🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 635
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 230
Щом ще е сантиментална изненадата на таткото, според мен се ориентирай към нещо свързано с това му качество - на баща, не на съпруг, нещо, което ще му напомня първите трепети от очакването и бащинството. Не знам на каква възраст е детето ви, но и то може да участва с нещо изработено от него, дори рисунка, каквото и да е, стига да не е в бебешка възраст още. 

# 1 231
Благодаря ви за предложенията! Харесах няколко неща. Май ще се спра на къщичката от Емаг. Плюшките на ХМ също ми харесаха много Heart  ама за мен Grinning

# 1 232
Здравейте!Някой има ли таблица с размерите на дамските и мъжките пижами на виенета?Ще поръчвам, но нямам идея за размери.

# 1 233
На сайта на Виенета няма, има само размери S, M, L, XL, на за обиколки и височина не можах да намеря. Затова и се отказах да поръчвам от тях. Мъжът ми е между M, L но на око не искам да рискувам и след това да се занимавам с евентуално връщане.

# 1 234
  • Somewhere far away
препоръчайте ми сайт за качествено вълнено бельо.

# 1 235
препоръчайте ми сайт за качествено вълнено бельо.
Avangardshop.bg
Даже в момента имат намаления. Открих го благодарение на тази тема и вече имам няколко поръчки. Имайте предвид, че са леко умалени.

# 1 236
Здравейте!Някой има ли таблица с размерите на дамските и мъжките пижами на виенета?Ще поръчвам, но нямам идея за размери.
Нямат таблица с размери Затова отидохме със сина ми във физически магазин с най-различни пижами, уж "я да видя какво има",като знаех че там със сигурност има на Vienetta. Наложих му една на гърба(гърбът му е най-проблемен, доста широк), горе-долу ми се стори същия размер като другите. Дамските обаче ми се видяха умалени.

# 1 237
Виенета имат 2 серии дамски  - "нормални" и "Макси", като "Макси" са по-големите им номера. Обаче и за двете горнището им е късо за моя вкус (то и афект-а същата боза)
Иначе имам техен халат Уелсофт и е перфектен за мотаене из вкъщи като материя

# 1 238
Някой беше публикувал бомбички с топъл шоколад, не си спомням дали в тази тема. Та издирвам изпитан вариант. Simple Smile

# 1 239
  • Бургас
Да ми препоръчате хубави мъжки кожени ръкавици?

# 1 240
Някой беше публикувал бомбички с топъл шоколад, не си спомням дали в тази тема. Та издирвам изпитан вариант. Simple Smile

Взимам от тук и са страхотни. Имат и две в комплект, цената е май 13,90 лв. Може да са от един вкус или комбинация от двата.

https://jeff-de-bruges.bg/?s=%D0%91%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0&post_type=product

# 1 241

Взимам от тук и са страхотни. Имат и две в комплект, цената е май 13,90 лв. Може да са от един вкус или комбинация от двата.

https://jeff-de-bruges.bg/?s=%D0%91%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0&post_type=product
Благодаря!

# 1 242
  • 1st floor
Трябва ми подарък за човек, който обожава коледните празници и книгите. Има ли някоя тощу що издадена коледна книга, за да съм сигурна, че я няма от предишни години? Да става за възрастен. Grin

Миналата година му подарих Коледна песен - не беше нещо ново, всички сме я чели, но беше новото луксозно издание и той умря от кеф.

# 1 243
Да ми препоръчате хубави мъжки кожени ръкавици?

Тези, естествен велур и кожа, без пари.

# 1 244
Трябва ми подарък за човек, който обожава коледните празници и книгите. Има ли някоя тощу що издадена коледна книга, за да съм сигурна, че я няма от предишни години? Да става за възрастен. Grin

Миналата година му подарих Коледна песен - не беше нещо ново, всички сме я чели, но беше новото луксозно издание и той умря от кеф.

Тази Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт