🎁 Коледни подаръци 2024/2025 🎁

• 139 581
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
За 50г жена и аз препоръчвам билети за концерт, театър...аз взех за Новогодишния концерт в НДК на 01.01.2025.
За съпруга ми и мен взех за 29.12.2024 Музиката на Джон Уилиямс пак в НДК.

# 1 336
За 50г жена, ако спортува хубава бутилка за вода, качествена постелка, гирички, дъмпели...

Пакет избрано кафе,  карта за дегустация на вино..

Понеже постоянно се конкам с шоколади, нали трябва да дегустирам преди да подарявам, на kasa kakau - занаятчийски с три вида ядки е много добър за добавяне към подарък за любители. Вкуса от запечените ядки, кафява захар, канела,  послевкус на карамел ми навя нещо като ром в устата

# 1 337
  • там където има винаги вятър
Здравейте ,
купували ли сте тази палитра с грим
доволни ли сте ?

Аз миналата година взех тази за приятелката на сина ми - не знам дали е същата. Дъщерите казаха - уау, но нея не съм я питала дали са ѝ харесали Smile

# 1 338
  • София
Аз съм на 50 и на приятелките ми (наборки) напоследък подарявам разни дегустации, според вкусовете. Бирена, винена, сладоледена, вечеря за ресторанта на шеф някойси, театър на сетивата. Една такава дегустация предизвика голям фурор - винена дегустация за един винен бар на оборище... Cellar 52 (гугълнах да се сетя) - подарих го на моя приятелка и от тогава вече няколко пъти е водила компании на дегустации там, дето се вика - откри го Joy Ама тя и това работи, ПР и често мъкне групи, които трябва да ги забавлява. Аз лично не съм ходила и нямам инфо от първо лице.
Има и ваучери за Народния театър, примерно. Не е обвързано с представление, но са малко тъпи условията - ако билетите са по-евтини не може да го ползваш за следващо, еднократен е. Може и да са го променили, но такъв съм купувала.

# 1 339
  • София
Препоръчвам за по възрастни дами и господа да закупите членска карта за ФИЛХАРМОНИЧНО ОБЩЕСТВО, това е сайта им https://sofiaphilharmonic.com/filharm-obstestvo/chlenstvo/
Моят баща получи такава карта миналата година и започна да ходи редовно на концерти в зала България, намери си и компания и се оказа един наистина прекрасен подарък.
За нас подаръците тази година са билети за концерти - всеки с интересите си - за нас за Мидалидаре, за децата - Роби Уилямс и Гънс.
Иначе за свекърва ми един вълнен шал и ръкавици в тон и една дискретна брошка.
За татко - понеже е нумизмат - албум за монети и пуловер
Ако търсите за младежи, които спортуват - сега са много модерни тениски за фитнес - фит/слим - по тялото и стегнати - много ги харесват /взех за племеника такава/
Останаха дребни подаръци за колеги и близки приятели с които ще се виждаме по празниците.

# 1 340
Не знам дали се предложи,  но се сетих, че три години подред подарявам годишна карта за намаление на театрални постановки.  Включва Българска армия,  София,  Малък градски зад канала и още няколко театъра.  Струва 40 лв и е доста добър избор.

# 1 341
А откъде се закупува такава карта?

# 1 342
Аз ги купувам от човек, който минава през офиса и ни ги предлага. Но ги виждах онлайн .Ето я
https://karti-maheshwari.com/produkti/abonamentna-karta-za-teata … -svetat-e-sczena/

# 1 343
Благодаря за отговора, прочетох набързо и е много добро предложение /сина ми и снаха ми/, само трябва да разбера дали могат да се купуват билети онлайн и дали пиесите не се предлагат от театрите, а картата може да се ползва за всички постановки. Видях друг сайт, с подобна карта, но по-различни условия - билети на каса, пиеси от театрите, което не е голямо улеснение.
Сега видях, че събота и неделя не работят с клиенти, т.е. мога да си задам въпросите в понеделник, но пък доставката е 3 дни... За поръчване няма часови ограничения, но пак не е сигурно дали ще дойде до 26-ти. Не е фатално, но по-хубаво е да ги дам когато идват на вечеря. Знам че синът ми ни е купил билети за Нотр-Дам, което като сума си е стабилен подарък, така че и аз искам да добавя още нещо.

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 18:50 от jfjallen

# 1 344
Билетите се купуват само на място, за да може да се използват талоните от картата и са само за постановки на самия театър.  Тоест не важат за гостуващи театри. Може да позвъните на някой от участващите и да попитате дали те самите не предлагат такава карта или нещо подобно.

# 1 345
  • Тополовград
Някой беше писал за настолна игра в която всеки си разпределя бюджета. Не мога да я намеря . Моля да ми помогнете.

# 1 346
Билетите се купуват само на място, за да може да се използват талоните от картата и са само за постановки на самия театър.  Тоест не важат за гостуващи театри. Може да позвъните на някой от участващите и да попитате дали те самите не предлагат такава карта или нещо подобно.
Отново благодаря за отговора. Разбира се, че трябва да се купят на място, как ще се приложи талона за отстъпка. Офф, с тези подаръци, гости, пазаруване за манджи и .... пиша и не се замислям. Обичам Коледа и НГ, ама приготовленията в начало. След това ми става too much, а трябва сега и опаковане.... Но, знам че когато всичко е готово, Коледното чувство е хубаво.

# 1 347
Някой беше писал за настолна игра в която всеки си разпределя бюджета. Не мога да я намеря . Моля да ми помогнете.

Аз писах, но не знам дали я има в България.

https://www.amazon.com.be/-/en/000324470/dp/B00R2D6ELC

# 1 348
Благодаря
поръчах я
Здравейте ,
купували ли сте тази палитра с грим
доволни ли сте ?

Аз миналата година взех тази за приятелката на сина ми - не знам дали е същата. Дъщерите казаха - уау, но нея не съм я питала дали са ѝ харесали Smile

# 1 349
  • София
Май и тази година съм се увлякла с подаръците. Готови, опаковани. А дори не са всичките.

Общи условия

Активация на акаунт