и тогава поръчвай за майка си, щом и трудно ходи.

# 940
Противно на повечето мнения за Веск, аз не съм особено доволна. За една година ползване ( само в зимните месеци) ги хвърлих. Отпред на пръстите се скъсаха, без да са били малки. Това беше преди 2-3 години, сега може и да са подобрили качеството.

# 941
  • София
Velina_p, аз мислех да подаря на майка ми (на 81 г.), но честно казано се уплаших да не се спъне с тях и се отказах. Не съм носила, но просто ме хвана страх, та те разбирам много добре.

# 942
Влизам със странното питане за подарък - препоръчайте ми някой/фб страница/сайт с красиви стенни календари. Може печатни, може ръчно изработени. 86 годишната ми баба иска календар, нищо друго.
Но поне да й взема нещо по-така. Blush

# 943
Ако ще е персоналнизиран аз съм доволна от тези на snimkiteVI.
Ако ще е с общ изглед има много красиви в Хеликон, Ориндж, дори в Лидл.

# 944
  • Замък сред облаците
На Българското дружество за защита на птиците е много красив календарът: https://vrabcheta.bg/produkt/%d0%ba%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d0%b … d0%b0%d1%80-2025/
Приходите отиват в полза на дружеството.

Общи условия

Активация на акаунт