🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 690
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
От Веск ми звъннаха днес и пращат поръчката. Много бързи са.

Тийна все още не са решили дали ще си разменят подаръци. Само 1 момиче имат в класа.
Момчетата са лесни. Ще си разменят ваучери за игри.

# 1 051
  • София
Да помоля и аз за идея  - подарък за размяна в училище, за момче, лимит 50 лв. Момчето не е много общително, не се знае какво харесва, освен, че играе на компютърни игри.

# 1 052
  • Варна
Момчетата около нас (12-15 год), съм ги решила отдавна с по един ваучер от Озон. Всички са доволни, колкото и да е безлично.

# 1 053
Ако се знае какво играе - може нещо от играта. Ако е фортнайт- в бъкс, ако е друго - нещо от съответната
Или мърч от самата игра

# 1 054
  • Враца
https://tofi.bg/product-category/damski/chehli/

Този сайт , моделите подозрително приличат на Милвена, но по-качествено презентирани

# 1 055
Ако се знае какво играе - може нещо от играта. Ако е фортнайт- в бъкс, ако е друго - нещо от съответната
Или мърч от самата игра
На моя, ако му изсипа под елхата само бъксове ще е най-щастливият човек на планетата.😉

# 1 056
Скрит текст:
Резултатите от теста ми. Да ви кажа,  малко съм разочарована. Много общи са. Не съвпадам с никого, а четох за хора, които са намерили роднини. Излизат ми предложения за четвърти братовчеди и една половин втора братовчедка(каквото и да значи това). Аз си знам роднините 3-4 поколения назад и все пак съм леко изненадана. Сега и майка ми се нави да си прави.
Скрит текст:

Здравейте! Кой тест е това?
Чакаме с нетърпение с колежката от My heritage.
[/quote]
Моят е Ancestry. Посъветваха ме да избера този, заради по-голямата база данни и го водели по-точен.

# 1 057
Мисля, че повечето тук сме с My heritage..

# 1 058
  • Бургас
Добре, че ви открих!
За сега имам по два подаръка на внуците- лего пъзели за големите , двустранен големичък пъзел "Светът на пчелите" за 3 годишен господин.И малко семейни занимания ще им осигуря-взех им сглобяващи се дървени къщички за птички.
На работа разменяме подаръци също. Шефката е шокохолик, поръчах й Коледна кутия бонбони от "Леонидис", дано са наистина белгийски шоколад. За колежките се чудя дали ваза или шал да вземам.Малък колектив съм, та не са голям разход.
Подаръците за дъщери и зетьове още ги обмислям.

# 1 059
Аз май повече няма да почвам толкова рано с подаръците Simple Smile
От една страна е улеснение и спокойствие, от друга - уж бях готова с повечето през ноември, а и днес продължавам да купувам и да добавям за децата и ММ по нещичко. Като си помисля, че до Коледа има още време...

Belle Fleur, ако не познаваш интериора на колежките си, може би е по-добре шалове или нещо подобно, поне ги виждаш в какъв стил и цветове облекло носят.

# 1 060
Кубратова, в добавка започнах и да забравям къде съм ги скрила. Вчера цял ден търсих едни китайски дреболии за чорапчетата на децата. Зор видях, докато ги изнамеря. 😂

# 1 061
Здравейте и от мен и ние сме готови с подаръците. С ММ си подарихме даже вече по един хубав парфюм, понеже ги избирахме заедно, но аз му търся и нещо допълнително за изненада, било то и дребно. На  баща ми и свекър ми вече сме подарявали какво ли не, та решихме  по бутилка хубав алкохол комплект с чашки- уиски и бренди. На свекърва ми одеало, топли чехли и красива чаша. За брат ми взех една тематична мърч чаша на сериал, който харесва. За баткото (10г.)най-вероятно ще е лего, той си избира подаръците сам. А за бебето(4м. ) ММ му взе конче люлка, което ще ползва след 2г. , но ще му е първият коледен подарък. Баба му и дядо му също пък са му взели детска количка за бутане във формата на кола, която също няма скоро да се ползва.

# 1 062
  • София

На работа разменяме подаръци също. Шефката е шокохолик, поръчах й Коледна кутия бонбони от "Леонидис", дано са наистина белгийски шоколад.

Беглийские . Аз лично предпочитам Neuhaus, които бонбони предлагат тук от Jeff de Bruge (без най-любимите ми Sad ). Ще й харесат, сигурна съм.

Кубратова, сподели каквовземаш за добавки, моля. И аз уж съм готова, но на дъщеря ми се очертават само дрехи и обувки (на марка, която си е пожелала), но искам и още нещо да й взема, но не знам какво. Понеже им подаряваме и по един малък подарък за НГ, за нея ще е портфейл, че си скъса предишния, а сина ми подложка за мишката, една голяма.

Вчера минах и взех тематичен чай от чаяната къща, който ще добавя към подаръчетата на няколко колежки. Разкошен е този чай. Ще допълня с едни малки кремчета за ръце с аромат на коледни бисквитки на Наши, както и с по едно пакетче от домшаните ни сладки.

# 1 063
Кубратова, тази година и аз започнах даже от края на Септември и приключих в края на Ноември. Много съм доволна, доста пари спестих и имах време да ги обмисля и намеря наистина такива, каквито искам да бъдат.
Всяка друга година всичко остава за Декември и често правя компромиси поради липса на идеи, наличност, а и финанси, тежък месец си е.

# 1 064
Аз май повече няма да почвам толкова рано с подаръците Simple Smile
От една страна е улеснение и спокойствие, от друга - уж бях готова с повечето през ноември, а и днес продължавам да купувам и да добавям за децата и ММ по нещичко. Като си помисля, че до Коледа има още време...
И аз така! И вече се уливам. Трябва да се спра! Confused

Общи условия

Активация на акаунт