Кутия за обяд - какво приготвяте за училище и офиса? Тема № 16

• 44 891
  • 976
  •   1
Отговори
# 105
  • Кърджали
Днес за закуска "бисквитена торта в чашка", така си го кръстиха (само че неговата направена направо в кутийката му)

# 106
bibikota много хубаво ги подреждаш. Карфиол и при мен. Моя на еърфрайъра. 
За децата сандвич с филийки тъмно хлебче и крема сирене и едно рогче от тъмно брашно и семена с прошуто и гауда . Вече имам и още една кутийка за приготвяне - на голямото ми момче.

# 107
Много добра е идеята за бисквитена торта в кутийката. Не , че не може да се отреже и парченце и да се сложи в кутия като е стегнала вече.

Моите днес са с мъфини с ванилия, баница със сирене и грозде.

# 108
  • софия
За днес:
О: салата- айсберг, краставици, царевица,пармезан; 2 филийки хляб лимец; 2 блокчета черен шоколад
СЗ: оризовки и грозде

# 109
Bella-ciao нямам избор за подреждането. Свикнала съм. При две злояди деца в къщи (особено големия). Единствения начин да опитат нещо е ако ги съблазни с визия. Добре, че с годините малко се попромениха!
    За тази сутрин бях замислила палачинки, но се оказа, че млякото ми се е развалило и минахме на сандвичи.

За обяд отново пилешка пържола, пържени чушки, сирене и краставица.

# 110
  • София
Привет,
Днес завих една останала тортилка с крема сирене, шунка, зелена и червена чушка и лук и половин домат.

# 111
Закуска тостер с кашкавал, салам , лютеница и кисели краставички.
Обяд  мусака.
Банан и бисквитки.

# 112
Zenata, стана ми интересно тези питки от леща лесно ли стават? Може ли рецепта?

много са лесни, да
https://pep-4o.blogspot.com/2024/03/blog-post_31.html

децата много не ги харесаха обаче.
за днес правих бургери.

# 113
Мъфини с орехи за закуска.
За обяд пържени сладки картофи и салата айсберг, краставици и репички+ кутийка с винегрет. В крайна сметка купих еднократни кутийки от Метро, не е много еко, но не попаднах на подходящите многократни. Поне няма да се занимавам да мия дребни кутийки.
 И по една мандарина .

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 12:11 от Amandine

# 114
  • София
За обяд днес руло Стефани, краставици, бейби царевичка и бисквити за десерт
СЗ - кекс и грозде

# 115
  • софия
За днес:
О: салата айсберг, царевица и риба тон с някакъв сос, който мъжът ми направи с варени яйца, олио и лимон- гледал рецепта в интернет, вместо майонеза, младежът много го одобри; добавих хляб от лимец, 2 бонбона bettr
СЗ: грозде, кекс с ябълки и овесени ядки
Сложих и 2 оризовки и малко суджук, че днес беше в училище от 8.00 до 18.30. Изял е всичко Sweat Smile

# 116
  • shumen
За Понеделник имаше принцеси с кайма,грозде и вафла.
За вчера-отново пожела принцеси с кайма,вафла и грозде.
За днес-кренвиршка,грозде и суха паста.
За утре-филии с яйце и сирене,грозде и едно фитнес барче.

# 117
За днес гранола от елда в скир, кисело мляко и лешниково мляко, за утре нахут със зеленчуци.

# 118
  • Кърджали
Днес му бях направила тортила със салам и кашкавал. И малко домати.
Не му харесало, не харесал тортилата. Трябваше да се сетя, аз по принцип им правя арабски питки и импровизирани тортили вкъщи, и все не ги яде... Проба - грешка.
За утре за закуска в училище ще има кекс - негърче. Това поне ще го яде, надявам се, че и то ще му омръзне някой ден...

# 119
Паста с царевица, мъфини и грозде.

Общи условия

Активация на акаунт