🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 486
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 105
Аз вече поръчах за коледен подарък на ММ.

Благодаря пак на Равена.

# 106
  • Враца
Е, защо на лични, на всички ни е интересно, нека се пусне в темата.

# 107
Ето една ДНК  карта на Европа, която се разпространява в група за история и археология във Фейсбук.
https://www.dnaweekly.com/blog/a-map-of-europe-based-on-haplogroups/

Нямам никакви идеи за подаръци още. Сякаш и аз съм се насочила към пътувания и преживявания.

# 108
  • Пловдив
Скрит текст:
Аз вече започнах да купувам подаръци за детето - Коледни книжки, Пъзел, Лего, логически и настолни игри

За себе си и детето поръчах нумерологични матрици, а за мъжа ми финансова.

За къщичката също поръчах на коледна тематика, но да видим дали ще си отговарят на снимките.

Здравейте, онлайн ли поръчахте нумеролотичните матрици? От къде?

# 109
.....
Съпругът ми - шах, моля за предложения от къде да поръчам
.....

На синът ми, купих  шах от мраморен оникс:
(на живо е уникален, не можеш да отлепиш очи от него, но мисля, че по-евтино го взех)

https://alexandrit2019.bg/%D1%88%D0%B0%D1%85-%D0%BE%D1%82-%D0%BC … 0%B8%D0%BA%D1%81/
На Пиротска има индийски магазин. Шахът греди месец беше 100 лв ( от оникс, същият като от линка)

# 110
Не съм поръчвала, но често ми излиза реклама на този шах в кожено калъфче. Има и други настолни игри. Изглеждат ми много симпатични за подарък.
Скрит текст:

# 111
  • Вила Великула
Много интересна и полезна тема. Все още съм в чудене какво да подарявам за Коледа, но със сигурност ще се възползвам от някоя от идеите тук.

# 112
...но нещо не мога да схвана как разбираш кои хора са ти роднини?
По генетичните тестове, налични в базата данни - получавам имейл при всяко ново съвпадение. Когато отворя линка, изпратен по имейл, мога да видя имената на съвпадналите хора, както и степента на роднинство – дали са близки или далечни роднини, и допълнителна информация за тях. Аз не плащам допълнителен абонамент и виждам по-малко от наличното.

Тук сравняват различни, аз съм с MyHeritage.

Скрит текст:
Съвпаднаха процентите от теста с моя произход - бях скептична преди това, но не съм търсила роднините. Видях двама-трима във Фейсбук, съществуват наистина. Става дума за Балтйските държави и съседните- не ми е удачно да им пиша, иначе сме братовчеди втора степен. Резултати до четвърта степен съм виждала.

# 113
Сетих се за две идеи, които си харесах от темата миналата година след като вече бях купила подаръци. Отбелязала съм си ги за тази Коледа:
- комплекти подправки
https://shop.spizing.com/bg-catalog-details-12.html
- комплекти медени продукти, но още не виждам коледни на сайта. Имат един шокомед, който вкъщи много се хареса
https://istinskimed.bg/accessories-listing/

И една идея за майки - тази книжка, която е от детските, които далеч не са само детски. Подарих я на няколко близки майки за 8-ми март и някои пуснаха сълза 😁 Ето няколко страници
https://www.ozone.bg/product/kakvo-e-da-si-mayka/?affid=mamanev

# 114
Аз миналата година подарявах на 2 семейства от коледните комплекти на Истински мед - страшно много се харесаха Simple Smile

# 115
На мен ми е рано все още да започвам с пазаруването, но ето малко идеи от минали години - одеяла/покривки/възглавници с коледни мотиви, пуловери, комплект от шал, шапка и ръкавици, потли челхи и халат, за мъжете шапка/запалка/протмоне/ключодържател с любима марка кола, вино, книги
Ето и малко по-бюджетни предложения за познати
Скрит текст:
коледна чаша със сладки неща
Бъркалка с бонбони, може и коледни формички за бисквити

Елха от чайове или кафета

Буркани с топъл шоколад на прах, маршмелоу, сламки с какаови топчета, шоколадови снежни човеци и каквото още се сетите
шейна от лакомства
Буркан с ръчно написани късмети/предизвикателства

# 116
Любимата ми група ❤
Вече и аз съм на лов за подаръци, даже съм напред с няколко.
Пускам ви няколко идеи.
1. Скоро попаднах на интересен сайт movi.bg , за всякакви щуротии от стоки за дома до детски играчки. От там поръчах комплект десертни чинии (стъкло) за семеен подарък и цената беше 14лв 🫣 бях уаууу. До последно бях сигурна, че нещо няма да е наред, но се оказаха много красиви и най-важното, дойдоха здрави 😂
2. Още в началото на септември в книжарници Сиела попаднах на уникааални възглавници за гушкане

Има с различни животни и честно да си призная не съм я взела за дете 😁
3. Винаги взимам за някой от коледните комплекти на Douglas. Скоро трябва да ги пуснат, винаги са в красиви опаковки, с практични продукти и на много хубави цени.

# 117
  • София
Каква е цената на тези възглавнички?

# 118
Благодаря за възглавниците за гушкане, и аз няма да я взема за дете, ами за мен си Simple Smile

# 119
Каква е цената на тези възглавнички?

Цената е 35лв, като над 50лв поръчка, доставката е безплатна.

Общи условия

Активация на акаунт