Бързи здравословни въпроси и отговори – 48

• 26 754
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Ако не ходиш при ЛЛ как да те търси? На вратата слагат родените през кои години подлежат на ваксина. Следиш си просто.

# 391
  • София
Кога се слагат тия ваксини, на всеки 10г ли?

# 392
  • до най-прекрасния мъж
На 10 г, да. Ходя си редовно, един път нещо спомена, но бях болна и оставихме за по-натам. Повече не ми е казвала.

# 393
Ако не ходиш при ЛЛ как да те търси? На вратата слагат родените през кои години подлежат на ваксина. Следиш си просто.
Е, не ходя... чак пък 20 години да не съм ходила, мислиш ли? Ходя понякога, ама той не ходеше, та там е проблема. Вече сме с нов ЛЛ.

# 394
Моето главоболие, гадене и отичане на лицето продължава. Особено ме боли областта на врата. Не смея да пия нищо обезболяващо, за да не стане така, че съвсем да не мога да си отворя очите от подпухване.

# 395
Ама това никак не е добре и не е безобидно! Защо просто не отидеш на лекар?!

# 396
Някой да е пил Тиозид, изписаха ми да го пия, но чета доста лоши неща в листовката, та всяко мнение ще ми е от полза?

# 397
Някой случвало ли му се е главоболие в определена точка на главата?
От около 1-2 часа имам болка в една точка на главата, зад лявото ухо, но не точно зад ухото, а малко по-надясно, като стрелкаща е сякаш… на какво може да се дължи това?

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 16:00 от Rusi_be

# 398
  • София
Невралгия, вчера и аз имах за известно време. При мен е най- често до дясното слепоочие.

# 399
Окципитална невралгия.

# 400
Какво ще рече това?

# 401
Прочетете повече в интернет. А иначе е главоболие, концентрирано в една точка  поради възпаление на нерв.

# 402
Моето не можа точно да определи какво е лекарят, но ми изписа лекарства за мигрена, Мелбек и антибиотични капки за нос. За отичането каза, че може да е от секрети в носа или да съм прекалила със соленото. Кръвното ми е що-годе нормално. Ковид не е - правих тест. Като чета симптоматиката при мигрена, съм 1:1 с усещанията.

# 403
Нищо не ми се връзва с твоя оток от нещата, изписани от доктора, ама... лекар е, ще му повярваме. Спадна ли отока?

# 404
И на мен въобще не ми звучи нормално това отичане. Нито от хрема, нито от солено.

Общи условия

Активация на акаунт