Любители на котки - Тема 199

• 28 209
  • 762
  •   1
Отговори
# 345
  • Между гори и планини
Е, не това последното би по точки и нас! В клиниката сигурно все още ви разказват като виц и оттоците на Одисей 😂

# 346
  • на брега на морето
А знаете ли, че гърдите им са различен брой? По-едрите котки имат повече. Simple Smile Освен това могат да са нечетен брой. Simple Smile
На Рафаела са 3.

Аз бих направила един рентген на котарака при толкова съмнения; тя и Рафаела изака един конец и ни изпратиха на рентген, и слава Богу - беше задръстена с космени топки до такава степен, че ми грабнаха клетката от ръцете и веднага я оперираха. Само си спомням как ми показаха снимката на запушените черва, как подписах някакви документи като в просъница и се помолих да няма некрозирали части.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 11:37 от Котьо

# 347
Да покажа каква къщурка направихме с детето на Минито. Тя си живее вътре и си спи с мен, на спалнята, в краката ми, но ако иска малко лично пространство.. 😁

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 15:07 от Anyyyone

# 348
  • Между гори и планини
Супер къщурка!
Нашата човешка къщурка е много мини и няма място за такъв лукс , понятия като лично пространство няма - или стаите са преходни или врати отворени 😂 Който иска лично пространство, излиза вън.

# 349
  • тук и там
А някакви симптоми има ли по принцип,че са запушени червата или близо до това състояние.Мая ,знаете,изяде конец.Добре е,никаква разлика в поведението няма от тогава..И аз се чудя колко ли  други неща е изяла без да я видим..

# 350
Е, не това последното би по точки и нас! В клиниката сигурно все още ви разказват като виц и оттоците на Одисей 😂

В своя защита ще кажа ,че котенцата бяха на почти еднаква възраст и двете мъжки , но само Одисей имаше "голям отток"  . Ако беше навън и не бяхме го кастрирали след една година - те това е мъжкар с големи топки Smile !

При запушване на червата - не се хранят и повръщат водата , която пият , омърлушени са , изобщо не може да се подмине симптоматиката .

Belakova , радвам се ,че има подобрение !

# 351
Аз бих направила един рентген на котарака при толкова съмнения; тя и Рафаела изака един конец и ни изпратиха на рентген, и слава Богу - беше задръстена с космени топки до такава степен, че ми грабнаха клетката от ръцете и веднага я оперираха. Само си спомням как ми показаха снимката на запушените черва, как подписах някакви документи като в просъница и се помолих да няма некрозирали части.
[/quote]

Лелееее, това звучи ужасно.
Мислех си, че телата им са способни да се справят с космените топки, че природата си го е измислила.
Иначе вече живна, играе, разнася разни клечки, за сега не виждам симптоми за дискомфорт. Ще го наблюдавам, все пак.

# 352
  • на брега на морето
И аз мислех така, но друго излезе. Всъщност Рафа се запуши само един път; след това давахме малцова паста дълго време.
Наблюдавай дали ака, Рафаела в един период го правеше сутрин, после вечер.

# 353
Привет, момичета!
Влизам само да споделя впечатленията си от лекарите, които се бориха за живота на Мишо. Д-р Цеков направи операцията, а д-р Карамфилов и д-р Колев се грижеха за него всекидневно след операцията. Почистване, инжекции...
И въпреки, че Мишинко от три дни е в котешкия рай, сигурна съм.
Приспахме го, след 21 дни борба, по препоръка на лекарите. Ракът се оказа злокачествен, с множество разсейки по цялото тяло, а последните три дни започнаха да му се подуват и лимфни възли.
Тези лекари са хора са сърца, освен професионалисти.
Прецениха, че е излишно да мъчат животинката, да го гледаме как отслабва и яде все по-малко. Парите, които давахме и които бяхме готови да дадем нямаха значение.
Огромно им благодаря! 
Пусто ни е вкъщи.
Изи обикаля, говори му и го търси, а аз започвам да плача, докато я гледам.
Не пишете съболезнования. Не пълнете темата с тъжни постове. Радвайте се на животинките си и им давайте любов, те само това искат и това могат да дадат.
Оставям една снимка, от редките им моменти на силна любов и грижа. Едва ли скоро ще вляза да чета темата, влязох само да споделя за лекарите, в случай, че на някой ще му е полезно. Тъжно ми е.

# 354

На Феро къщичката Heart

# 355
  • Между гори и планини
Много тежко решение сте взели, но за доброто на Мишо ❤️
Аз вярвам, че и котките страдат при загубата на другарче.
Памук много често го засичам да лежи ба плочата на сестричката му, сега Чери ба плочата на Кети.

# 356
  • София
goddess-outnocontact, ужасно трудно решение. Да тича волно по безкрайните ловни полета.

Всъщност от колко време се грижиш за него?
Не помня кога се появи пред блока. Тогава един съсед ме накара да сляза, защото приличал на бенгал. Много валеше и беше късно вечерта.
На мен ми приличаше на изхвърлено домашно коте.
Нямаше бълхи, нямаше паразити, с едно дебело коремче.

# 357
  • Между гори и планини
периодите на сън на Лео стават все по- на рядко. Много енергия има този таласъм, но пък слуша много и не прави бели . Времето е много минорно, какво друго да прави освен да си гушне мишката и да спи.

# 358
Това време е само за сън

# 359
  • Sofia
Привет. Котето дето се подарява, в понеделник ще се кастрира. Оказа се че е на 6 месеца. Някой не иска ли още едно, вече кастрирано? Жалко ще е готово коте, обезпаразитено и кастрирано, да се върне на улицата.

Общи условия

Активация на акаунт