🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 682
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 080
Мисля, че повечето тук сме с My heritage..
Аз открих роднина само по родословно дърво. За тези, които се притесняват от тест. Но неговият дядо е имал достъп до архиви и родословното дърво ни е 8 поколения назад. Рядко се срещат такива.

# 1 081
  • Враца
Здравейте.
Искам да взема на сина ми ръкавици, които да служат за фитнес- да се вдигат с тях тежести. Не зная дали такова нещо е практично, но моля за съвет и идея от къде и какво да търся.

# 1 082
В повечето фитнес салони на регистратурата продават такива ръкавици. Има също в Декатлон. Практично е защото захвата е по стабилен. Аз ползвам такива ръкавици при тренировки със собствена тежест. Така ръцете не се изпотяват и хлъзгат (т.е изпотяват се, но потта попива в ръкавиците)
Здравейте.
Искам да взема на сина ми ръкавици, които да служат за фитнес- да се вдигат с тях тежести. Не зная дали такова нещо е практично, но моля за съвет и идея от къде и какво да търся.

# 1 083
На шега, ама като прочетох "биология и химия" и веднага ми изникна пред очите една лаборатория Simple Smile
Много скъпо и много ангажиращо обаче като за първа среща с родителите на младата дама.
Утро, може би точно кожени изискани изделия са по-универсален и "безопасен" подарък в такива случаи, както предложи Светкавица.
За закачливи подаръци е рано според мен, подлежат на тълкуване и по-скоро са подходящи за вече опознали се хора, в тесен семеен или приятелски кръг.
Имам едни стари спомени, ама окситоцинът не беше ли хормонът на раждането и кърменето?

# 1 084
  • Враца
Благодаря за отговора!
Можеш ли да ми препоръчаш от някой сайт конкретни. Дори да е от Декатлон, просо да ги видя какво представляват и дали са нещо различно от тези, които са за колоездене (доколкото си представям нещо такова трябва да представляват), а и да зная в кой отдел да търся.

# 1 085
Ето линк към Декатлон
https://www.decathlon.bg/4557-rakavitsi
И в Спорт Депо ми излезна, че имат.
Подобни са на тези за колоездене, но малко по-различни

# 1 086
В Теодор има комплекти - колан плюс 2 катарами /официална и ежедневна/, комплект вратовръзка и чорапи. Купувала съм, качествени са.
Хм, сега погледнах, явно всичко е изчерпано.
Предлагам хубав портфейл или картодържател. Неангажиращо и практично.
Сещам се и за тефтер/планер гравиран с имената му и съответно химикал. Ще ви предложат и символи /в случая от Биологията и Химията/, които да добавят на корицата.

# 1 087
Аз хич не съм готова с подаръците - уредила съм себе си с Млечния път на Лего и една чанта, сина ми с Парижката света Богородица на Лего и майка ми с раница. Остава да поръчам две книги за сина ми и евентуално телескоп (ще му станат много неща и вероятно засега ще се откажа от него въпреки страстта му към астрономията). Две добри приятелки ще получат по един календар и една домакинска кърпа (трите сме маниачки на тема ‘домакински кърпи’ и редовно си подаряваме). Имам да мисля за трима тийнове и две приятелски семейства, жената, която ни помага в домакинството, и трите й момчета, пак тийнове, но тази седмица ми е толкова натоварена у дома и в работата, че нямам никакъв умствен капацитет да мисля за подаръци. От следващата (ако оцелея) 😁 така че продължавайте с идеите, моля, за такива закъснели като мен.

# 1 088
Търся този шоколад с портокалови корички или подобен, от зоя бг ми отговориха, че очакват зареждане най - рано след месец
Скрит текст:

# 1 089
Ако не държите на марката, доста брандове предлагат с портокалови корички - Casa Kakau, Bila premium в Била, Lindt, J.D. Gross в Лидъл...

# 1 090
Благодоря ви много!
Май наистина ще се спрем на комплект от колан с портфейл и т.н.
Все пак е универсално.
Сякаш най-малък шанс да сгафим с неподходящ подарък при такъв комплект.

# 1 091
Утро, и питай дъщеря си как би възприел тиранти? Има изключително добри и изискани модели и в Теодор, и другаде. Аз много искам да взема на ММ, ама упорито отказва да носи. Като нищо лошият дядо Коледа ще му донесе, добрият е купил други работи  Simple Smile

# 1 092
  • Вече на светло в София
Да ви е попадала книга за възрастни с логически задачи и главоблъсканици?

# 1 093
  • София

Имам тази. Не е лоша.

https://www.ciela.com/leonardo-da-vinchi-kodeks-na-zagadkite.html

# 1 094
  • Вече на светло в София

Имам тази. Не е лоша.

https://www.ciela.com/leonardo-da-vinchi-kodeks-na-zagadkite.html

не е налична. Иначе изглежда супер, точно каквото търся

Общи условия

Активация на акаунт