Кутия за обяд - какво приготвяте за училище и офиса? Тема № 16

• 44 850
  • 976
  •   1
Отговори
# 90
За утре боб с лютеница, грозде.
За закуска им взех кроасани с нуга.

# 91

За днес домашна пица 🍕,
бисквитки Cookie и гумени мечета.

# 92
За закуска филии с крема сирене и шунка.
Бисквити и банан
За обяд домашна пица с кайма ,( която имах във фризера ) и краставици.

# 93
  • София
Петъчно на детето сложих триъгълни банички на грил тиган, кисело мляко в бурканче и едно шоколадово кремче купешко.
Хубав уикенд!

# 94
Нова седмица, ново начало

Запечено телешко с гъби и кашкавал.

# 95

Домашни кренвиршки, вафлички и ябълка.

# 96
  • Видин
Менюто е сандвич с масло, кашкавал и краставици (не иска друго), почти цяла нектарина, 3 зрънца грозде (нямаше място за повече) и 2 бисквитки от месечната сладка абонаментна кутия.

# 97
bibikota супер кутийки. Ние имахме такова кроасанче миналата седмица, но каза вече на кроасан да не слагам плънка. Размеквал се. Т.че днес получи пълнозърнести филийки с крема сирене. Аз получих кефир, салата от настъргани морови и зеле и козе сирене.

# 98
  • София
Привет!
Тази седмица до Сряда вкл. е на екскурзия и не правим кутии, за мен щв комбинирам остатъци от вечерята.
От снощи- печено свинско бонфиле с мачкани картофи с масло.
Успешна седмица!

# 99
bibikota супер кутийки. Ние имахме такова кроасанче миналата седмица, но каза вече на кроасан да не слагам плънка. Размеквал се. Т.че днес получи пълнозърнести филийки с крема сирене. Аз получих кефир, салата от настъргани морови и зеле и козе сирене.

Бella-ciao, при нас размекването е добре дошло . Още махаме корите на филиите. Много твърди били. Wink

# 100
вчера шравих питки от червена леща, та това и плодове

# 101
  • Кърджали
От петък
За закуска кроасан .
За обяд сандвич и "салатка". За прехапваме по някое време грозде и круша (не ги беше докоснал). И една вафла се мотаеше, сложих я.

В сряда пак няма да обядва в стола, трябва да измисля нещо друго...

За днес за закуска си поиска кисело мляко и шоколадови топчета (как не му омръзнаха, не знам)

# 102
Дами, пластмасата отделя вещества в храната, спомнете си някога как тези купички са били метални.
Да се има предвид, защото детският организъм е още по-крехък , а тази пластмаса се трупа и вреди!

# 103
Пиле с корнфлйкс, сос и моркови за днес.
За утре май ще е същото, че не ми се занимава.

# 104
Zenata, стана ми интересно тези питки от леща лесно ли стават? Може ли рецепта?

Тортила питка с яйце и крем сирене.

Обяда ще е в къщи, карфиол на фурна и пилешка пържола.

Общи условия

Активация на акаунт