🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 777
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 885
Поръчах подарък за 9 годишно момиче и приключих с чуденката, книга + несесер, ще добавя лакомства.
Загледах Феята от захарницата, но не съм сигурна до колко и се чете.
Промоцията на Пан в момента 35% ми дойде на помощ и взех нещо от училищен списък
Скрит текст:

За моите деца стикери разни, за оцветяване + две книги
Скрит текст:

И още два пъзела от ozone поръчах докато са на някаква промоция https://www.ozone.bg/product/h1625-obrazovatelen-pazel-slancheva-sistema/

https://www.ozone.bg/product/janod-magnitna-karta-na-sveta-na-angliyski/

Имам да купувам за 78 годишна жена, знам, че иска пуловер

# 886
Кубратова и аз така се чух със служител и на по - следващия ден успях с поръчката. 
Според мен си спират сайта за поръчки  когато имат много поръчки или , за да го предпазят от срив. Иначе мога да потърся телефона на служителя, с когото разговарях
Благодаря! Аз го имам, но никой не отговаряше миналата седмица. Засега съм снабдила всички, просто исках да взема за ММ още един чифт и да станат три неговите, но ще е с два Simple Smile
Ще изчакам да минат празниците. Реших да питам, да не се окаже при мен проблемът, че наскоро един сайт ми забива, забива, не зарежда цялото съдържание, то било само при мен.

# 887
Пуснете линк към вълнените потници.

# 888
Моят опит с вълненото бельо е, че е умалено.  Линк в момента не мога да пусна.

# 889
На възрастни хора много обичам да подарявам снимка в рамка - на внуците или техни, от семейни събирания. В днешния свят се снимаме много, но почти нищо не вадим на хартия, а възрастните в голямата си част не се справят със съвременната техника.
Хубаво е за допълващ подарък

# 890
  • София

Ето това пусна scarlett_moi на предната страница.

https://avangardshop.bg/damsko/belio/wool/116-48

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 14:02 от catty m

# 891
Кубратова и аз така се чух със служител и на по - следващия ден успях с поръчката. 
Според мен си спират сайта за поръчки  когато имат много поръчки или , за да го предпазят от срив. Иначе мога да потърся телефона на служителя, с когото разговарях
Благодаря! Аз го имам, но никой не отговаряше миналата седмица. Засега съм снабдила всички, просто исках да взема за ММ още един чифт и да станат три неговите, но ще е с два Simple Smile
Ще изчакам да минат празниците. Реших да питам, да не се окаже при мен проблемът, че наскоро един сайт ми забива, забива, не зарежда цялото съдържание, то било само при мен.
здравейте, може ли да ми кажете отговарят ли си на номерата? не виждам и цени в сайта, но може би ще са видими щом го пуснат отново за поръчки

# 892
здравейте, може ли да ми кажете отговарят ли си на номерата? не виждам и цени в сайта, но може би ще са видими щом го пуснат отново за поръчки
Цените бяха 57-59 лв за различните модели, поне които аз гледах. Номерата (за нас 37 и 40) си отговарят, но имай предвид, че се и отпускат, все пак са си от естествена кожа, пухчето отвътре също сляга. Аз ги разширих за 3 дни. Също така дамските модели са някак обемисти и уширени външно, макар и вътре в чехъла номерът да си отговаря, на моя крак изглеждат като чехли на малкия Мук  Simple Smile
Трябваше ми и време да свикна да ходя с такива обемни чехли, защото имах чувството, че собствените ми крака ми пречат.  Обаче пък топлят много и тази им функция е безупречна. 
Мъжките модели са видимо по-прибрани външно и изглеждат дори елегантно.

# 893
  • Пловдив
Wonder woman, много са ми симпатични жилетките на черната Златка, свежи цветове, изглеждат много пухкави.
В инстаграм ги продава https://www.instagram.com/p/DCUNcMwMZtg/?utm_source=ig_web_copy_link

# 894
Вълнено бельо

# 895
  • София
Аз да ви кажа само, че дъщеря ми голям зор видя с този Плетеничко, на 8 г е. Баба и ще се опитва да и помага, ама не виждам тя сама как ще успее. Дори за начинаещи не ми изглежда лесно. Grinning

# 896
Веднага скролвам да видя какво е плетеничко 🙂, съвсем изтерясах на кой какво да нацеля.
Не смея да купувам хоби дейности, повечето деца около мен втори, трети клас чакат друг да им намаже филия  и такъв подарък няма и да погледнат, дори и с помощ от възрастен

# 897
  • София
Тя знаеше за какво става въпрос, не беше подарък изненада, ама... Grinning Че баба и вместо един комплект три и купила даже. Grinning

# 898
Момичета, до 30-та страница ви следях Grinning , но много пишете.
Помня, че в миналите тези се говореше за детски фотоапарат за моментни снимки с ролка като за касов апарат - моля за добри предложения. Нямам идея какво да гледам и къде да търся. Благодаря ви Simple Smile
Връщам се да прочета и другите 30 страници Blush

# 899
Момичета, дайте идея за 16 годишен младеж.
Обича коли. Подарявали сме парфюм на Порше, суичер на Бугати, ходи в музея на Ферари, на филма и т.н.
Нищо не се сещам, зациклила съм.

Покрай една реклама току-що се сетих за две неща - картинг (в България знам, че има в Пловдив , но вероятно и другаде) и билети за някое състезание на формула 1 (в зависимост от бюджета ви). Като дете, в края на 90-те, съм ходила на състезанието в Унгария. Ми емоция си беше, въпреки че аз лично нямам отношение към колите, но атмосферата завладява.

Общи условия

Активация на акаунт