🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 695
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 035
В класа на сина ми ( 3-ти клас са) ще си разменят подаръци. Той е за първа година в това училище и още нито той, нито аз познаваме добре децата. Паднало му се е да подарява на момиченце и е поразпитал приятелките и какво харесва и би искала - казали са му гримове. Та, моля за съвет по-вещите в детската козметика,че даже не знам майката как би реагирала на грим? Бюджет 20 лв...

# 1 036
  • Хасково
В класа на сина ми ( 3-ти клас са) ще си разменят подаръци. Той е за първа година в това училище и още нито той, нито аз познаваме добре децата. Паднало му се е да подарява на момиченце и е поразпитал приятелките и какво харесва и би искала - казали са му гримове. Та, моля за съвет по-вещите в детската козметика,че даже не знам майката как би реагирала на грим? Бюджет 20 лв...
Аз бях в подобна ситуация със съученичка на сина ми, и реших вместо гримове да взема парфюм на Zara. Всички момичета в класа били много впечатлени от подаръка и се молели следващата година да им се падне моят син да им подарява.

# 1 037
  • София
Аз лично гримове на третокласнички не бих купила. Някой парфюм, както е предложила и fizzy, джуси бомб имат сега коледен комплект, нещо таков анеутрално. Моята дъщеря като става на 11 г. получи спирала, напр., което ми се струва адски неподходящо.

# 1 038
Аз бях в подобна ситуация със съученичка на сина ми, и реших вместо гримове да взема парфюм на Zara. Всички момичета в класа били много впечатлени от подаръка и се молели следващата година да им се падне моят син да им подарява.

Този ефект ще търся Laughing в предния клас беше същото,но все се падаше момче! А за Парфюмите на Zara, някакви детски ли има или не сте целяла да е детски?

Цитат
catty m
абсолютно съм на това мнение, затова по-скоро козметика ми дойде на ум, за парфюм не, но ми допада идеята Hands Plus1

# 1 039
  • София
3ти клас са малки за козметика. Парфюм по-става. Някакво малко колие - луна, фея с крилца,... Simple Smile
Книга, разбира се.

# 1 040
  • София
И аз не бих взела грим, ние ще подаряваме 1 игра и 1 пъзел, на който детето си рисува, каквото иска и после си го нарежда. Grinning (2 клас)

# 1 041
И аз не бих взела грим, ние ще подаряваме 1 игра и 1 пъзел, на който детето си рисува, каквото иска и после си го нарежда. Grinning (2 клас)

може ли линк?

# 1 042
# 1 043
Този пуловер получих за 78 годишната баба, на живо изглежда много добре - фин, стегнат.
Ще погледна и другите два цвята за още някой друг да зарадвам
https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B … 0/7331372/4294304

# 1 044
  • София
dpd, подкрепям идеята за парфюм на Зара. Гледам, че са популярни сред момичетата на тази възраст. Имат различни по цена и аромат, с хубави опаковки са. Не съм виждала детски, но мисля, че не би се зарадвала на нещо твърде детско. Друг вариант е сет за плетене на гривни с ластичета или мъниста за коса. Щом момичето харесва гримове, тези неща също ще му харесат.
Комплектът на Джуси бомб струва 13 лв. Аз не знам какво се прави с 5 броя гланц, въпреки чедъщеря ми има по 10 (на 14 е), но преди половин-една година бяха страшна мания.

# 1 045
  • Пловдив
Може да се вземе обикновен гланц за устни сега за зимата и парфюм /на Nike/има приятни аромати, но не знам като цени как вървят. Мяркала съм ги в ДМ.

# 1 046
  • Хасково

Този ефект ще търся Laughing в предния клас беше същото,но все се падаше момче! А за Парфюмите на Zara, някакви детски ли има или не сте целяла да е детски?
Има и детски, но са много бебешки. Аз бях взела от тази серия с едни леко квадратни ниски шишенца, защото са по-безобидни и младежки аромати. 20-25 лв. ми се върти като цена, че бяха.

# 1 047
Tedi в the mall
Евтини кошници, щайги и прочее къде могат да се намерят? Клоня към щайга, че после може да се използва.

В Джъмбо има.

# 1 048
Здравейте, моето момче е в 6 клас и те също ще си разменят подаръци за 25.00 лв.И за да няма пристрастия, госпожата им дала късметчета момиче /момче. В деня на партито ще разбере избраницата. Взехме едно колие от Н&M за 10. 00 лв, кутия с3 гланца за устни бяха намалени на 3.лв и едно бурканче с шок. пурички

# 1 049
Леле, аз съвсем забравих за разменянето на подаръци....моят ще подарява на момиче. Лимитът е 35лв. Госпожицата си е харесала кожена раничка, ще й я взема. Те са 8 клас, приятели са редовно излизат заедно.
Хубаво, че се заговорихте за подаръците в училище. Иначе за детето, което иска гримове. Juicy bomb, децата ги харесват много

Общи условия

Активация на акаунт