Любители на котки - Тема 199

• 28 151
  • 762
  •   1
Отговори
# 750
И аз чакам да пуснат лидълските закрити тоалетни... Моята Бебе Янира така и не се научи да @к@ като хората. Винаги краката вътре в пясъка, дупето и опашката на ръба на легенчето и изстрелва продукта навън и се чуди как да го зарие после. Явно няма пространствено виждане. В началото ми беше смешна, ама вече не е... Sweat Smile

# 751
Г, Г15, добре дошла!
Доколкото разбрах - имаш две котки и чакаш човешко бебе?

Темата е много уютна и се отговаря и на най - глупавите въпроси. Тук има няколко потребителки с бебета и котета. Нещо данъка забравят ...

Не са ли те питали кога ще изхвърлиш котките заради чаканото бебе доброжелатели?  Знам че няма да го направиш! Но искам да ти споделя лаф научен от темата:
Котките са дошли преди бебето! Значи него ще изхвърля!

Имам странно чувство за хумор но надявам се че правилно обясних мисълта си.

Възхищавам ти се че ще имаш две котки и бебе. Ще ни плащаш ли данък - снимки след време?

# 752
Малката влиза, върши работата на ръбче, излиза, отдалечава се два метра и там започва на закопава въздуха. Ама тя е явно малоумна, дори не ме и изненадва Joy

# 753
Моите са с две тоалетни открити, с Кауфланд бентонит. Сменяме ги едновременно и пак се бият кой да влезе първи.

Кокорчо е като луд. Рови чист кенеф като че се закопава на война.

# 754
Ние сме с голяма ъглова.Още от Финдъс.Имаме и автоматична,която седи в килера. С една тоалетна са и нямат проблеми.
Единствения ми проблем е Закари и неговата ревност и отмъстителност.В събота сутрин едва не настъпих един подарък в средата на хола.После намерих оше един под трапезната маса.
И това е,щото Сакура спи при нас.

# 755
Г, Г15, добре дошла!
Доколкото разбрах - имаш две котки и чакаш човешко бебе?

Темата е много уютна и се отговаря и на най - глупавите въпроси. Тук има няколко потребителки с бебета и котета. Нещо данъка забравят ...

Не са ли те питали кога ще изхвърлиш котките заради чаканото бебе доброжелатели?  Знам че няма да го направиш! Но искам да ти споделя лаф научен от темата:
Котките са дошли преди бебето! Значи него ще изхвърля!

Имам странно чувство за хумор но надявам се че правилно обясних мисълта си.

Възхищавам ти се че ще имаш две котки и бебе. Ще ни плащаш ли данък - снимки след време?

Благодаря! ❤️❤️❤️

Да, две котенца и човешко бебе на път!

Доброжелателите ми го казват това всеки ден. По-често ме питат къде ще дам котките, от колкото как върви бременноста. Нали, причини много, как котките пускали косми, бебето как щяло да пълзи в такава среда, ама как щели да го одерат, да го нахапят, да легнат върху него и да го задушат. Баща ми всеки ден планира да влезе в нас докато ни няма и да ги пусне навън, та резервният ключ, който имаха нашите вече си е в мен.😃 От началото повече се напрягах от коментарите, ама вече ги режа повече. Казвам, че котките никъде няма да ходят и това е.

А иначе за лафа си е така, ние с ММ все се шегуваме, че ако бебето е алергично към котките ще трябва да го връщаме в родилното. 😃

Обожавам си косматите бебета. Спят си при мен, гушкаме се, влизам в банята, те влизат в мивката, чакат да се изкъпя и скачат да ме гушкат. Като се прибираме от някъде са качени на портмантото и докато вляза подават муцунки да ги целуна. Просто не мога да си представя живота си без тях. Това са ми първите бебета, ама уви като го кажеш това на някой, който няма домашни любимци и те гледат все едно си луд, почват и обиди и т.н.

Разбира се! Аз и сега по цял ден им правя фотосесии, а като се появи малката и почнат да се опознават, съвсем! 😃 Ще са много интересни, Рижко е голям, но много страхлив котарак, ще има да се крие от бебето. 😃

# 756
Бременността минава много по-леко с такава положителна енергия около коремчето. Simple Smile Ще пазят и бебето.

# 757
Дано влязат двете или трите майки на човешки бебета и котета дето са писали тук и да споделят как се разбират децата им всичките! Не ги помня като имена но помня как са питали и са се притеснявали! И даваха снимки на котки и бебета - пълна къща, пълно щастие! И на мен ми е мечта но стигнах до двете котки. А часовника биологичния тиктака късно нощем ...

Та се радвам на всеки сбъднал мечтата ми ...

# 758

Котка върху отворен ,ненадежден прозорец 😁😂😂Много обича да се качва там,но ние не му даваме често,само понякога. Трудно му е слизането,оставихме го сам да слезе и щеше да се разчекне 🙄Повече няма да повторим,уплаших се че си е повредил крачетата. Като писано яйце го гледаме,глезан мамин,златен,добър🥰🥰🥰

# 759
  • Между гори и планини
Малкият ми син има много хранителни и други алергии, но към животните няма. И слава богу! Баща му също.
Освен това, мъжът ми който се сърдеше, когато донесох първата котка, сега е горд котешки, многодетен татко. Аз съм отгледала де що животни съм успяла в апартамент като дете. Според баща ми, само крокодил и динозавър съм нямала. Включително и диви животни, спасени. Сега на село ми е много хубаво да имам много животни, ако зависеше от мен и можех финансово да си позволя, бих имала още. Съжалявам децата които не са израснали поне с един космат брат или сестра.

# 760
Именно ...

Ако е неразбиращо човешко дете/малко  животинките го обичат и пазят. Ако е по - голямо - да разбере какво е любов и елементарна грижа.

# 761
Здравейте, идвам със странен въпрос.
Днес за първи път ми се случва да откривам на котето акото, точно до тоалетната му. Личи си, че не е изхвърлено/изритано от тоалетната. Не е повърнато, а си се е акало там. Защо? Нормално ли е?

# 762
  • София
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА!

Ако някой желае да добавя любимеца му в списъка, нека ми пише на лични! Ако имате нещо интересно за първи пост - също.  Wink

И не забравяйте данъците и таксите!!!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт