🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 627
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 170
Тук стана въпрос за пижами те на Vienetta, да попитам, мъжките умалени ли са? Защото видях в реален магазин дамски, но мъжки не, дамските бяха умалени. И дали има шанс да дойде поръчката за Коледа или е късно вече?
Цитирам се,  моля за отговор, че младежът иначе остава без подарък
 :  joy:

# 1 171
Тук стана въпрос за пижами те на Vienetta, да попитам, мъжките умалени ли са? Защото видях в реален магазин дамски, но мъжки не, дамските бяха умалени. И дали има шанс да дойде поръчката за Коледа или е късно вече?

За размерите нямам идея, но пижами на Виенета продават в един немалък магазин за бельо, пижами, чорапи в Света Троица. Намира се на Симеон, след парка, в посока Трета градска болница (обратно на центъра). Магазинът е на един ъгъл под един блок, от страната на парка, може би около 200 метра след него, точно на Симеон. Не знам как е с мъжките пижами, но предвид изобилието от дамски и детски, предполагам, че и за мъжете е помислено.

# 1 172
Звънни им утре да ги питаш

# 1 173
Искам да поръчам керамични пръчици за хранене от този сайт, но самият сайт е потресаващо зле и се чудя дали за такъв са им стигнали парите или просто са измамници. Някой поръчвал ли е оттук?

https://bg.top-tableware.com/

# 1 174
  • София
Как се определя номерът на колана? Ако е 95 см, отговаря на цялата дължина на колана ли?
Ще поръчвам от сайт и няма как да го пробвам Blush

# 1 175
Как се определя номерът на колана? Ако е 95 см, отговаря на цялата дължина на колана ли?

Ще поръчвам от сайт и няма как да го пробвам Blush
Дължината на колана без токата.

# 1 176
Мъжът днес тъкмо навреме  ми заръча да измисля оригинални подаръци за семейство (турци, с големи възможности).

Ако са мюсюлмани, и то религиозни (има, макар и малка, вероятност да са от друга религия), не ги обиждайте, като им подарявате коледни подаръци. Поднесете им ги за Нова година.
Ако не са религиозни и не спазват забраните, вариантите са много повече. Знам за турци в Турция, които си умират за българска мастика. Може да оценят и българските вина.
Ако са религиозни мюсюлмани, по-добре проучете какво си подаряват хората от тази религия за Нова година. Ако изобщо си правят подаръци, че тук ледът е много крехък и да не стане така, че вместо да ги зарадвате, да ги обидите.

Да, за Нива година ще сме заедно и тогава ще ги подарим.
Коледни със сигурност не.

# 1 177
  • София
Цитирам се,  моля за отговор, че младежът иначе остава без подарък

Не знам дали са умалени, според мен си отговарят. Утре мога да кажа повече, но ще е късно вечерта (ще има кой да пробва едната пижама). А за доставката не знам, най-добре да се обадиш по тел. До сега не съм поръчвала от тях, винаги от физическия магазин съм пазарувала.

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 22:21 от catty m

# 1 178
  • София
Според мен не са умалени. Ок му е пижамата на моя син.
Направих поръчката и като ми звъннаха по телефона изрично питах "ще му стане ли" Simple Smile
Сравнително бързо доставят.
Искам да поръчам керамични пръчици за хранене от този сайт, но самият сайт е потресаващо зле и се чудя дали за такъв са им стигнали парите или просто са измамници. Някой поръчвал ли е оттук?
Не съм поръчвала от въпросният сайт.
Пръчици съм поръчвала от Алиекспрес. Потърсете в Тему, пристигат бързо.
Не знам дали имат керамични. Купувала съм само дървени и метални. На металните цветенцата (нарисуваните) се трият след време.

# 1 179
  • Варна
За халатите за баня на Vienetta някой ще рече ли добра дума?

# 1 180
Ако някой все още търси мъжки халат, може да види тези на Тач, мисля, че цената много добра. Имаше ги и в още 2 цвята май.
https://www.ozone.bg/product/halat-za-banya-tac-salyaka-pamuk-l-xl/

# 1 181
До бившето фото Луна има хубав магазин за пижами. Провери там.

# 1 182
  • София
 :  joy:

Точно вчера гледах мъжка пижама на Vienetta. Размер ХЛ беше 60 см едностранно от ръкав до ръкав (под мишниците). Ако това може да Ви ориентира.  Relaxed

# 1 183
Здравейте, търся подарък за мъж за Secret Santa.  Той е на около 35 години. Обича пица, италианска храна, кафе, уиски. Харесва му да готви. Също така знам, че харесва практични подаръци. Бюджет около 30 лева.

# 1 184
  • Пловдив
Здравейте, търся подарък за мъж за Secret Santa.  Той е на около 35 години. Обича пица, италианска храна, кафе, уиски. Харесва му да готви. Също така знам, че харесва практични подаръци. Бюджет около 30 лева.

Влизаш в един хранителен магазин и му купуваш  по така италиански сиренца/някаква паста/сушени мезета опаковаш ги  и ще е щастлив.

Общи условия

Активация на акаунт