🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 616
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 185
Камък за печене на пица.. Престилка с персонализиран надпис..

# 1 186
  • Варна
Някъде гледах опаковани заедно паста с трюфел, сос трюфел и трюфелово олио. Много добре изглаждаха, може да потърсите в нета.

# 1 187
Дъска за сирена със съответните ножчета? Не съм сигурна дали влиза в бюджета обаче.

# 1 188
Dabov предлагат ваучери за дегустация на кафе.

# 1 189
За готварска книга като подарък на италианска тематика, непретенциозно се сещам за Джейми Оливър - Jamie cook`s italy, но не знам дали все още се намира някъде
Друга книга извън бюджета с хубави снимки, рецепти, може и тя да е изчерпана отдавна - вкусът на Италия, изд. Егмонт

5 съставки по средиземноморски на Джейми е някакъв миш-маш, не само Италия, има я налична, в бюджета е, но е компромис

# 1 190
Препоръчвам книгата "Приключенията на готвача" на Антъни Бурдейн, 19,99 струва. Книга от бохем човек за бохем човек, ще я хареса.

# 1 191
Здравейте, търся подарък за мъж за Secret Santa.  Той е на около 35 години. Обича пица, италианска храна, кафе, уиски. Харесва му да готви. Също така знам, че харесва практични подаръци. Бюджет около 30 лева.

Това  с уискито е лесно - дегустационна чаша (или сет от две):

https://whiskystore.bg/product/oficialnata-uiski-chasha-glencair … podarachna-kutiya

Скрит текст:
Установихме че и за ром стават, не само за уиски. Има и кристална версия, но са крайно небюджетни и не ги рискувам в съдомиялна. Стъклените нямат такъв проблем

# 1 192
  • нейде там, където ....
За готварска книга като подарък на италианска тематика, непретенциозно се сещам за Джейми Оливър - Jamie cook`s italy, но не знам дали все още се намира някъде
Друга книга извън бюджета с хубави снимки, рецепти, може и тя да е изчерпана отдавна - вкусът на Италия, изд. Егмонт

5 съставки по средиземноморски на Джейми е някакъв миш-маш, не само Италия, има я налична, в бюджета е, но е компромис

Има една по-нова негова - Семпло с Джейми, но е 39 лв. сега. Надявам се да е добра, обаче съм я взела за подарък и не съм я разглеждала.
Книгата на Бурдейн на мен би ми харесала, без да съм бохем. Ще си я поръчам по някой следващ повод, благодаря за идеята!

# 1 193
Някъде гледах опаковани заедно паста с трюфел, сос трюфел и трюфелово олио. Много добре изглаждаха, може да потърсите в нета.

Трюфелът е много специфично нещо и не на всеки допада. Аз обожавам, но никой друг у дома не го понася до степен, че нищо с трюфели не може да бъде сложено на масата.

# 1 194
Шейкър за коктейли

# 1 195
Много любим подарък, който са ми правили, беше сервиз за пица и удобен нож.

# 1 196
Душ гел с аромат на уиски взех за ММ.

# 1 197
Шейкър и на мен много ми харесва като идея, може и мерителни чашки. Аз на моя мъж както се чудех за кожено яке, така му взех цял бут хамон (от малките, само 5 и половина кила), стойка и нож за хамон, мисля, че ще припада до елхата 🤭

# 1 198
Скрит текст:

Има една по-нова негова - Семпло с Джейми, но е 39 лв. сега. Надявам се да е добра, обаче съм я взела за подарък и не съм я разглеждала.
Книгата на Бурдейн на мен би ми харесала, без да съм бохем. Ще си я поръчам по някой следващ повод, благодаря за идеята!
Със стреч ли е опакована?  Имам всички книги на Джейми до тук. Видях, че има нова, нямам мнение преди да съм я купила и разгледала.
Предстои по нататък 🙂

# 1 199
Шейкър и на мен много ми харесва като идея, може и мерителни чашки. Аз на моя мъж както се чудех за кожено яке, така му взех цял бут хамон (от малките, само 5 и половина кила), стойка и нож за хамон, мисля, че ще припада до елхата 🤭
Кажи си сега къде точно държиш тези благини, че да те отървем тук групово форумно, хем се опасяваме за интегритета на мъжа ти - не ще оставим мъжа на съфорумка да припадне, я Simple Smile
Хубав подарък е, наистина. Синът ми преди време много му се зарадва.

Общи условия

Активация на акаунт