Време не остана, ОКТОМВРИЙЧЕ ще гушка всяка мама -Тема 9

• 37 051
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Честита рожба Априлче. Голям е бил бебока. Жив и здрав да е. Бързо възстановяване.

# 586
Jojo_45, Aprilche 24, честити и много здрави да са ви юнаците. Скорошно възстановяване!

# 587
Чеситито, jojo, aprilche! Да са ви живи и здрави момчетата и бързо да се възстановявате. Blue Heart

Aprilche, когато ти е удобно да споделиш, при теб как се установи проблемът с пъпната връв?

# 588
Честити бебчета,
Jojo  и Aprilche.

Да са здрави и весели, засмени!
На мамите  пожелавам бързо и леко възстановяване. ❤️❤️❤️
Чакаме подробности.

Аз си приготвих раничката за реанимация.
Допълних другия багаж  с по-дебели дрехи и малко сухи закуски. Сложих и вода. В отделен плик нагласих памперсите и мокрите кърпи за бебето, както и нощницата за операцията, ако ми се наложи да я вадя бързо да не ровя в големия куфар. Документите за прием са ми подръка.
Изнамерих по-топли и уж по-широки обувки, защото маратонките ми стягат на подутите глезени, а за сандали ще е много студено сутринта.
Остава ми да взема телефон, зарядно, слушалки. Да направя сандвичи.   Иии утре сутринта рано потегляме да закараме детето на училище и след това към болницата да ме приемат.
Ох, ох. Само вие можете да ме разберете колко емоции има в това кратко ох.
🥹🥹🥹❤️❤️❤️

Кой още чака да роди освен мен?
Истински октомврийски бебевалеж настана.
Браво на вас, майчета.

# 589
Честито, JoJo 💯🥳🎁🎉🍹🌞🍾🍀

Честито, Aprilche 🎁💯🍹🎉🥳🍀🍾, добре дошъл на Боян.

# 590
Честито, Априлче! ❤️❤️❤️❤️❤️

Juji, успех утре! 🍀

# 591
Juji, успех утре! Наистина много вълнуващо, утре ще си гушнеш детенцето. Flowers Four Leaf Clover

Аз утре влизам в 39 г.с (39+0) и нямам грам симптоми за скорошно раждане, не знам изобщо да очаквам ли такива или отведнъж може да дойдат. Утре съм на преглед и на тонове да видим какво ще ми кажат, но не очаквам нещо съществено. Чакаме си и така, имам още седмица до термин все пак. Ако не тръгне само до 30 октомври вероятно ще правим индукция. Силно се надявам да си излезе само скоро, но съм подготвена и още 2 седмици да съм бременна. No Mouth

# 592
  • София
Честити да са всички нови бебчета, такъв бебевалеж, не мога са насмогна да запомня всички нови мами и бебоци Blue HeartSparkling HeartParty TimeBirthdayTadaNature Sunny

Ние с малката сме добре, нагласяме се все повече Hug Като родители за пръв път е малко зор работата, много неща не са ни ясни още, но бавно вървим напред Sweat Smile

# 593
Жожо,Априлче,честито!Здрави и спокойни бебчета ви пожелавам!Аз съм почти добре.Симптомите на прееклампсията изчезнаха.Лицето минвече е все едно ме съм била бременна.Ръцете и краката от вчера вече спаднаха.Кръвното в 90% от измерванията е 120/90,рядко до 140/90.Започнах да изцеждам по малко коластра-3-4 пъти дневно по 40мл от двете,но иначе ми пуска петна по дрехите.Още ме болят,но е търпимо вече.В петък ще махат конците,а утре ще сваля лепенката да диша един ден.Притеснява ме да съм без лепенка,но така казаха.Днес звънях в неонатологията за информация и ми казаха,че по-късно през деня ще бъде изваден от кувиоза и преместен на термо легло.Към края на седмицата ще го захранят с биберон.Това означава,че най-сетне в събота ще го пипнем.На мен ми го дадоха по време на секциото,но моя мъж не е имал възможността да го докосне.

# 594
Благодаря, момичета. Утре ме приемат, а секциото ще е вдругиден, ако не решат друго. 🤗🤗🤗🤗

Лунатичке, сега пиеш ли хапчета за кръвното?

Какво ви е мнението за тази кошара, има ли я някоя мама?

# 595
Момичета, днес станах мама за втори път!
Нормално раждане. Всичко стана за по-малко от два часа. Чувството да видя баткото, как гледа и гушка брат си е съвършено!

# 596
Нормално раждане. Всичко стана за по-малко от два часа. Чувството да видя баткото, как гледа и гушка брат си е съвършено!

Честито! 😍😍😍

# 597

Да ти е честито момченцето, Blackwhite 💯🥳🎉🍹🎁🍀🍾
2 часа казваш беше цялата работа, а! Бреееееей, дай Боже всекиму!

Mommy, в една и съща лодка сме. Моят термин е 26ти, хем има достатъчно време всичко да започне внезапно, хем си мисля, че може да прескочим в Ноември 🍁 Лично аз съм окей с това, в началото още бях казала, че ще радвам на бебе Скорпионче, татко му малко се моли за Везни 😂

# 598
Пия само при нужда.Ако не е високо,не пия друго освен Еутирокса

# 599
Ехааа! Честито Априлче, Джоджо, Блекуайт! Heart Heart Heart Бързо възстановяване и да са ви живи и здрави бебчетата!

Ето го моя обновен списък с чакащите Октомврийски мами хаха:

shisharche, evelynna - 20.10
mommy22 - 24.10
MayaJane - 26.10
sway911029, Juji1 - 30.10
Avocado67 - 31.10
Blueorhid
D_ana
airgirl
Skady
InaB95

Ако забравям някоя да се включва! Последния път аха-да включа Шугър и тя роди ахаха

Аз на първите два пъти тонове нямах контракции. На последните два имах по една, но не съм ги усетила изобщо. Хем това малко ме притесни, хем може би имам висок праг на болка и като дойде баш моментът, ще се справя… определено съм далеч от мисълта, че мига да родя без да разбера ахаха. Засега чакам…

Общи условия

Активация на акаунт